Кандидатствай Вход
Коя е придобивката на Бяла Карта, която всички обичат?

Коя е придобивката на Бяла Карта, която всички обичат?

  • Бяла Карта
  • 08.10.2017
  • Кредитни карти
  • Коментари: 0
  • 4036

Аксес Файнанс е небанкова финансова институция, която предлага на българския потребител един от най-иновативните разплащателни инструменти в последните години – Бяла Карта.

Както вече знаеш, Бяла Карта представлява кредитна карта, която може да се ползва не само в страната ни, но и в чужбина, тъй като картата е международна. С други думи – Бяла Карта е предназначена да се разплащаш с нея в много физически обекти и онлайн магазини, при това не само в България, но и във всички останали страни в различните континенти.

Кредитна Бяла Карта е персонална и има срок на валидност, който е 2 години.

Какво обаче отличава тази кредитна карта от останалите платежни средства на българския пазар? С какво Бяла Карта е различна? Защо придоби толкова бързо популярност и спечели лоялни клиенти?

Всъщност Бяла Карта има редица предимства, в които се крие отговорът не горните въпроси.

Едно от тези предимства е гъвкавостта на Бяла Карта – липсата на обичайните банкови такси и изисквания, множеството документи за предоставяне и други. Точно затова, много българи са впечатлени от улеснените условия за придобиване на Бяла Карта – дори не е задължително да работиш на трудов договор. При повечето финансиращи институции, липсата на предоставен трудов договор ще затрудни изключително много одобрението ти за какъвто  да е кредит. Не и при Аксес Файнанс – мисията на кредитна Бяла Карта е в опорната точка, от която се водим при изграждането на иновативната концепция и всичките предимства на платежния инструмент.

Придобивките, които ти се предоставят от Бяла Карта са различни от тези на останалите карти. Защо? Защото, ако стандартните кредитни карти имат луксозни придобивки, като например намаления на самолетни билети, отстъпка в петзвездни хотели и други подобни, то Бяла Карта залага на практичността, която винаги ще ти е от полза. Ще ти дадем пример с програмите за лоялност на повечето кредитни карти, които включват дадени отстъпки в партньорска мрежа, но само при събрани предварително клиентски точки. Въпросните точки се събират, като пазаруваш за определена сума с банковата кредитна карта. Така ще ти е нужно известно време и немалко изхарчени пари, за да имаш възможност да пазаруваш с отстъпка. Освен това, придобивките, които повечето кредитни карти ти предлагат, може да попаднат в графата Лукс за теб. Това е така, заради липсата на практическа насоченост на предимствата на банковите карти. Или с други думи – картите често са ориентирани към потребители с друг статус, които са далеч от профила на българския картодържател.

С какво Бяла Карта се различава от горепосочените кредитни карти? Коя е любимата придобивка на клиентите ни?

Като за начало ще кажем, че Аксес Файнанс ти дава шанс да пазаруваш от широката ни партньорска мрежа – с постоянна отстъпка. Не е необходимо да трупаш определени точки и да чакаш да мине даден период от време, за да се възползваш от този лукс. Единственото условие е да плащаш с Бяла Карта. Така, на практика ти разполагаш с една страхотна клубна карта за постоянни отстъпки.

Друга от придобивките на Бяла Карта, в които всички наши клиенти се влюбиха, е периодичната ни промоционална кампания. Всички притежатели на Бяла Карта имат възможността да участват в разнообразни промоционални игри, обвързани с разплащания с Бяла Карта, благодарение на които получаваш чудесни награди. По този начин ти се забавляваш, играеш и печелиш. Малко са кредитните карти на пазара, които ти дават този страхотен шанс – да участваш в игри, които ще ти донесат допълнителна стойност.

Белият магазин – определено придобивка, която носи огромни ползи за всеки наш потребител. С цел да те улесним в онлайн пазаруването, което знаем, че ти е любимо, създадохме Белият магазин, пълен с ниски цени и промоционални стоки и услуги. Единствено притежателите на Бяла Карта могат да се възползват от тези уникални предложения в модерната интернет платформа, в която ще намериш страхотни предложения от нашите партньори.

Каквото и да говорим обаче, постоянните отстъпки от партньори несъмнено се явяват любимата придобивка, която кредитна карта Бяла Карта предлага. Това е така, заради факта, че е лесно да се възползваш от подобно предимство и наистина ще ти бъде от полза.

Точно затова, толкова много хора обичат да ползват Бяла Карта за различни разплащания и да купуват стоки, от които се нуждаят, при това директно онлайн. За да се убедиш в това, заяви своята кредитна Бяла Карта още сега, като звъннеш на телефон 0700 20 140 или чрез онлайн платформата ни.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш