Кандидатствай Вход
Какво трябва да знаеш за кредитната си карта? /част 2/

Какво трябва да знаеш за кредитната си карта? /част 2/

  • Бяла Карта
  • 13.03.2017
  • Кредитни карти
  • Коментари: 0
  • 3049

В тази статия ще ти дадем още полезна информация за кредитната ти карта и най-вече за разумното използване на разплащателното средство.

Както знаеш, кредитната карта е най-лесният и бърз начин да пазаруваш изгодно и да намираш най-добрите и конкурентни цени на стоките и услугите, които те интересуват в онлайн пространството. Много хора, обаче, забравят, че да имаш кредитна карта е свързано с някои отговорности, които включват и защита на парите ти срещу неправомерни действия. Затова ние ще ти дадем някои насоки за правилното боравене с кредитната ти Бяла Карта, за да сме сигурни, че ще си гарантираш спокойствие и финансова независимост.

  • Избери правилната кредитна карта

Не пропускаме да отбележим, че, за да можеш да разполагаш с кредитна карта, която напълно приляга на твоя начин на живот, то първо трябва да се спреш на правилната кредитна карта, след като проучиш всички възможности.

Например, ако знаеш, че често ти се налага да пътуваш в чужбина, то кредитната карта, която не е международна, едва ли е най-добрият избор за теб. Съветваме те да си направиш кратък списък от неща, които са ти важни и които искаш кредитната ти карта да притежава. С други думи, ако обичаш да пазаруваш основно по градските магазини и да плащаш в кеш, едва ли най-добрият вариант е да си вземеш обикновена банкова карта. Подобно решение би било наистина грешно, тъй като ще ти се начислява допълнителна голяма такса при всяко теглене от банкомат.

Затова, първоначално анализирай кредитните карти на пазара и селектирай тези, които се вписват в твоя начин на живот и отговарят на изискванията ти.

От своя страна, Бяла Карта не ти начислява такса при теглене на пари от АТМ, както и други различни такси, които при банките не липсват.

Имай предвид, че получаваш безплатно своята кредитна Бяла Карта, която изпращаме до адреса ти. Трябва да знаеш, че ако не ползваш често кредитната си Бяла Карта, няма да се притесняваш за разходи за поддръжка, тъй като Бяла Карта е безплатна, когато не я ползваш. Това е нещо, което да имаш предвид, ако нямаш навика да плащаш често с кредитна карта. При банковите кредитни карти е много вероятно, дори да не ползваш кредитната си карта, да трябва да плащаш такса както и за обслужване, така и годишна.

Изводът от всичко това е да бъдеш внимателен, когато избираш своята кредитна карта, за да нямаш допълнителни изненади, с които не си наясно.

  • Използвай отстъпките, които ти се предоставят

Повечето кредитни карти предоставят широк набор от отстъпки и бонус програми за потребителите си. Разбира се, много банкови карти, които предлагат събиране на бонус точки или разнообразни бонус системи, са обвързани и с по-високи лихви и такси. По този начин ти фактически си плащаш, за да ползваш дадени отстъпки, защото подобен тип „преференциални“ банкови кредитни карти имат по-високи годишни такси и такси за обслужване. Не е изключено и самият лихвен процент да е по-висок при такива кредитни карти. Затова винаги имай едно наум, когато става въпрос за банкови кредитни карти. Препоръчваме ти да проучиш всички възможности на пазара.

Така, например, с Бяла Карта ти имаш предимства, които не всяка финансираща институция ще ти предложи. Защото Бяла Карта не ти начислява допълнителни разходи, нито годишна такса, тъй като не се издава от банкова институция. Така с кредитна Бяла Карта можеш да ползваш и привилегията да теглиш пари от АТМ, без да ти се начислява такса. Единствено лихва върху изтеглената сума е това, което ще дължиш или с други думи – Бяла Карта е универсалната кредитна карта, която ползваш както за банкови разплащания, така и за пазаруване в кеш. Подобен плюс може да ти предостави единствено Бяла Карта, така че те съветваме да се възползваш на момента и да се убедиш в удобството ѝ.

Освен това първостепенно предимство на кредитна Бяла Карта, ние ти предлагаме и редица отстъпки при наши партньори. Това, което трябва да знаеш за тези отстъпки е, че можеш да ги ползваш абсолютно всеки път, когато плащаш с Бяла Карта при наш партньор. Не е необходимо да събираш бонус точки и да чакаш месеци, за да вземеш даден продукт на намалена цена. С Бяла Карта можеш да се възползваш от тази чудесна възможност за изгодни сделки по всяко време. Единственото условие е да плащаш с нея. А, ако тези плюсове не са достатъчни, за да се убедиш в уникалността на кредитна Бяла Карта и нейната полза, то ще ти кажем, че имаш шанса да печелиш множество награди и бонуси, благодарение на промоционалните кампании на Аксес Файнанс. Препоръчваме ти да следиш редовно актуалните ни промоции в сайта на Бяла Карта, за да участваш и печелиш разнообразни награди.

Друг начин да използваш умно кредитната си Бяла Карта и да пестиш пари, докато пазаруваш с нея е Белият магазин. Онлайн магазинът е специално създаден за нашите клиенти и ти дава широк набор от отстъпки както на продукти, така и на чудесни услуги. Пазарувайки в Белият магазин ти си спестяваш време и усилия да търсиш добър сайт за евтини стоки, а също така и си осигуряваш спокойствие, че данните ти са защитени.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш