Кандидатствай Вход
Какви отстъпки имаш с кредитна карта Бяла Карта и как да я използваш?

Какви отстъпки имаш с кредитна карта Бяла Карта и как да я използваш?

Кредитна карта Бяла Карта е алтернативната кредитна пластика, с която разполагаш с пари до заплата всеки месец. Така не се притесняваш, дали ще можеш да покриеш непредвидени разходи или да се възползваш от сделка за някоя изгодна стока на промоция. Кредитна карта Бяла Карта не се издава от банкова институция, затова при кандидатстването за пластиката няма да се обвързваш със сложни банкови процедури и документи. Не е нужно да хабиш времето си за чакане по банкови клонове. Всъщност може да кандидатстваш за кредитна карта Бяла Карта дори от дома си - чрез онлайн запитване или чрез телефонно обаждане. При одобрение ние ще доставим кредитна карта Бяла Карта до посочен от теб адрес. С кредитна карта Бяла Карта нямаш допълнителни такси, нямаш разходи, ако не я използваш и имаш шанс за одобрение при влошена кредитна история.

Един от най-големите плюсове на кредитна карта Бяла Карта е, че нямаш допълнителна такса, когато теглиш пари от банкомат в България. Така, за разлика от стандартните кредитни карти, кредитна карта Бяла Карта може да я ползваш еднакво изгодно както за плащания онлайн, така и за плащания с пари в кеш.

А знаеш ли за всичките постоянни отстъпки, които кредитна карта Бяла Карта ти дава? Ако плащаш с нея в партньорската ни мрежа, може да се възползваш от страхотни намаления, които са специално за картодържателите на кредитна карта Бяла Карта:

  • Имаш 5% отстъпка във верига магазини ТехноМаркет;
  • 15% намаление при плащане с кредитна карта Бяла Карта, получаваш в страхотния ресторант BG Wine, където може да се насладиш на уникални вина.
  •  Ползваш 10% отстъпка, ако пазаруваш с кредитна карта Бяла Карта във веригата магазини Hot Spot - това са магазини за маркови модни облекла и обувки. При тях ползваш 5% отстъпка за стоки, които са намалени и 10% отстъпка за продукти без намаление.
  • Получаваш 10% отстъпка от цената на услугите на Българският Национален Тенис Център.
  • Ако плащаш с кредитна карта Бяла Карта във веригата детски магазини Хиполенд, взимаш цели 8% отстъпка. Имай предвид, че тази отстъпка не важи при пазаруване от електронния магазин на Хиполенд.
  • Можеш да получиш цели 15% отстъпка при плащане с кредитна карта Бяла Карта в дентална клиника Дентал Комфорт. Като, разбира се, получаваш 100% гаранция за професионално отношение и адекватна стоматологична помощ.
  • Ако си фен на СПА процедурите и имаш нужда да се поглезиш малко, то при плащане с кредитна карта Бяла Карта в хотел Амира в град Банско, ще имаш цели 20% отстъпка. СПА центърът на хотела включва две стаи за масажи и СПА процедури, финландска сауна, стая за масаж, панорамна инфраред сауна, джакузи, закрит плувен басейн и фитнес зала.
  • Ако се чудиш как и къде да организираш следващото си пътуване, то горещо ти препоръчваме да го заплатиш с кредитна карта Бяла Карта, за да се възползваш от по-изгодна оферта. С туроператор “Атлантис Тур” ще имаш 5% отстъпка от цената на твоята екскурзия, ако я платиш именно с кредитна карта Бяла Карта.
  • Търсиш качествени луксозни дрехи на добри цени? Може да пазаруваш, плащайки с кредитна карта Бяла Карта и да се възползваш отново от изгодни оферти. Ако плащаш с кредитната пластика в българския бутик GLAM, ще се възползваш не само от намаление с цели 15% от цените, но и от уникални стилни дрехи, с които да допълниш елегантната си визия.

Какви други постоянни отстъпки имаш, ако използваш кредитна карта Бяла Карта? Можеш да провериш в сайта ни, всички партньори, за да си направиш списък къде и как е най-изгодно да пазаруваш.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш