Кандидатствай Вход
Бяла Карта с мобилно приложение за още по-сигурни плащания онлайн

Бяла Карта с мобилно приложение за още по-сигурни плащания онлайн

Като финансово дружество, чиято мисия е да предоставя безупречно клиентско обслужване на своите клиенти, знаем, че сигурността и удобството са важни за теб.

Поради тази причина и в съответствие с новите изисквания на Европейския съюз за сигурността на електронните плащания, разработихме мобилно приложение, с което можеш да верифицираш своите онлайн плащания още по-бързо и лесно. Използвай картата си спокойно – за пазаруване и за плащане на сметки по интернет. 

Защо е необходимо да потвърждавам онлайн плащанията си?

Напомняме, че ще трябва да потвърждаваш всяко свое онлайн плащане двуфакторно - при всички интернет търговци, включени в програмите на Mastercard Identity Check и Visa Secure. 

При липса на потвърждение на идентичността ти, твоето плащане с карта в интернет няма да може да бъде завършено. Виж другата опция за двуфакторна автентикация на твоите онлайн плащания.

С мобилното приложение на Бяла Карта имаш избор да потвърждаваш всяко свое плащане с карта по интернет, както чрез код за сигурност, създаден от теб, така и с биометрични данни. 

Когато инсталираш и въведеш картата си в мобилното приложение на Бяла Карта, ще получаваш известие за потвърждение на твоите интернет плащания. Мобилното приложение е напълно безплатно и можеш да го използваш, ако имаш смарт телефон с операционна система Android или iOS. 

Свали приложението на Бяла Карта от Play Store или App Store и се наслаждавай на безопасни и сигурни онлайн плащания с Бяла Карта.

Има ли друг начин да потвърждавам плащане с карта онлайн?

Бяла Карта ти предлага и още един вариант за потвърждение на плащанията ти в интернет – чрез ePIN. Това е статична парола за верификация, която ще ти бъде изпратена чрез СМС на предоставения от теб телефонен номер. 

Запомни кода си, когато го получиш, защото ще е ти е нужен за потвърждение на твоите онлайн плащания. Заедно с него ще трябва да въвеждаш и еднократния 3D secure код за потвърждение. Когато успешно въведеш двете пароли, твоето плащане ще бъде успешно. 

Ако търсиш допълнителни съвети за сигурност, виж как се пазарува с кредитна карта в интернет.

Полезно видео

 

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш