Кандидатствай Вход
Какво е Бяла Карта и защо я наричат „бяла кредитна карта“?

Какво е Бяла Карта и защо я наричат „бяла кредитна карта“?

Какво е Бяла Карта?

Бяла Карта е международна револвираща кредитна карта, която дава възможност за онлайн плащания, плащания на ПОС терминал и теглене на пари от банкомати в целия свят.

Максималният кредитен лимит на Бяла Карта е до 5000 лева. Решението каква сума ще бъде одобрена, се взима на база извършена кредитна оценка и кредитоспособността на клиента. Валидността на картата е до 5 години от датата на издаване.

Това е един гъвкав и съвременен финансов инструмент, който дава възможност на клиентите да имат достъп до средства – винаги, когато имат нужда. 

Съвременните решения, които Бяла Карта предлага на своите клиенти включват онлайн кандидатстване, при одобрение предлага безплатна доставка до посочен от клиента адрес, индивидуален онлайн профил и 24/7 отлично клиентско обслужване.

Всички тези удобства, както и допълнителните предимства, за които разказваме по-долу, привличат потребителите и днес Бяла Карта има над 130 000 клиента.

За какво може да се използва?

Картовите и безконтактни плащания са все по-предпочитани от потребителите. От удобен финансов инструмент за определена група, кредитните карти се превърнаха в ежедневие и необходимост. Удобството да имаш допълнителни средства в портфейла си е важно.

Правилната кредитна карта за твоя начин на живот е възможно да ти помогне да изградиш добра кредитна история, както и да ти донесе много предимства. Бяла Карта е създадена с мисъл за клиента и с идеята да даде шанс и алтернатива на повече български потребители на достъп до този вид платежен инструмент.

Бяла Карта е подходяща както за ежедневни разходи, за по-големи покупки, но и като „фонд за спешни случаи“ или като „заем до заплата“, който да използваш в непредвидени ситуации.

Какви са предимствата на Бяла Карта?

Бяла Карта може да се нарече „бяла кредитна карта“, защото е с прозрачни условия и без досадни такси за обслужване. Какво имаме предвид? Бяла Карта е без такса за кандидатстване и издаване. Можеш да я заявиш напълно безплатно – така, в случай, че не получиш желаното одобрение, няма да си загубил пари.

При одобрение за Бяла Карта я получаваш с безплатна доставка до посочен от теб адрес. Ще получиш картата си и всички необходими документи по куриер. Това спестява време и усилия от твоя страна.

Бяла Карта е удобна не само за онлайн трансакции и за плащания на ПОС терминал, но и за всички, които предпочитат да разполагат с пари брой, като теглят от банкомати.

Това е така, защото Бяла Карта е без такса при теглене на банкомати в България и в останалите страни от Европейския съюз. Няма да платиш нито стотинка такса, когато теглиш от ATM. Това е важно, имайки предвид непрестанно растящите такси за теглене на пари в брой.

Освен липсата на такси, знаем, че сигурността е важна за всички картодържатели. Поради тази причина предоставяме безплатен индивидуален онлайн профил.

В него имаш достъп до цялата информация за картата и можеш да следиш движенията си, както и да блокираш и активираш нейни функционалности – като възможност за плащане на ПОС, онлайн или теглене на пари от банкомат.

Това ти дава по-голяма сигурност и възможност за бърза реакция в случай, че забележиш неправомерни трансакции с картата, при загуба или кражба.

Разбира се, при нужда можеш лесно да се свържеш с наш служител 24/7, за да потърсиш съдействие за своята Бяла Карта. Даваме ти възможност за комуникация и по чат, имейл и телефон. Служителите ни преминават през редовни обучения, за да бъдат наистина полезни и да ти съдействат да преодолееш всякакви затруднения.

За твое допълнително удобство, създадохме и възможност лесно и удобно да погасяваш задълженията си по Бяла Карта изцяло онлайн през нашия сайт. Разбира се, можеш да го направиш и в банков клон или в офис на наши партньори. Избираш варианта, който е най-удобен за теб.

За да можеш да кандидатстваш за Бяла Карта е необходимо да имаш навършени 18 години и да разполагаш с лични доходи. Ето защо, Бяла Карта е подходяща и за студенти.

Пазарът на труда е динамичен и все повече хора започват да работят на граждански договори, на свободна практика и други. Все още обаче, достъпът до кредитни продукти за тези хора е възможно да бъде по-труден.

Имаш възможност да кандидатстваш за Бяла Карта - кредитна карата без трудов договор. Имаш шанс за одобрение дори и да не си нает на трудов договор – достатъчно е при нужда да можеш да докажеш някакви лични доход – като например, от наем, от обезщетение за майчинство дори и от пенсия.

Друго предимство на Бяла Карта е шансът да бъдеш одобрен дори да имаш влошена кредитна история. Знаем, че на всеки може да се случи да изпадне в непредвидена ситуация и поради тази причина, не взимаме само този фактор при оценката на кредитоспособността ти.

Бяла Карта се отличава с улесненият достъп до нея и облекчения процес по кандидатстване.

Как може да кандидатстваш за Бяла Карта?

Както всичко останало, така и процесът за кандидатстване е организиран с мисъл за клиента.

За да получиш Бяла Карта, не е необходимо да губиш време по опашки или в трафика, на път за някой клон на финансова институция. Даваме ти възможност да кандидатстваш изцяло онлайн през сайта ни или на телефон 0700 20 140 (без увеличение на тарифата).

Не е необходимо да посещаваш офиси и да губиш време. Когато получим твоята за заявка, наш служител ще се свърже с теб, за да допълни данните ти. Единственото, което ще ти бъде необходимо е валиден документ за самоличност.

Когато приключи тази стъпка, следва процесът по оценка на кредитоспособността ти. Процесът е автоматизиран, а оценката напълно обективна. При одобрение, наш служител отново ще се свърже с теб, за да уточните процеса по изпращане на документите и картата ти, както и ще ти даде инструкции за активиране на твоята Бяла Карта.

В случай, че не бъдеш одобрен за Бяла Карта, ще те уведомим с SMS на телефонния номер, предоставен от теб по време на кандидатстването. Не се притеснявай, ако това се случи. След 3 месеца отново ще имаш възможност да кандидатстваш за Бяла Карта.

 

Бяла Карта е международна револвираща кредитна карта, която дава възможност за онлайн плащания, плащания на ПОС терминал и теглене на пари от банкомати в целия свят. За отпускане на Бяла Kарта с кредитен лимит до 5000 лева кандидатстваш ПО ТЕЛЕФОН или ОНЛАЙН, без да се налага да губиш време по финансови институции и опашки. Бяла Карта е без такси за издаване, преиздаване и обслужване на картата, без такси при теглене на пари в брой от банкомати в ЕС, при плащане на ПОС.

За да кандидатстваш за Бяла Карта е достатъчно да отговаряш на основните изисквания – да имаш валиден документ за самоличност, да имаш навършени 18 години и да разполагаш с лични доходи, с които да обслужваш задълженията си. Няма изискване да си нает по Трудов договор. Достатъчно е при нужда да можеш да докажеш приходите си. 

Кредитните лимити по Бяла Карта се определят на база твоите месечни доходи и извършената оценка на кредитоспособността ти. Максималният кредитен лимит по Бяла Карта е 5000 лева.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш