Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

Какво представлява кредит с лошо ЦКР?

Не всичко може да бъде предвидено. На всеки може да се случи да забави плащане по кредит в следствие на безработица, медицински проблем или друго. Това забавяне обаче се отразява в централния кредитен регистър на БНБ и се пази в срок от 5 години. Така, поради непредвидени ситуации, много хора се сдобиват с лоша кредитна история.

Какво да правиш, когато имаш лошо ЦКР, но имаш нужда от пари? Има ли възможност за заеми за хора с лоша кредитна история? Започваш да си задаваш въпроси  като: „Как да изтегля кредит като съм с лошо ЦКР?“. Истината е, че изискванията на банките са високи и има вероятност да ти бъде отказан кредит, когато имаш влошена кредитна история. Въпреки това, има компании, които дават кредити за хора с лошо ЦКР в цялата страна. Да, вариантите са много и имаш шанс да получиш одобрение и с лоша кредитна история.

Друг вариант за теб е т.нар. рефинансиране на кредитите или обединяване на задължения с лошо ЦКР. Можеш да изтеглиш кредит, който да използваш за обединяване на кредити с лошо ЦКР. Погасяваш ги, а останалата сума използваш, за каквото прецениш.

Как да кандидатствам за бърз кредит с лошо ЦКР?

Кандидатстването за заем с лошо ЦКР не се различава от кандидатстване за кредит с добра кредитна история. Вероятността банка да ти отпусне кредити без трудов договор или да ти окаже помощ за кредит, в случай че си с лошо ЦКР обаче -  не е голяма. Повечето банки изискват трудов договор и добра кредитна история, за да отпуснат кредит. Има риск дори да не можеш да вземеш стоки на изплащане с лошо ЦКР.

Ако пък ти трябва заем до заплата - какво правиш? Реалността е такава, че много хора имат нужда от кредит до заплата с лошо ЦКР. Това провокира много компании да предлагат възможности за кредити без трудов договор с лошо ЦКР, кредити за пенсионери с лошо ЦКР и други. Днес можеш лесно и удобно от комфорта на дома си - изцяло онлайн да подадеш заявка за кредит. Само с няколко клика, валидна лична карта и телефонно обаждане, можеш да кандидатстваш за кредит.

Как се връща кредит с лошо ЦКР?

Когато имаш лошо ЦКР, трябва да подхождаш с още по-голямо внимание към изплащането на задълженията си. Кредитна карта Бяла Карта, например ти дава възможността да теглиш пари до заплата всеки месец. Използваш толкова пари от кредитния си лимит, колкото имаш нужда и можеш да си позволиш.

Ако погасяваш цялото си задължение, плюс натрупаната лихва, до датата на падеж, с времето ще подобриш кредитната си история. Не забравяй, че какъвто и заем да изтеглиш, трябва да плащаш вноските си в срок и да изпълняваш останалите си договорни задължения.

Има ли възможност за кредит с лошо ЦКР от "Бяла Карта"?

Лошото ЦКР не трябва да те отказва да кандидатстваш за кредит, когато имаш нужда от пари. Вместо да се луташ сред възможностите от всички нови онлайн кредити с лошо ЦКР, да поемаш риск с кредити от частни лица за хора с лошо ЦКР обаче, довери се на Бяла Карта.

Бяла Карта ти дава шанс за одобрение дори с влошена кредитна история. От първия ден, Бяла Карта се стреми да отговаря на нуждите и очакванията на потребителите. Ето защо, ние даваме шанс за одобрение за Бяла Карта дори да имаш влошено ЦКР. Ако си лоялен кредитополучател, с времето ще можеш да изградиш добра кредитна история. Това ще ти даде възможност да получиш по-голямо финансиране, за да покриеш нуждите си като – ново жилище, нов автомобил или друго.

Защо Бяла Kарта?

Защото е бързо, лесно и удобно! Кандидатствай през сайта ни или ни се обади на телефон 0700 20 140. Ще минеш през процеса само веднъж, а после можеш да ползваш Бяла Карта. С Бяла Карта имаш шанс да получиш одобрение и да разполагаш с пари на заем с лошо ЦКР.

Можеш да се възползваш от следните преимущества :

  • Когато не си я ползвал, не дължиш никакви лихви или такси. Бяла Карта няма годишна такса за обслужване на картата.
  • Бяла Карта няма такса за теглене от банкомат в България и Европейския съюз. Можеш да теглиш пари до заплата, когато ти потрябват.
  • При Бяла Карта можеш да кандидатстваш лесно без трудов договор - достатъчно е да имаш някакви лични доходи, с които да обслужваш задълженията си.

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб