Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

Какво е кредитна карта Бяла Карта?

Кредитната карта е удобен финансов инструмент – платежна карта, с която можеш да разполагаш с пари винаги, когато имаш нужда и да изградиш добра кредитна история. На пазара има голям избор от кредитни карти, ето защо, когато избираш твоята, трябва да се съобразиш със своите нужди.

Търсиш кредитна карта, с която да покриваш разходите? Тук си на правилното място. Бяла Карта е точният избор за теб. Преминаваш през процес по онлайн издаване на кредитна карта Бяла Карта само веднъж и разполагаш със средства, когато имаш нужда.

Бяла Карта е международна кредитна карта Mastercard, с която можеш да се разплащаш в цял свят. Лимитът е до 5000 лева. Какъв ще бъде твоят Бяла Карта лимит ще разбереш след оценка на кредитоспособността и при одобрение. Хубавото е, че дори да бъдеш одобрен за по-ниска сума, ако си лоялен кредитополучател, с времето ще увеличаваме кредитния ти лимит.

Как се осъществява процеса за онлайн кандидатстване на кредитна карта?

Възможността за кандидатстване за кредитни карти online е голямо предимство. Така не е нужно да пътуваш до офиси и да чакаш по опашки. Процедурата за кандидатстване за кредитна карта Бяла Карта е максимално улеснена. Можеш да кандидатстваш за онлайн издаване на кредитна карта Бяла Карта през нашия сайт. Чудиш се дали отговаряш на всички изисквания за кредитна карта Бяла Карта? Не се притеснявай.

Основна цел на Бяла Карта е да предостави достъпен финансов продукт. Ето защо Бяла Карта е различна – дава лесен достъп до нея с облекчени изисквания. Можеш да провериш шанса си за одобрение в нашия Бяла Карта калкулатор тук.

Бяла Карта е кредитна карта, при която шансът за одобрение е по-висок в сравнение с традиционните кредитни услуги и от нея вече се възползват над 130 000 потребители в България.

За да кандидатстваш за Бяла Карта е достатъчно да си навършил 18 години, да имаш валидна лична карта и да получаваш доходи, с които да обслужваш задълженията си. Не е нужно да си нает на постоянен трудов договор. Дори и влошената кредитна история не е проблем.

Бяла Карта ти дава шанс за одобрение дори при влошено кредитно минало.

Кога и как можеш да получиш своята нова кредитна карта?

При одобрение трябва да изчакаш необходими срок за издаване на кредитна карта Бяла Карта. След това, ще я получиш напълно безплатно по куриер - до посочен от теб адрес.

С какви предимства ще разполагаш?

Бяла Карта има много предимства. Тази гъвкава и достъпна карта не ти струва нищо в месеците, в които не я използваш, защото няма годишна такса за обслужване на картата, нито за кандидатстване, откриване или закриване.

Бяла Карта е без такси за теглене от банкомати в ЕС и няма такса за плащане на ПОС терминал или онлайн. Бяла Карта ти предоставя известяване за всички трансакции през мобилното приложение Бяла Карта. Чрез него можеш изключително лесно и сигурно да потвърждаваш двуфакторно всички свои онлайн плащания.

С Бяла Карта си в крак с времето. Имаш възможност да плащаш бързо, сигурно и удобно с Apple Pay или Google Pay.

Ще имаш достъп до личен онлайн профил, в който можеш да:

  • следиш всички движения по твоята Бяла Карта за избран от теб период.
  • блокираш и активираш картата си или само нейни функции. Това е голямо предимство, което повишава сигурността на средствата ти.
  • заявяваш по-висок лимит.
  • плащаш задълженията си онлайн.
  • научаваш пръв за промоциите и игрите.

И понеже вярваме, че безупречното клиентско обслужване не е лукс, погрижили сме се да можеш да се свържеш с наш консултант 24/7. Можеш да разчиташ на екипа ни за всякакви въпроси, свързани с картата ти.

Най-изгодната кредитна карта е тази, която отговаря на твоите нужди, потребление и начин на живот. Има много видове кредитни карти. Помисли дали да избереш банкови карти или такива, издавани от небанкова финансова институция.

Трябва да прецениш и дали имаш шанс за одобрение за кредитна карта, издадена от банка. Има два варианта за заявяване на кредитни карти - онлайн кандидатстване или в банков клон/офис.

Преди да направиш избор – оцени какво е важно за теб, виж какви са таксите за кандидатстване, такси за теглене от банкомати, плащане на ПОС и онлайн, проучи какви са условията. Не сравнявай само различните лихви по кредитни карти, защото те не дават пълната картина за реалната цена на продукта.

Виж всички условия за Бяла Карта тук.

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб