Кандидатствай Вход
6 мита за кредитните карти /част 2/

6 мита за кредитните карти /част 2/

В тази статия ти предстои да се запознаеш с още от популярните митове за кредитните карти и истината, която стои зад тях.

4. Не можеш да вземеш кредит с лоша кредитна история

Това е абсолютен мит! Истината е, че дори да имаш лоша кредитна история в миналото си, то имаш реален шанс да получиш Бяла Карта. Именно, защото Бяла Карта е разработена, специално за да бъде масов финансов инструмент с прозрачни условия и достъпна за повечето българи. Така Аксес Файнанс ти дава шанс, дори да имаш лоша кредитна история, да се сдобиеш с изгодна кредитна карта и да я използваш, с цел да подобриш кредитния си рейтинг. Благодарение на промоционалните ни отстъпки и изгодни условия, ти можеш свободно да се разплащаш навсякъде с Бяла Карта, а в това време трупаш точки за подобряване на кредитната си история, така докато се осъзнаеш, вече ще имаш един значително подобрен кредитен рейтинг, който ще отвори нови финансови възможности пред теб.

С Бяла Карта нямаш такси за теглене от банкомат и ти е абсолютно безплатна, ако не я използваш. Ако се съмняваш, просто поръчай своята Бяла Карта на телефон 0700 20 140 или онлайн, и ще разбереш, че това наистина е твоята кредитна карта.

5. Трябва да си клиент на банката или институцията, за да получиш кредитна карта

Истината е, че съвсем не е необходимо да си настоящ клиент на финансиращата институция, за да ти отпусне кредит или кредитна карта. Пример за това е Бяла Карта. Можеш да заявиш своята кредитна Бяла Карта много лесно и бързо на телефон 0700 20 140 или онлайн. Ние имаме индивидуален подход към всеки един от нашите клиенти, за да можем да ти осигурим достъпно разплащателно средство, с което да пазаруваш навсякъде, където си поискаш. Независимо дали искаш да разполагаш с пари в кеш или предпочиташ да пазаруваш онлайн, то Бяла Карта ще се превърне в любимото ти средство за плащане. При това с Бяла Карта ще ползваш редица отстъпки от нашите партньори и ще имаш възможността да се възползваш от промоционални оферти от Белият магазин.

6. Финансиращите институции имат еднаква оценяваща система

Това е една от най-разпространените заблуди, в които много хора вярват. Истината е, че всяка една финансираща институция има собствени критерии за оценяване, наред с проверката в ЦКР (Централен Кредитен Регистър). Банките например, са доста строги при оценяване на кандидатите за кредит, докато небанковите институции имат съвсем различни критерии. Или с други думи, ако не си одобрен за кредитна карта от дадена банка, това не означава, че няма да те одобрят от друга финансираща институция. Ако си получавал отказ за кредит преди, съвсем не значи, че ще получиш отказ и за Бяла Карта. Затова те съветваме да заявиш твоята кредитна Бяла Карта още сега, на телефон 0700 20 140 или онлайн, за да се убедиш, че митовете за кредитните карти си остават просто митове.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш