Кандидатствай Вход
Какво най-често пазаруваме с кредитна карта?

Какво най-често пазаруваме с кредитна карта?

Онлайн пазаруването се превърна в тенденция, която носи със себе си безброй ползи за всички потребители. Именно затова финансовите институции и банките се борят да предлагат изгодни кредити на клиентите си. 

Целта е да се осигури на модерния човек начин, по който да държи в джоба си целия кредит и да може да се възползва от него, когато си поиска. Това е и причината, ние да ти предоставяме възможността да пазаруваш с най-добрия си приятел – Бяла Карта. 

Така, освен че ще се наслаждаваш на любимото си хоби, но и ще извлечеш максимална изгода от него. Или както се казва, съчетай полезното с приятното.

Сред предимствата на кредитната карта Бяла Карта, обаче далеч не е само възможността да сравняваш най-добрите цени онлайн, за да закупиш това, което те вълнува. Друг голям плюс на Бяла Карта е огромният процент отстъпки при партньорите ни. 

Ако, досега не си се замислял за тази полза от кредитната карта Бяла Карта, то е време да се запознаеш с нашите страхотни условия за онлайн пазаруване.

Ще ти подскажем и още един плюс на онлайн разплащанията с Бяла Карта – изграждането на добра кредитна история. Колкото повече пазаруваш с кредитната си карта Бяла Карта, дори и за незначителни суми, след като ги погасиш в срок, това се отразява благоприятно на кредитния ти рейтинг. Така си мотивиран да пазаруваш повече онлайн и да се възползваш от изгодните условия на Бяла Карта.

В днешно време разплащанията с кредитна карта нарастват с невиждан темп, което прави по-бързо и лесно сдобиването на хората с разнообразни продукти и услуги.

Според проучване за онлайн пазаруването, кредитните карти са далеч по-използвани от всички други начини за плащане, водейки с близо 50%, спрямо останалите методи за плащане. В Америка се пазарува с кредитна карта най-често онлайн, а най-купуваните стоки са дрехи и обувки.

Предлагаме ти кратък поглед на нещата, които най-често се пазаруват с кредитна карта по света.

Какво най често пазаруваме с кредитна карта?

Пазаруване на дрехи

Кредитната карта се използва най-вече за закупуването на дрехи, обувки и аксесоари. Това е доказан факт и напълно логичен. Физическите магазини в днешно време не са способни да предложат на клиентите всички предимства на онлайн шопинга. 

Чрез онлайн пазаруването можеш да разглеждаш различни оферти за услуги или продукти, да сравниш цените им. Така ще имаш достатъчно време да вземеш правилното решение за добра покупка.

Билети за пътувания

Това е следващото най-купувано нещо с кредитна карта. Има стотици различни сайтове, през които можеш да направиш резервации за различни далечни или близки пътувания. Именно кредитната карта се явява най-лесният и бърз начин за плащане на мечтаното пътуване.

Почивки, хотели и полети

Тук кредитните карти са основен метод за разплащане, главно заради удобството им. Те предоставят и друга страхотна възможност при подобни поръчки, тъй като ти осигуряват прозрачност за всички направени транзакции, включително и на големи суми. 

Така знаеш, че няма какво да се обърка с онлайн покупката ти. Можем да добавим и факта, че кредитните карти, като Бяла Карта, се приемат за плащания във всеки един търговски обект по света.

Обновяване на интериора

Понякога ремонтите у дома са просто необходимост. Тук кредитната карта е най-добрият ти помощник – с нея освен че имаш възможност да пазаруваш с отстъпка от дадени магазини, но и можеш да се освежиш целия си интериор бързо и без усилия.

Бяла Карта представлява гъвкавият инструмент, който винаги е насреща. Не забравяй, че можеш да я получиш, лично до адрес, само с едно обаждане или чрез онлайн заявка.

Подаръци за Коледа

Каквото и да си говорим, подаръците за различни празници, и по-специално Коледа, са едно от нещата, които най-често се пазаруват чрез кредитни карти. Бяла Карта ти предоставя уникалния шанс, да пазаруваш желаните подаръци с отстъпка от нашите партньори. Така освен че пазаруваш лесно и бързо, но и спестяваш допълнително, благодарение на нашите преференциални условия.

Може да заключим, че кредитните карти са любимо разплащателно средство на повечето хора по света. И причината за това не се крие само в пазаруването от разстояние през мобилно устройство.

За разлика от дебитните карти, кредитните предлагат редица изгодни условия на всеки един притежател. Бяла Карта предлага и още - SMS известяване на последващи вноски и транзакции, безплатно теглене на банкомат, до 25% отстъпка при пазаруване в партньорската ни мрежа и много други.

Бяла Карта е международна кредитна карта с кредитен лимит до 3000 лева. Можеш да я използваш както в България, така и в чужбина - навсякъде, където се приемат кредитни карти. С кредитна карта Бяла Карта нямаш такси при плащане на ПОС терминал, при пазаруване онлайн илли при теглене на пари от банкомати в България. 

За Бяла Карта кандидатстваш веднъж, а имаш вече одобрен кредит в джоба си, когато имаш нужда.

А най-хубавото е, че Бяла Карта е напълно безплатна, ако не я използваш, това означава, че нямаш никакви такси, лихви и разходи, когато не плащаш с нея.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш