Кандидатствай Вход
Няколко трудни ситуации, в които кредитната карта може да ти помогне

Няколко трудни ситуации, в които кредитната карта може да ти помогне

Никак не е случайна тенденцията за непрекъснато нарастване на популярността и употребата на кредитните карти през последните години. 

Истината е, че кредитната карта е финансов инструмент, чиито функции и роля в ежедневието на човека излизат далеч извън концепцията за бързо, лесно и удобно пазаруване. 

Кредитната карта постепенно се превръща в най-верният приятел и помощник на човека, способен да му помогне да се изправи на крака в кризисни периоди

В следващите редове ще разгледаме няколко трудни ситуации, в които кредитната карта може да ти помогне.

„На червено“ в чужбина 

Международните пътувания винаги са свързани с известни дози риск от финансова гледна точка. 

От неправилна преценка на средствата, които ти трябват, до загуба или кражба на портмонето – подобни грешки или инциденти могат да те поставят в доста трудна и неприятна ситуация. 

Все пак когато си на хиляди километри от родното си място, няма как да се прибереш вкъщи или да се обадиш на близките си за помощ, нали? 

От такова положение може да те измъкне само твоята кредитна карта, която ще ти предостави необходимите средства в точния момент. 

Нужно е обаче да заложиш на подходяща за целта кредитна карта. Бяла Карта е международна кредитна карта, която се признава навсякъде по света и служи за разплащане в най-различни търговски обекти, места и институции.        

Проблеми във финансов план 

На всеки човек понякога се случва да премине през известни проблеми или затруднения във финансов план. 

Причините за подобни затруднения биха могли да са временно оставане без работа, забавяне на заплати, неочаквано възникнали разходи (за лечение, за ремонти и т.н.). 

Независимо за кой от споменатите случаи става въпрос, кредитната карта определено ще ти бъде от голяма полза. 

Тя ще ти помогне да покриеш своите текущи и неотложни разходи, предоставяйки ти ценно време за стабилизиране на личните финанси

Благодарение на кредитната карта ти ще избегнеш задълбочаване на проблемите и ще можеш да си стъпиш отново на краката по най-бързия, лесен и ефективен начин.

Лош кредитен рейтинг 

Лошият кредитен рейтинг определено е възможно да се превърне в сериозна пречка пред бъдещите ти финансови и житейски цели и перспективи. 

Той ще намали шансовете ти за одобрение за жилищни и други кредити, или пък значително ще влоши условията, при които би ги получил.  

В допълнение, лошият кредитен рейтинг ще те лиши от редица отстъпки и преференции при закупуване на финансови и застрахователни продукти. 

Кредитната карта е едно от най-добрите средства, когато търсиш повишаване на своя кредитен рейтинг в дългосрочен план. 

Всичко, което трябва да направиш за целта, е да я използваш по правилния начин. Или казано с други думи, да харчиш с нея точно толкова колкото можеш да си позволиш, както и да покриваш коректно и навременно дължимите вноски и такси.

Отменен полет  

Още една нежелана ситуация, свързана с международните пътувания. Ситуация, която при това съвсем не е рядкост или изключение. 

Истината е, че самолетен полет може да бъде отменен поради множество причини. Започвайки от лоши метеорологични условия и стигайки до възникнал проблем в механизма на самия самолет.

В подобна ситуация кредитната карта ти е особено нужна от гледна точка защита на личните финансови средства. 

Кредитната карта ще изиграе решаваща роля за това при възникнал проблем да получиш парите си обратно или пък да ти бъде предоставен алтернативен вариант за пътуване.

Дефектен или повреден продукт 

Получаването на дефектен продукт или на такъв, който се поврежда бързо, също е доста неприятно. 

Особено ако става въпрос за домакински уред (печка, хладилник, климатик и т.н.) или за нещо друго, за което си платил значителна сума пари. 

При извършване на подобни покупки отново ти препоръчваме да заложиш на кредитната карта. 

Кредитната карта е способна да защити правата ти като потребител при получаване на неотговарящи на своето описание стоки, както и да ти предостави удължени гаранции за артикули от множество категории. 

Благодарение на кредитната карта ще успееш по-бързо и лесно да възвърнеш парите си или пък да получиш артикул, отговарящ на нуждите и изискванията ти.

Кредитна карта Бяла Карта е най-добрият избор за теб, когато искаш да си гарантираш допълнителни дози удобство и комфорт в ежедневието, както и да се справяш със затруднени ситуации във финансов и житейски план. 

От една страна, Бяла Карта е международна кредитна карта, която може да се употребява в абсолютно всички държави по света. 

От друга, тази кредитна карта е бърза и лесна за използване, предоставя максимална сигурност при разплащания и дава възможност за получаване на промоции и специални намаления в широка мрежа от търговски обекти. 

Кредитна карта Бяла Карта няма такси при теглене в брой от банкомати в България, нито при плащане на ПОС и онлайн. 

Кредитна Бяла Карта – кредитната карта, която винаги е до теб и се съобразява с твоите навици, нужди и предпочитания.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш