Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

Какво е кредитна карта Бяла Карта?

Бяла Карта е международна кредитна карта, с която можеш да плащаш онлайн, на ПОС и да теглиш пари от банкомат в цял свят. Кредитния лимит е в размер от 100 до 5000 лева и се определя на база кредитоспособността на клиента. Вече над 130 000 българи се възползват от предимствата и. С времето може да минеш през процедурата Бяла Карта увеличаване на лимит, за да си пасва повече на твоите нужди и възможности. 

Изисквания за кредитна карта

Различните банкови и небанкови институции имат собствени изисквания за предоставянето на кредитна карта. Обикновено картите, издадени от банки имат по-високи изисквания.

Най-общо казано, условията за кандидатстване за кредитна карта, на които кредитоискателите трябва да отговарят са следните:

  • Да работят на постоянен трудов договор
  • Да имат навършени 18 години
  • Да имат доказуеми доходи
  • Да имат добра кредитна история

Изискванията за кредитна карта Бяла Карта за кандидатстване са максимално облекчени. За Бяла Карта можеш да кандидатстваш само срещу валиден документ за самоличност и трябва да имаш навършени 18 години.

Можеш да заявиш картата без да си нает на трудов договор – достатъчно е да имаш доходи, с които да плащаш задълженията си – от наем, обезщетение за майчинство, пенсия или друго. Дори влошената кредитна история имаш шанс за одобрение за кредитна карта Бяла Карта.

Оцени шансовете си за одобрение в нашия Бяла Карта калкулатор. След кандидатстване за Бяла Карта времето за одобрение и срокът за издаване на кредитна карта обикновено е няколко дни. При одобрение за кредитна карта Бяла Карта, ще я получиш до посочен от теб адрес – напълно безплатно.

Условия за издаване на кредитна карта Бяла Карта

Трябва да знаеш, че макар Бяла Карта няма изискване за трудов договор, в случаите, в които имаш влошено кредитно минало, ще ти бъде поискан такъв. Това е гаранция за нас, че ще можеш да покриваш задълженията си.

Когато имаш влошена кредитна история, възможно е твоя лимит по Бяла Карта да е по-нисък. С времето обаче, имаш възможност да го увеличиш. При редовно погасяване на задълженията пък, можеш отново да изградиш кредитната си история.

Какви са разходите по кредитната карта?

На пазара има различни видове кредитни карти. В зависимост от предназначението разходите са различни. Най-лесно е да сравниш разходите по предлаганите кредитни карти онлайн. Някои от важните неща, на които трябва да обърнеш внимание са лихвата, ГПР, какви са таксите за издаване, преиздаване и обслужване. В случай че предпочиташ да разполагаш с пари в брой, не пропускай да обърнеш внимание и на таксите при теглене от банкоматите.

За да прецениш дали една кредитна карта е подходяща за теб, определи целта, за която я взимаш.

Ако например, искаш да имаш кредитна карта, която да използваш при нужда – като пари за спешни случаи или при пътуване в чужбина, трябва да избереш карта, която ще има минимална или няма да има годишна такса за обслужване. Така, дори лихвата да е малко по-висока, няма да се налага да плащаш излишни средства.

Избери Бяла Карта и имай резервен вариант за спешни случаи. Бяла Карта няма годишна такса за обслужване – когато не я използваш, не ти струва нищо. Когато ти потрябва - ще е на разположение.

Как се връщат парите от Бяла Карта?

При Бяла Карта, ти избираш каква сума от кредитния си лимит да използваш. Задължението си трябва да върнеш в рамките на периода на падеж.  Той е между 1-во и 5-то число на всеки календарен месец. Когато не си ползвал пари от картата, не дължиш никакви такси или лихви.

Къде се внасят парите по Бяла Карта - плащане можеш да направиш онлайн през сайта ни, по банков път или в офис на някои от нашите партньори EasyPay, CrediTour или FastPay. Бяла Карта те съветва да правиш пълно погасяване на задълженията си всеки месец, за да избегнеш допълнителни начисления.

Защо Бяла Карта?

Възможността да заявиш кредитна карта онлайн е голямо предимство. Това ще ти спести пътуване до офиси и чакане по опашки. Бяла Карта е гъвкава и достъпна платежна карта, за която кандидатстваш веднъж и разполагаш с пари винаги, когато ти потрябват. Кандидатствай през сайта ни или ни се обади на телефон 0700 20 140.

Част от предимствата на Бяла Карта са:

  • Бяла Карта няма годишна или месечна такса за обслужване на картата.
  • Бяла Карта няма такса за теглене от банкомат в България и Европейския съюз. Можеш да теглиш пари, когато ти потрябват.
  • С мобилното приложение Бяла Карта имаш известяване при всяка трансакция, направена с картата.
  • 24/7 безупречно клиентско обслужване.

Преди да направиш своя избор за кредитна карта, проучи продукта и бъди наясно за какво точно ще използваш картата си. И не забравяй, че най-изгодната кредитна карта е тази, която отговаря на твоите нужди и финанси. 

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб