Кандидатствай Вход
Защо онлайн кредит от Бяла Карта?

Защо онлайн кредит от Бяла Карта?

Защо онлайн кредит от Бяла Карта? - днес ще поразсъждаваме върху този въпрос. В живота на почти всеки човек идва момент, в който трябва да разчита на външно финансиране за някаква своя идея. Невинаги има възможност да спестиш пари предварително за всяка покупка.

Тогава идва дилемата -  да си позволиш това, което искаш, или да изчакаш докато събереш пари. Докато някои покупки или изживявания може наистина да почакат, или дори да минеш без тях, други са нужни.

Да си купиш нов лаптоп, когато детето ти стартира учебната година, например, е нещо, което не може да чака. Да използваш максимално хубавите летни дни, за да осигуриш на семейството си почивка – по-добре е да не отлагаш такива разходи.

В същото време нова рокля или поредните обувки може да са разход, за който да поизчакаш и да спестиш пари.

Какво правим, когато се натрупат разходи, които не могат да чакат, а в същото време не сме заделили пари предварително? - Търсим финансиране.

Опциите са различни, а изборът на конкретен източник обичайно зависи от размера на нужната сума. За да не разчитат на познати или да продават нещо ценно, повечето хора биха прибягнали до онлайн кредит.

Какво представляват онлайн кредитите? 

Онлайн кредитите не са нищо по-различно от кредити, за които можеш да кандидатстваш и да бъдеш одобрен онлайн. В миналото, кандидатстването за заем изискваше сериозна подготовка на какви ли не документи, редене на опашки, чакане с дни и т.н.

Имат ли предимства онлайн кредитите?

Първото и основно предимство на онлайн кредитите е това, че за тях се кандидатства дистанционно и електронно.

Финансовите институции, които предлагат онлайн кредити инвестират доста усилия и средства в разработването на среди и платформи, които максимално да улесняват клиентите на всеки етап от кандидатстването – от пускането на заявка, през изцяло дистанционен процес на одобрение, подписване и усвояване.

Онлайн кредитите са по-бързи, по-удобни и по-модерни от традиционните заеми. По всяко време, при всяка нужда и от всяко устройство, клиентът може в рамките на няколко минути да вземе решение за дадена покупка.

Именно бързите срокове за получаване на онлайн заем, са друго съществено предимство. В зависимост от рисковия профил на клиентите и процесите на кредитора, достъп до пари може да има в рамките на броени минути.

Често изискванията към кредитоискателите са по-ниски, както и изискванията за обезпечение или документи за доказване на доход и заетост. Това е освен предимство на онлайн кредитите и основна причина те да са по-бързи.

През целия период на договора, клиентите могат да обслужват кредита си изцяло онлайн. Това включва както плащането на вноски на датите на падеж, така и достъп до извлечения, справки, анализи и помощ.

Как се връщат онлайн кредитите?

Все повече фирми, предлагащи онлайн кредити имат разработени платежни системи, през които изцяло дистанционно и онлайн клиентът да може да погасява своите вноски по кредита.

Всъщност, малко са дружествата, които не са предоставили на клиентите си удобството да управляват заемите си дистанционно. Също така, обикновено кредиторите приемат всякакви преводи и плащания от партньорски мрежи.

Защо да се доверим на Бяла Карта?

Тук е време да се върнем на първия въпрос, на който обещахме отговор: Защо онлайн кредит от Бяла Карта?

Бяла Карта притежава всички предимства на онлайн кредитите, но с еднократен процес по кандидатстване. При Бяла Карта времето за одобрение на заявката е период до 3 работни дни.

Имай предвид, че обичайно първото обаждане към кандидатстващите е в рамките на минути. След като успеем да се свържем с клиента, стартираме процедура по оценка на кредитоспособността, която от наша страна е изключително бърза.

Достатъчно е да проверим дали кандидатът отговаря на условията ни – да е пълнолетен и да има някакви регулярни лични доходи.

Какво е Бяла Карта?

Бяла Карта е търговско наименование на финансов продукт предлаган от "Аксес Файнанс" ООД. Тя е персонализирана международна кредитна карта Mastercard с лимит до 5000 лв.

Това, което отличава Бяла Карта от други кредитни карти на българския пазар, са улесненият достъп до нея, облекчените изисквания към кандидатите и високият шанс за одобрение при кандидатстване.

Можеш да кандидатстваш за Бяла Карта с лоша кредитна история, но имай предвид, че в комбинация с други рискови фактори, този може да доведе до отказ. Можеш да кандидатстваш роди, ако не си нает на безсрочен трудов договор, но имаш други регулярни доходи.

Едно от най-подходящите решения на всеки финансов дефицит е Бяла Карта за :

Как можеш да кандидатстваш за Бяла Карта?

Както вече споменахме, Бяла Карта, за нея можеш да кандидатстваш изцяло онлайн на сайта ни – www.bialakarta.bg. Естествено, за хората, които предпочитат по-личния подход, сме оставили вариант да кандидатстват с обаждане за Бяла Карта телефон за връзка: 0700 20 140.

 

Защо онлайн кредит от Бяла Карта?

Защото за Бяла Карта кандидатстваш само веднъж, а имаш готово решение за всяко свое непредвидено желание. Няма да ти струва нищо, ако си одобрен и имаш Бяла Карта, но не я ползваш.

Тя няма годишна или месечна такса, нито каквито и да било допълнителни разходи. Единственото, което ще платиш е начислената по Бяла Карта лихва.

Липсата на такса за теглене на банкомат е още едно допълнително предимство и аргумент да предпочетеш Бяла Карта пред други онлайн кредити.

Наред с изброените вече преимущества, всички наши клиенти разполагат с личен клиентски профил, в който да следят всички свои трансакции, дължимите суми, начислената лихва и датите за падеж.

Как се връщат парите от Бяла Карта?

Бяла Карта е револвираща кредитна карта, което означава, че е добре да връщаш цялата използвана сума всеки месец до датата на падеж. Всеки месец на първо число изчисляваме минималната дължима сума и те уведомяваме за падежирала вноска.

Срокът да погасиш задължението си е 5-то число на месеца, като в периоди с повече празнични и почивни дни може да удължим периода на падеж.

Можеш да погасяваш свои задължения по Бяла Карта онлайн на нашия сайт – със или без клиентски профил. Съветваме те да плащаш задълженията си през профила си, за да си спестиш да въвеждаш голяма част от информацията всеки път.

След като попълниш данните за плащането и потвърдиш, задължението ти е погасено. Ще получиш SMS за направеното плащане.

Mожеш да платиш задължението си и във всеки от клоновете на Пощенска Банка. Открий твоята индивидуална IBAN сметка към Пощенска банка в твоя персонален онлайн акаунт, както и в раздел III, чл. 13 от Договора.

Можеш да платиш и във всяка една банка по банков път. За целта трябва да попълниш вносна бележка.

Други начини за погасяване на задължение по Бяла Карта са всички офиси на FastPay, CrediTour или EasyPay. Необходимо е да предоставиш своето ЕГН, да заявиш, че правиш плащане на задължение по Бяла Карта, а като име на търговец да посочиш „Аксес Файнанс“ АД.

Независимо от избрания начин за плащане, следва да имаш предвид, че плащането се счита извършено на датата, на която сумата е постъпила в банковата сметка на „Аксес Файнанс“ АД.

Бяла Карта не е онлайн кредит, а кредитна карта. Тя обаче притежава всички предимства на онлайн кредитите, но с еднократен процес по кандидатстване. При Бяла Карта времето за одобрение на заявката е период до 3 работни дни.

За Бяла Карта можеш да кандидатстваш изцяло онлайн на сайта ни – www.bialakarta.bg или по телефон 0700 20 140. Необходимо е да попълниш заявката и да имаш валидна лична карта.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш