Кандидатствай Вход
5 причини да си изкараш кредитна карта

5 причини да си изкараш кредитна карта

Интересът към кредитните карти расте значително сред съвременните потребители. 

Тенденцията ще се запази и през годините, тъй като кредитните карти имат множество предимства

Ако вече имаш кредитна карта, вероятно вече си наясно с ползите и преимуществата, които носи тя.

Кредитната карта дава както удобство и бързина при извършване на покупки и разплащания, така и по-голяма сигурност на трансакциите. 

Допълнителен бонус на кредитните карти са привилегиите, които има потребителя. 

Ако все още не знаеш защо е добре да имаш кредитна карта, днешната статия в блога ни е точно за теб.

В следващите редове ще ти дадем 5 причини да си изкараш кредитна карта. 

Подобри кредитния си рейтинг 

Едно от големите предимства на кредитните карти е създаването и подобряването на кредитния рейтинг. 

Ако използваш кредитната си карта разумно и с дисциплина, можеш да изградиш кредитна история, което от своя страна носи много ползи и възможности в дългосрочен план. 

Ако успееш да се изградиш като добър кредитополучател имаш възможност да се сдобиеш с по-добри условия за кредит и по-ниски лихвени проценти при теглене на кредит и дори отстъпки за различни продукти и услуги. 

Всичко това е отлична основа да се подготвиш за по-големи инвестиции в бъдеще като например закупуване на нов дом или кола. 

В допълнение, добрият кредитен рейтинг може да ти помогне и за получаване на отстъпки и специални оферти при поръчка на определени застрахователни продукти.

По-сигурно, по-изгодно и по-безопасно онлайн пазаруване 

Кредитната карта може да бъде е най-подходящият и удобен инструмент за онлайн пазаруване.

Едно от най-важните предимства на картата е високата степен на сигурност при извършване на плащания в интернет.  

Разбира се, трябва да осигуриш сигурност на картата си, спазвайки основни правила като пазиш данните си, следиш извлеченията си, проверяваш сайтовете. 

Това е от особено голямо значение днес, когато измамите онлайн са толкова разпространени. 

Притежанието на кредитната карта може да ти даде възможност за отстъпка, а понякога е единственият начин да направиш покупка.

Предимства при пътуване 

Кредитната карта ще ти бъде изключително полезна, а в определени случаи и незаменима при осъществяване на пътувания в чужбина. 

Без значение дали отиваш на екскурзия, на семейна почивка или на бизнес пътуване -  кредитната карта е безопасен и сигурен инструмент, с който можеш да плащаш сметките си, без да се налага да носиш големи суми пари в себе си и е алтернатива, на която  да разчиташ, а не само на твоята дебитна карта. 

Освен това, има хотели и агенции за коли под наем, които не приемат дебитни карти, което би било спънка и ще отнеме от ценното ти време по време на пътуването.

Възползвай се от различни отстъпки и награди 

Кредитната карта има потенциала да ти спечели отстъпки и награди в бъдеще, което е още една причина да използваш този финансов инструмент, за да се разплащаш. 

Много компании, разработват програми за лоялност за верните си клиенти

Подобни програми най-често са базирани на точковия метод, при който потребителят получава точка за всяка направена с кредитната карта трансакция.  

На по-късен етап тези точки могат да бъдат осребрени в различни отстъпки в търговски обекти, безплатни самолетни билети, дори и нощувки в хотели. 

Поглед върху потребителското поведение и навици 

За финал, но не на последно по-важност място, използвайки кредитна карта можеш да разбереш какво е потребителското ти поведение, за какво отделяш най-много средства, а това ще ти помогне да управляваш по-ефективно финансите си

По този начин, ще можеш по-лесно да контролираш движението по сметките си и ще оптимизираш разходите си, ако е нужно. 

Бяла Карта предлага отлични възможности в това отношение. Всеки притежател на Бяла Карта има личен потребителски профил с история на направените транзакции от началото на използване на картата. 

Подобна опция гарантира както сигурността и проследяването на кражби и измами, така е и лесен начин за анализиране и оптимизиране на финансовите навици.

Кредитна карта Бяла Карта е достъпен и гъвкав финансов инструмент, с който ще избегнеш стандартните банкови процедури и изисквания. 

За да имаш Бяла Карта не е нужно да ходиш до банков клон или да чакаш в някой офис. За разлика от някои други кредитни карти Бяла Карта се издава от небанкова финансова институция, която максимално се старае да улесни процеса по кандидатстването.

Ето защо - можеш да заявиш кредитна карта Бяла Карта онлайн бързо и лесно, а при одобрение - в рамките на няколко работни дни, ще я получиш до посочен от теб адрес - напълно безплатно.

Освен това, Бяла Карта няма такси за издаване, преиздаване и няма годишна такса за обслужване на картата. 

Бяла Карта няма такси при плащане на ПОС, онлайн и дори за теглене на пари в брой от банкомати в България.

Кредитна карта Бяла Карта дава възможност за лесно, бързо и удобно и сигурно разплащане, без значение от времето или мястото, на което се намираш.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш