Кандидатствай Вход
Част II Как функционира кредитната карта?

Част II Как функционира кредитната карта?

Вече знаеш какво представлява кредитната карта. Разбра и че тя е просто един финансов инструмент в ръцете ти.  Наясно си, че отношението ти към нея зависи 99% от начина, по който я използваш.

А дали знаеш как функционира?

Всеки един от нас, в това число и аз и ти, сме виждали или сами сме прокарвали кредитната си карта през електронния четец, когато сме извършвали покупка с нея. Питал ли си се, обаче, как изглежда пътят, по който картата „комуникира“ с четеца и какво се случва оттам нататък?

След секунди ще се запознаеш именно с това! Ще ти разкрием в детайли интересния свят на кредитната карта и пътя, по който осъществява своето предназначение. Приготвената за целта инфографика ще ти покаже детайлни действия, за които дори не си се замислял, че се случват, когато пазаруваш с кредитната си карта. По забавен и интересен начин ще се запознаеш с миниатюрните процеси, които настъпват в момента, в който изкараш от портмонето си своята кредитна карта и се устремиш към заветната покупка!

Как функционира кредитната карта?

Долната инфографика ще ти разкрие какво се случва след като прокараш твоята кредитна карта през четящото устройство в търговския обект. Инфографиката може да бъде изтеглена напълно безплатно. Натисни върху изображението за пълен размер.
 

kreditna-karta

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш