Кандидатствай Вход
Част II Как функционира кредитната карта?

Част II Как функционира кредитната карта?

Вече знаеш какво представлява кредитната карта. Разбра и че тя е просто един финансов инструмент в ръцете ти. Наясно си, че отношението ти към нея зависи 99% от начина, по който я използваш.

А дали знаеш как функционира?

Всеки един от нас, в това число и аз и ти сме виждали или сами сме прокарвали кредитната си карта през електронния четец, когато сме извършвали покупка с нея.

Питал ли си се, обаче, какъв е начинът, по който кредитните карти могат да „комуникират“ с четеца и какво се случва оттам нататък?

След секунди ще се запознаеш именно с това.

Ще ти разкрием в детайли интересния свят на кредитните карти и пътя, по който осъществяват своето предназначение.

Приготвената за целта инфографика ще ти покаже детайлни действия, за които дори не си се замислял, че се случват, когато пазаруваш и се възползваш от възможностите на кредитната карта.

По забавен и интересен начин ще се запознаеш с миниатюрните процеси, които настъпват в момента, в който изкараш от портмонето си своята кредитна карта и се устремиш към заветната покупка.

Как функционира кредитната карта?

Долната инфографика ще ти разкрие какво се случва на кредитната карта, след като в през четящото устройство в търговския обект. 

kreditna-karta

Как да вземеш и ти кредитна карта?

Ако търсиш първата си кредитна карта, можеш да избереш Бяла Карта.

Тя е с кредитен лимит до 3000 лева и без такси за кандидатстване, без годишна такса за обслужване и без такси при теглене на пари в брой от банкомати, при плащане на ПОС или онлайн.

При желание да намериш гъвкав финансов инструмент, с който да се ориентираш по-добре в разнообразния свят на кредитни карти, Бяла Карта може да бъде точният избор за теб.

За нея може да кандидатстваш дори при влошена кредитна история или ако изобщо нямаш кредитна история.

Кредитният лимит пък ще ти даде свободата да разполагаш с каквото пожелаеш, където и да си, без значение дали това е България или в чужбина.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш