Кандидатствай Вход
Как да избереш най-добрата кредитна карта?

Как да избереш най-добрата кредитна карта?

Да намериш най-добрата кредитна карта за теб може и да се окаже  не толкова лесна задача, имайки предвид всички фактори, които трябва да вземеш под внимание. Всеки иска да разполага с перфектното разплащателно средство и да може да извлича максимума от него. Но доколко е възможно това, ако избереш неправилната кредитна карта? 

Добре е да знаеш, че за начало трябва да уточниш какви са твоите изисквания и какви са удобствата, на които държиш. Така ще имаш базата, която ти е нужна, за да се спреш на кредитна карта, която отговаря на твоите очаквания и платежоспособност.

Не забравяй, че добрата кредитна карта може да се наглася спрямо всяка ситуация и разбира се – спрямо твоите навици на разплащане.

Как да избереш най-добрата кредитна карта?

Предлагаме ти да прочетеш следните съвети, които ще ти бъдат полезни, ако искаш да притежаваш подходящата за теб кредитна карта. 

Първо е препоръчително да си отговориш на следните въпроси:

  • Как предпочиташ да плащаш, когато пазаруваш – в брой или по банков път?
  • Има ли вероятност да използваш често кредитната си карта в чужбина?
  • Обичаш ли да пазаруваш онлайн?
  • Искаш ли да плащаш такса за обслужване на картата?
  • Важно ли е наличието на гратисен период?
  • Какъв кредитен лимит ще ти бъде необходим?
  • Какъв лихвен процент да има по кредитната ти карта?
  • Интересуваш ли се от евентуални отстъпки, когато пазаруваш онлайн?
  • Търсиш ли промоционални цени, когато купуваш стоки и услуги?

Отговориш ли си на тези въпроси, ще знаеш към каква кредитна карта да се насочиш. 

Кредитна карта за теглене на пари в брой

Ако си свикнал да пазаруваш в брой и знаеш, че често ще ти се налага да ползваш кредитната си карта за теглене на пари от банкомат, то не ти препоръчваме да кандидатстваш за обикновена банкова кредитна карта. 

Повечето банкови институции ти начисляват такса, всеки път, когато теглиш дадена сума от АТМ, независимо дали е малка или голяма. Така, използвайки банковата си кредитна карта за пари в кеш, ти оскъпяваш допълнително кредита си. 

В подобен случай ще ти е нужна кредитна карта, като Бяла Карта. С нея можеш да теглиш пари в брой от АТМ, когато си пожелаеш, без да плащаш такса за това. По този начин, ти избираш наистина добра за теб кредитна карта, като си спестяваш пари за банкови такси.

Кредитна карта за пазаруване

Освен да плащаш в кеш, може да си почитател и на онлайн пазаруването и търсенето на изгодни интернет сделки. Повечето хора вече отдавна са свикнали да пазаруват именно от интернет магазини и има защо. 

Там всеки може да намери това, което търси, при това на изгодна цена, без дори да излиза от дома си. По тази причина много картодържатели искат кредитната им карта да предоставя предимства при онлайн пазаруване и търсят допълнителни бонуси от институциите. 

Ако и ти си сред феновете на изгодните сделки в интернет, то ние имаме перфектната кредитна карта за теб. Бяла Карта е масово средство за разплащане и освен, че не ти начислява такси, тя ти дава и възможност да спестяваш с нея, докато пазаруваш. 

Благодарение на десетките си отстъпки при партньори, Бяла Карта е страхотната възможност да добавиш допълнителна стойност към разплащателното средство, което ти предоставяме. 

Запознай се с всичките ни партньори и виж промоционалните цени, от които само ти можеш да се възползваш. Не забравяй да разгледаш и Белият магазин, в който ще намериш уникални продукти и услуги, които да закупиш на промо цени.

Международни кредитни карти

Друг критерий, по който да разбереш дали кредитната карта е добра за теб е, дали можеш да я използваш в чужбина. Има много кредитни карти, които са предназначени само за България и в случай, че ти се налага да пътуваш често зад граница, ще срещнеш трудности. 

Не забравяй преди да подпишеш договора с кредитиращата компания, винаги да уточниш тази подробност.

С Бяла Карта, разбира се, няма от какво да се притесняваш, тъй като с нея можеш да се разплащаш свободно в чужбина.

Избери кредитната карта според кредитната си история

След като вече си идентифицирал какъв тип кредитна карта искаш и за какво най-често ще я използваш, те съветваме и да се замислиш колко лесно можеш да се сдобиеш с такава. С други думи – имаш ли кредитна история, какъв е кредитният ти рейтинг и колко бързо можеш да получиш желаната кредитна карта. 

В случай, че нямаш никаква кредитна история или имаш забавяния по минали вноски, колкото и изгодна да ти изглежда дадена банкова карта, то може тя да не е подходящата за теб. 

Защо? Защото банките ще вземат предвид твоето кредитно минало и е доста вероятно да не ти дадат въпросната кредитна карта. А, в случай, че решат все пак да ти отпуснат кредит, то е възможно лихвеният процент ще бъде сравнително висок. Това е начинът, по който банките се застраховат, когато оценят даден клиент с нисък кредитен рейтинг. 

Защо Бяла Карта?

При Бяла Карта е малко по-различно - ние не вземаме като критичен и единствен фактор кредитната ти история, а оценката ти за одобрение е на база много различни фактори. Така, всъщност Бяла Карта може да е кредитната карта за теб, защото ти дава шанс за одобрение при влошено ЦКР. 

Можеш да кандидатстваш за нея на телефон 0700 20 140 или онлайн, напълно безплатно. Доставката на персоналната ти кредитна карта Бяла Карта също е безплатна.

Преди да подпишеш договора, разбира се трябва да си наясно с всички точки по него, включително и задълженията на двете страни. Ние знаем, че най-добрата кредитна карта е тази с прозрачни условия и без скрити такси, именно затова те запознахме толкова подробно с Бяла Карта.  Защото с нея ти нямаш годишни такси, такси за обслужване и издаване и  си лишен от всички задължения, които банките ти предписват. Бяла Карта се издава от небанкова институция и затова цели да бъде достъпна за хиляди българи, които имат нужда от пари.

Ако вече смяташ, че Бяла Карта е най-добрата кредитна карта за теб, заяви я още днес. С нея можеш не се притесняваш от такси при теглене в брой от банкомати в България, но и да се възползваш от много отстъпки и промоции. 

Ако използваш своята кредитна карта Бяла Карта често, дори и за малки суми и ги погасяваш на време, можеш да си изградиш добър кредитен рейтинг. В дългосрочен план, благодарение на твоята Бяла Карта, можеш да получиш нови финансови възможности.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш