Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Защо да ползваш последната версия на мобилното приложение?

В мобилното приложение Бяла Карта можеш следиш трансакциите си, да потвърждаваш своите онлайн плащания, да ползваш различни инструменти за повишаване на сигурността на твоята кредитна карта, да виждаш данни, нужни за плащане на задължение, да добавяш с един бутон картата си в дигитални портфейли и много други. 
За да имаш достъп до всички функционалности, трябва да си сигурен, че си инсталирал последната му версия. За целта, посети App Store или Google Play. Открий приложението Бяла Карта в търсачката на магазина. При кликване върху него, ще имаш 2 опции – да деинсталираш или да актуализираш приложението. Натисни „Актуализация“.
Важно е да знаеш, че ще трябва още веднъж да преминеш през стъпките за добавяне на кредитна карта и идентификация. Стъпките са описани подробно в тази статия.
След като приключиш с идентифицирането, можеш да си сигурен, че притежаваш последната версия на мобилното приложение на Бяла Карта и имаш достъп до всички най-нови функционалности.
Какво ще стане, ако не преминеш към последната версия на мобилното приложение Бяла Карта?
Накратко – няма да имаш достъп до всички най-нови функции. Освен това, разликата във версиите на приложението може да ограничат част от действията, които си свикнал да правиш през приложението Бяла Карта.

Ако не ползваш последната версия на приложението, единственият начин да потвърждаваш своите онлайн трансакции ще е комбинацията от статична и динамична парола.
С последната версия на мобилното приложение Бяла Карта, можеш да потвърждаваш плащанията си много по-лесно и бързо.
1) Посети приложението Бяла Карта и иди на потвърждения. 
2) Избери трансакцията, която очаква потвърждение.  Ще се отвори екран за идентификация.
3) Въведи данните си за вход в приложението – код или пръстов отпечатък. 
Ако искаш да потвърждаваш плащанията си само с няколко клика и без риск да забравиш кода си за сигурност, не забравяй да активираш опцията за биометрични данни.

Виж още:


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна