Кандидатствай Вход
Какво прави Бяла Карта по-добра от останалите кредитни карти?

Какво прави Бяла Карта по-добра от останалите кредитни карти?

Кредитните карти отдавна се превърнаха в любимо разплащателно средство навсякъде по света. Този бързоразвиващ се продукт осигурява редица предимства на притежателите си и най-вече спокойствие и увереност, че може да разполагат с каквато си поискат сума пари, по всяко време, без да се налага да носят пари в брой.

Кредитните карти могат да бъдат различни видове, с различни условия и предимства. Също така една кредитна карта може да се издаде от банка или от небанкова институция.

Навярно вече имаш кредитна карта, а ако нямаш, то със сигурност е защото все още се колебаеш каква да избереш. А знаеш ли, че поне един на всеки пет човека, които притежават кредитна карта, всъщност е избрал карта, която не е подходяща на неговите разходни потребности. 

Причината за това е, че повечето потребители не са запознати с всички условия на кредитната си карта, включително такси и комисионни, и не анализират всички възможности, които им се предлагат от финансовите институции. 

Затова те съветваме да избираш внимателно своята кредитна карта и да прецениш добре какво искаш да притежаваш и от какво смяташ да се възползваш.

Ние от АКСЕС ФАЙНАНС познаваме клиентите си и знаем от какво се нуждаят най-много. Затова ти предоставяме изгодна кредитна карта, която отговаря на всичките ти потребности. Кредитна Бяла Карта е международна кредитна карта, която е създадена специално за теб. 

Ако се питаш с какво Бяла Карта е толкова специална и различна от всяка една друга кредитна карта, ние имаме точния отговор на въпроса ти. 

Какви са предимствата на кредитна карта Бяла Карта?

Бяла Карта не е просто международна кредитна карта с кредитен лимит до 3000 лева. Тя е предназначена да се превърне в твоето любимо разплащателно средство, защото има условия, напълно отговарящи на твоите нужди. 

Бяла Карта ще ти бъде верен приятел, когато искаш да пазаруваш онлайн, да се възползваш от различни отстъпки в магазини, да купиш любима стока на промоция от наш партньор или просто да си изтеглиш от банкомата пари, когато ти потрябват спешно. И ако мислиш, че това звучи чудесно, то ние имаме още страхотни новини за теб:

Ако някой ти е казал, че кредитната карта не е създадена за кеш, то ние сме на друго мнение и ще ти докажем, че Бяла Карта е създадена за всичко, което те улеснява и ти дава пълната свобода да разполагаш с парични средства, включително и в кеш.

Обикновените кредитни карти от банките не толерират тегленето в кеш, защото така се начисляват доста опасни банкови такси, всеки път, когато теглиш пари от банкомат. 

Така че, трябва да знаеш, че на практика банката ти дава кредитна карта, с която можеш да теглиш пари в кеш, но за всяко теглене, трябва да плащаш допълнителна такса и често - процент от тегленета сума. Това е и причината, поради която банките насърчават да ползваш въпросната им кредитна карта само за онлайн разплащания.

Кредитна карта Бяла Карта обаче ти дава възможност, която никой друг не може да ти осигури, а именно да теглиш пари от банкомат, без да заплащаш каквато и да е такса. Така не си задължен да ползваш кредитна карта само онлайн и на определени места, напротив Бяла Карта ти позволява да се възползваш от финансите си навсякъде, по всяко време. 

Независимо каква сума пари искаш да изтеглиш от кредитната си карта, ние не ти удържаме никакви такси, точно затова Бяла Карта е предпочитаната кредитна карта от над 60 000 българи.  

Трябват ли ти пари в кеш – просто си теглиш от банкомат, без да се притесняваш за допълнителна такса, защото такава не съществува при Бяла Карта. Бяла Карта няма и годишна такса за обслужване на картата. 

Бяла Карта се различава от останалите кредитни карти на българския пазар не само заради липсата на банкови такси, но и поради факта, че ти осигурява безброй отстъпки в мрежата ни от партньори

Така освен че можеш да пазаруваш по всяко време, но и ще имаш промоционални цени в редица търговски обекти. Бяла Карта притежава широка партньорска мрежа в България, която включва огромен брой обекти, с цел да превърне пазаруването ти още по-приятно и изгодно.

Не забравяй, че Бяла Карта няма такси за издаване, преиздаване и обслужване, което я прави още по-притегателна за българите. 

Бяла Карта се различава от всички останали кредитни карти и заради процедурата на получаване на продукта от клиента. Повечето банки, които издават кредитни карти, изискват да им предоставиш подробна информация и купища документи, за да обработят заявката ти за кредит. За кандидатстване за Бяла Карта ти е необходима само валиден документ за самоличност. 

Друго голямо предимство е, че имаш шанс за одобрение за Бяла Карта дори при влошена кредитна история. 

В повечето случаи процесът по заявяване, одобрение и реалното получаване на банковата кредитна карта отнема сравнително много време. Бяла Карта обаче е различна. 

Ние знаем, че българския потребител иска да получи парите си бързо и безпрепятствено. Затова нашият процес за заявка на Бяла Карта е максимално улеснен и абсолютно безплатен – просто се обаждаш на телефон 0700 20 140 или кандидатстваш онлайн. Това е всичко, което трябва да направиш. 

А ние ще доставим твоята Бяла Карта на посочения от теб адрес. И готово – вече имаш кредитна карта, с която да сбъднеш мечтите си. 

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш