Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

Можеш ли да теглиш кредити по време на майчинство?

Голяма част от жените мечтаят да станат майки. Периодът на майчинство обаче често е свързан с големи промени. Това носи със себе си радости, но и съответните разходи и поради тази причина -  младите семейства често имат нужда от допълнителни средства.

Те може да са необходими за ремонт на детска стая, освежаване или смяна на жилище, закупуване на обзавеждане, медицински изследвания и много други. Макар и част от тези разходи да не са толкова големи, когато се натрупат, могат да поставят бъдещите родители в сложна финансова ситуация. Това често налага необходимостта за теглене на кредит по майчинство.

Когато става въпрос за кредит за майки, на които им предстои да излязат в отпуск по майчинство, задачата може да се окаже сложна. Дори да става дума за неголям кредит - 6000 лв например. Макар да имаш гарантиран доход през следващата година или две – доходът от обезщетението за майчинство е възможно да е окаже недостатъчен за някои от финансовите институции.

Ако случайно имаш необслужван кредит, задачата става с повишена трудност. В Централния кредитен регистър към БНБ се пазят данните за твоята кредитна история за срок от 5 години.

В тези моменти идват алтернативите на кредити по майчинство – „бързите“ кредити и кредитните карти от небанкови финансови институции. Те дават възможност на почти всички жени в майчинство да финансират нуждите на семействата си.

Как да кандидатствам за кредит в майчинство?

За радост на бъдещите майки, за кредити от небанкови финансови институции може да се кандидатства изцяло онлайн. Жените в майчинство могат да кандидатстват, както за бързи кредити, така и за кредитна карта, която да използват винаги, когато имат нужда.

Бяла Карта например е без изискване за трудов договор. Необходимо е да имаш някакъв доход – от наем, от майчинство или друго. Можеш да кандидатстваш дори, ако не си на постоянен трудов договор.

Ако се чудиш какви са изискванията – те са облекчени. Кандидатстването за Бяла Карта е изцяло онлайн и няма нужда да се редиш по опашки. При одобрение, ще получиш картата си до посочен от теб адрес – напълно безплатно. Единственото необходимо за кандидатстване е валиден документ за самоличност.

Веднъж одобрена, ще можеш да използваш кредитния си лимит, както намериш за добре.

Как се връща кредит по време на майчинство?

При Бяла Карта, имаш свободата да използваш само сумата, която ти е необходима, когато имаш нужда. Използваната сума от кредитния лимит трябва да върнеш до датата на падеж на съответния календарен месец. Ако не използваш Бяла Карта – не дължиш нищо, защото нямаш годишна или месечна такса за обслужване на картата.

Предлагани кредити от "Бяла Карта"

Бяла Карта е твоят верен помощник, на когото можеш да разчиташ винаги. Бяла Карта е подходящото решение за жени по време на майчинство, които имат нужда от пари на заем. Кредитният лимит на Бяла Карта е от 100 до 5000 лева. Веднъж отпуснат, кредитният лимит може да бъде използван в месеци с неочаквани разходи покрай детето ти или за весело посрещане на някой празник. Можеш да я използваш като кредит – винаги – за всяка нужда.

Защо Бяла Карта?

Защото всичко с Бяла Карта е бързо, лесно и удобно! Кандидатствай през сайта ни или ни се обади на телефон 0700 20 140. Ще минеш през процес на одобрение само веднъж, а после ползваш Бяла Карта като кредит по време на майчинството си. Сред големите предимства на Бяла Карта са:

  • Не дължиш нищо, в месеците, в които не я използваш, защото няма годишна или месечна такса за обслужване на картата. Това е подходящо за майки, които искат да могат да разчитат на средства винаги, когато имат нужда.
  • Бяла Карта няма такса за теглене от банкомат в България и Европейския съюз. Можеш да теглиш пари, когато ти потрябват.
  • За да кандидатстваш за Бяла Карта няма изискване да предоставиш трудов договор. Достатъчно е да имаш постоянен доход, с които да обслужваш задълженията си.
  • Дори и да имаш влошено ЦКР, имаш шанс за одобрение за Бяла Карта. Бяла Карта ти дава доверие, подкрепа и възможност да коригираш кредитното си минало.

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб