Кандидатствай Вход
С какво Бяла Карта е по-различна от другите кредитни карти?

С какво Бяла Карта е по-различна от другите кредитни карти?

Кредитните карти са удобен платежен инструмент, с който можеш да разполагаш с пари, когато имаш нужда. В днешно време, все повече потребители имат необходимост от такъв финансов инструмент, но как да изберат сред многообразните предложения на пазара. 

Днес ще си поговорим малко по-задълбочено за свойствата, предимствата и приложенията на Бяла Карта – международна кредитна карта и финансов инструмент, който буквално промени пазара на кредитни карти в България през последните години. Какво представлява тази карта и какво я различава от други кредитни карти, които има на пазара?

Какво всъщност представлява кредитна Бяла Карта?

Да започнем от там, че Бяла Карта е международна кредитна карта Mastercard с лимит до 3 000 лв. 

Кредитна карта Бяла Карта успя да се наложи трайно в съзнанието на българските потребители като верен помощник и спътник, на когото винаги могат да разчитат при нужда от допълнителни финансови средства. Няма никакво значение къде се намират те или по кое време от денонощието възникват техните нужди. 

Кредитна Бяла Карта притежава множество разнообразни преимущества – започвайки от облекчените изисквания и улеснения достъп до нея и стигайки до липсата на допълнителни такси и разходи за поддръжка. В следващите редове ще обобщим основните свойства и характеристики на кредитна Бяла Карта, по които тя се отличава от другите кредитни карти на пазара. 

С какво Бяла Карта е по-различна от другите кредитни карти?

Без нужда от трудов договор 

За разлика от кредитните карти, издавани от банковите институции, при кандидатстване за Бяла Карта няма да ти се наложи да представяш трудов договор. И причината за това е много проста. Ние от Аксес Файнанс имаме за цел да дадем на потребителите си достъпна кредитна карта, която да може да послужи на абсолютно всеки един от тях. 

В това число на тези хора, упражняващи свободна професия и имащи по-нестандартен работен график и начин на живот. Ако последното се отнася и за теб, можеш веднага да кандидатстваш за кредитна Бяла Карта без притеснението, че ще се изисква от теб да предоставяш трудов договор.

Максимално опростена процедура по кандидатстване  

Кандидатствайки за кредитна Бяла Карта, ти ще избегнеш стандартните банкови процедури, отнемащи изключително много време и усилия в представяне и разглеждане на купища документи. 

Максимално опростената процедура по кандидатстване за кредитна карта Бяла Карта носи най-малко две преимущества на потребителите. Първото от тях е, че шанс за одобрение имат и тези, които не са ползвали кредит досега и съответно нямат кредитна история за разглеждане. За да кандидатства за Бяла Карта, не е необходимо потребителят да има постоянен трудов договор.

 

От друга страна, самото одобрение и издаване на кредитна Бяла Карта се извършва в изключително кратки срокове. А това позволява на потребителят да получи така необходимите му финансови средства в най-подходящия момент с оглед покриването на неотложни разходи, извършването на различни покупки и реализирането на изгодни в дългосрочен план инвестиции.

Шансовете за одобрение зависят от потребителската кредитна история и доходите му. Тези параметри се взимат предвид и при определянето кредитния лимит по кредитна карта Бяла Карта. 

Липса на допълнителни такси 

На първо място, заявяването и получаването на кредитна Бяла Карта е абсолютно безплатно за всеки един потребител. Като цялата процедура протича, без въобще да се налага да излизаш от своя дом. 

Можеш да заявиш твоята кредитна карта Бяла Карта по телефон или онлайн, и при одобрение да я получиш в най-кратки срокове на посочен от теб адрес. Но това съвсем не е всичко. Като притежател на кредитна Бяла Карта няма да имаш никакви такси за подръжка или други допълнителни разходи. 

Месечната ти лихва се начислява само и единствено върху използваната от теб сума за покупки и разплащания. Което на практика означава, че ако нямаш извършени плащания, кредитна карта Бяла Карта остава напълно безплатна за теб.

Достъпна навсякъде по света 

С твоята кредитна карта Бяла Карта можеш да се разплащаш навсякъде по света. Бяла Карта е международна кредитна карта и е пригодена за използване не само в България, но и във всички други държави. 

Онлайн профил на кредитната карта 

Този профил ти дава по-високо ниво на удобство и сигурност. Можеш лесно да следиш извлеченията по кредитната карта, да плащаш задълженията си, да следиш специални оферти, както и да блокираш и активираш нейни функции – като например – теглене на пари в брой от банкомати, плащане на ПОС или онлайн. Имаш възможност и изцяло да я блокираш. 

Свържи се с нас, за да научиш още за невероятните преимущества, които може да ти донесе кредитна Бяла Карта. И не забравяй – Бяла Карта е твоята кредитна карта, която се наглася изцяло спрямо твоите потребителски нужди, навици и предпочитания. 

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш