Кандидатствай Вход
Защо и откъде да купуваш подаръци с кредитна карта Бяла Карта?

Защо и откъде да купуваш подаръци с кредитна карта Бяла Карта?

Кредитна карта Бяла Карта ти дава много повече предимства, отколкото обикновените подобни пластики на пазара. Това е така, защото кредитна карта Бяла Карта е кредитен инструмент, който се издава от небанкова институция. Това я прави далеч по-гъвкава и удобна за модерните потребители, които се стремят към независимост и алтернативни платежни инструменти.

Модерните потребители определено не са фенове на старите добре познати банкови институции, които трудно променят условията и тежките си изисквания. И тъй като банковите процедури не се променят с десетилетия наред, новите кредитори успяват да създадат по-удобни и иновативни кредитни инструменти, които да задоволят новите потребности. Такъв иновативен инструмент е и кредитна карта Бяла Карта - тя е международна карта, с която можеш да пазаруваш навсякъде по света, както и да правиш различни резервации.

С кредитна карта Бяла Карта получаваш до 3000 лв. кредитен лимит, който ако използваш разумно, ще си гарантираш добра кредитна история. Всъщност кредитната история и изграждането на такава е един от основните фактори, които карат хората да ползват кредитни карти и да теглят заеми от банки. Все потребител иска да изгради добра кредитна история и да има добър кредитен рейтинг. Тези неща са постижими, само и единствено с помощтa на кредитни карти или кредити от банки. Ползвайки тези услуги, един потребител може да докаже, че е надежден кредитополучател и платец, или пък обратното.

Веднъж изградиш ли добра кредитна история ще ти е по-лесно да получаваш одобрение за различни кредитни продукти от банки и небанкови институции. Точно затова, много млади хора се възползват от плюсовете и свободата, които им дават кредитните карти. Кредитна карта Бяла Карта е идеално средство да започнеш изграждането на своята кредитна история, защото можеш да кандидатстваш, дори ако нямаш никакъв опит с кредитите досега. Имаш шанс за одобрение, дори и да не работиш на трудов договор. Това означава, че кредитна карта Бяла Карта ти дава възможност да стартираш лесно и бързо своята финансова независимост, за да можеш след години да имаш добро кредитно минало. Освен че ти предоставя редица безплатни възможности, включително и доставка до дома ти, кредитна карта Бяла Карта ти дава страхотния шанс да пазаруваш с отстъпки.

С наближаването на Коледа идва и онзи познат стрес, свързан с купуването на подаръци - от къде да пазаруваш, как ще ти излезне по-евтино, кога да ги купиш и какви точно да бъдат? Въпросите около подаръците нямат край, а празниците наближават и трябва да се възползваш от най-изгодните сделки - както онлайн, така и във физическите магазини.

Ако си картодържател на кредитна карта Бяла Карта, имаш предимството да пазаруваш от нашите партньори с отстъпка. Ако плащаш с кредитна карта Бяла Карта в партньорската ни мрежа, ще можеш да ползваш постоянни отстъпки от страхотни продукти и услуги. Ето някои от партньорите ни и отстъпките, които имаш при тях. Не се колебай да разгледаш сайта ни за разнообразните изгодни оферти, които ти предлага кредитна карта Бяла Карта - може случайно да попаднеш на идеалния подарък за твой близък:

5% отстъпка в Техномаркет - във веригата магазини може да откриеш огромно разнообразие от бяла и черна техника. А всички знаем, че един от най-желаните подаръци винаги е техниката - дали ще е нов миксер, телевизор, ютия или дори климатик - техниката си остава един от най-предпочитаните подаръци по Коледа. Точно затова, може да потърсиш перфектния практичен подарък за семейството си в Техномаркет. А плащайки с кредитна карта Бяла Карта, ще се възползваш от 5% отстъпка от цената.

15% от BG Wine Restaurant - какъв по-прекрасен подарък от вечеря в уютна обстановка с любимите ти хора. Ако искаш да подариш незабравими моменти на семейството си - това е ресторантът, в който може да прекараш една чудесна празнична вечер и да спестиш 15% от цената, благодарение на кредитна карта Бяла Карта.

20% постоянна отстъпка в Хотел Амира - хотел Амира е пет звезден бутиков хотел в Банско.Хотелът разполага с апартаменти, ВИП апартаменти с джакузи и СПА център. Ако ползваш кредитна карта Бяла Карта в хотел Амира, получаваш 20% намаление от цената. Така можеш да си подариш един уникален коледен подарък, като вместо вещи подариш на любимите си хора прекрасни спомени и луксозни процедури в най-известния български зимен курорт.

Прочети още: Защо да започнеш да използваш кредитна карта?

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш