Кандидатствай Вход
Как да избереш правилната кредитна карта за своето ежедневие и лайфстайл?

Как да избереш правилната кредитна карта за своето ежедневие и лайфстайл?

С нарастване популярността и употребата на кредитните карти като инструмент за разплащане се появяват и все повече такива на пазара.

Множество кредитни карти, всяка от които предлага на притежателите си различни свойства, функции и допълнителни екстри.

От по-удобно пазаруване и наличие на финансови средства по всяко време до отстъпки в цените на определени покупки и други бонуси и награди.

При подобно разнообразие на кредитни карти понякога за потребителя може да е доста трудно да направи правилния избор.

Именно с това ще се опитаме да ти помогнем в днешната статия от блога на Бяла Карта. 

По-надолу в текста ще ти дадем насоки как да избереш правилната кредитна карта за своето ежедневие и лайфстайл.

Определи целите 

На първо място ти препоръчваме да определиш конкретните цели, които искаш да постигнеш с твоята кредитна карта.

Или казано по-просто, защо ти е нужна кредитната карта и в какви дейности и аспекти от ежедневието си смяташ да я използваш.

По принцип по-голямата част от съвременните потребители си изкарват карта, преследвайки някоя от следните три цели: 

  • подобряване на кредитния рейтинг чрез използване на кредитни карти;
  • възможност за разплащане по всяко време и от всяка точка на света;
  • спестяване на средства посредством различни отстъпки и награди при пазаруване с кредитната карта.

Отделните кредитни карти на пазара покриват в различна степен всяко от изброените приложения.

В този смисъл трябва да решиш коя от целите е приоритетна за теб и да избереш кредитната карта, която в най-голяма степен ще ти помогне да я реализираш.

Повишаване на кредитен рейтинг

Започваме с целта, свързана с повишаване на кредитния рейтинг и цялостно подобрение на финансовите перспективи в бъдеще.

Редовното опериране с кредитна карта всъщност е един от най-добрите и ефективни начини за повишаване на кредитния ти рейтинг в дългосрочен план.

Трябва обаче да я употребяваш по правилния начин, както и да заложиш на точната кредитна карта, която ще те подпомогне максимално в усилията ти.

Важно е тази кредитна карта да гарантира високо ниво на сигурност на личните ти средства, както и възможност да следиш финансовото си състояние по всяко време.

Притежателите на кредитна карта Бяла Карта например получават достъп до собствен потребителски профил, в който могат да влизат винаги, когато пожелаят, от мобилното си устройство.

Във въпросния потребителски профил са налични цялата история на направените от тях трансакции, кредитния лимит, кредитна история както и още значима информация за кредитната карта.

Колко често пътуваш?

Друг важен въпрос е дали ти се налага често да предприемаш пътувания по лични или служебни поводи и дали тези пътувания са международни.

Ако отговорите и на двата въпроса са положителни, значи ти е нужна международна кредитна карта, за да се чувстваш възможно най-удобно където и да си.

Използването на кредитна карта, която е достатъчно надеждна  ще ти позволи без никакъв проблем да извършваш покупки и разплащания, независимо къде точно се намираш.

Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света като една от най-добрите опции за кредитна карта за ежедневни разплащания.

Тя ще направи твоето пътуване значително по-спокойно и сигурно, и ще ти позволи да се отпуснеш и да забравиш за обичайните финансови притеснения и проблеми.

Къде и как пазаруваш?

Редица потребители използват кредитните карти като основно средство за пазаруване.

Трябва да се обърне внимание на няколко важни неща по отношение на този аспект.

Едното от тях е бързото и удобно ежедневно пазаруване, както и снабдяването с необходимите средства за извършване на покупките по всяко време.

А другото се отнася до получаването на привилегии и бонуси от притежателя на съответната кредитна карта при пазаруване. Смело можем да кажем, че кредитна карта Бяла Карта отговаря напълно и на двата критерия.

Освен, че ще направи процеса по пазаруване много по-лесен и комфортен за теб, тя ще влезе в ролята на клубна кредитна карта, даваща ти право на постоянни намаления и промоционални оферти в широка мрежа от търговски обекти.

И накрая, препоръчваме ти да не се влияеш чак толкова от гръмките заглавия в рекламите за кредитни карти, които вероятно виждаш често в онлайн пространството.

Няма значение какъв атрактивен надпис или изображение е създала съответната компания, важни са само и единствено функциите и преимуществата, които ти предоставя кредитната карта.

Така че заложи на нещата, за които говорихме дотук и задай на кредитната компания точни и конкретни въпроси за кредитната си карта, отговорите на които ще ти помогнат да разбереш дали издаваната от нея карта съответства на нуждите и изискванията ти.

Бяла Карта е с кредитен лимит до 3000 лева и няма такси при теглене на пари в брой от банкомати в България, няма такса и при плащане на ПОС и онлайн.

Поради широкия спектър от функции и услуги, които предлага, кредитна карта Бяла Карта  е желана и предпочитана от потребителите кредитна карта. 

Бяла Карта може да бъде твоята кредитна карта, която се наглася спрямо нуждите ти, каквото пожелаеш, където и да си.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш