Кандидатствай Вход
Бяла Карта- нашите клиенти могат да разчитат на 3D защита за своите плащания

Бяла Карта- нашите клиенти могат да разчитат на 3D защита за своите плащания

  • Бяла Карта
  • 16.04.2020
  • Новини
  • Коментари: 0
  • 16713

Като финансово дружество, което наистина държи на безупречното клиентско обслужване, ние знаем, че сигурността на плащанията ти е наистина важна за теб. От днес нашите клиенти ще разчитат на 3D защита за своите плащания.

Как ще работи новата функция?

Когато извършваш плащане онлайн, електронният магазин изисква да въведеш данни за своята карта – номер на картата, имена на картодържателя, CVC код и дата на валидност. В процеса на удостоверяване на плащането, e възможно да ти бъде поискан код за верификация. С новата функция 3D защита, в тези ситуации ти ще получиш като SMS еднократен код. Въведи го в системата на търговеца, за да завършиш плащането.

Съветваме те да въведеш получения еднократен код възможно най-скоро, тъй като той ще бъде валиден само няколко минути. В случай, че електронният магазин не приема верификационния код е възможно той да не е валиден вече. Имаш право да поискаш нов еднократен 3D код още 2 пъти чрез специалния бутон за изпращане на нов SMS.

Защо решихме да добавим 3D защита на твоите плащания с Бяла Карта? Знаеш, че в обслужването на твоята Бяла Карта по принцип са включени безплатно SMS известяване и персонален клиентски профил, в който можеш да проверяваш всички извършени трансакции 24/7. Имаш и денонощна връзка с нашия отдел обслужване на клиенти – през клиентския си профил. С въвеждането на 3D защита на Бяла Карта, тя се превръща в една от най-сигурните кредитни карти на българския пазар в момента.

Наслаждавай се на безопасни и сигурни онлайн плащания с Бяла карта!

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш