Кандидатствай Вход
Как да избереш правилната кредитна карта за своето ежедневие и лайфстайл?

Как да избереш правилната кредитна карта за своето ежедневие и лайфстайл?

С нарастване популярността и употребата на кредитните карти като инструмент за разплащане, се появяват и все повече такива на пазара. Множество кредитни карти, всяка от които предлага на притежателите си различни свойства, функции и допълнителни екстри. От по-удобно пазаруване и наличие на финансови средства по всяко време до отстъпки в цените на определени покупки и други бонуси и награди. При подобно разнообразие понякога за потребителя може да е доста трудно да направи правилния избор. Именно с това ще се опитаме да ти помогнем в днешната статия от блога на Бяла Карта. По-надолу в текста ще изведем няколко сравнително прости стъпки, следването на които ще ти гарантира намирането на подходящата кредитна карта за твоето ежедневие и лайфстайл.

На първо място, ти препоръчваме да определиш конкретните цели, които искаш да постигнеш с твоята кредитна карта. Или казано по-просто, защо ти е нужна кредитната карта и в какви дейности и аспекти от ежедневието си смяташ да я използваш. По принцип по-голямата част от съвременните потребители си изкарват кредитна карта, преследвайки някоя от следните три цели: подобряване на кредитния рейтинг, възможност за разплащане по всяко време и от всяка точка на света, както и спестяване на средства посредством различни отстъпки и награди при пазаруване с кредитната карта. Отделните кредитни карти на пазара покриват в различна степен всяко от изброените приложения. В този смисъл трябва да решиш коя от целите е приоритетна за теб и да избереш кредитната карта, която в най-голяма степен ще ти помогне да я реализираш.

Започваме с целта, свързана с повишаване на кредитния рейтинг и цялостно подобрение на финансовите перспективи в бъдеще. Редовното използване на кредитна карта всъщност е един от най-добрите и ефективни начини за повишаване на кредитния ти рейтинг в дългосрочен план. Трябва обаче да я употребяваш по правилния начин, както и да заложиш на точната кредитна карта, която ще те подпомогне максимално в усилията ти. Важно е тази кредитна карта да гарантира високо ниво на сигурност на личните ти средства, както и възможност да следиш финансовото си състояние по всяко време. Притежателите на кредитна карта Бяла Карта например получават достъп до собствен потребителски профил, в който могат да влизат винаги, когато пожелаят, от мобилното си устройство. Във въпросния потребителски профил са налични цялата история на направените от тях транзакции, както и още значима информация относно кредитната карта.

Друг важен въпрос е дали ти се налага често да предприемаш пътувания по лични или служебни поводи и дали тези пътувания са международни. Ако отговорите и на двата въпроса са положителни, значи ти е нужна международна кредитна карта. Кредитна карта, която е достатъчно надеждна и ще ти позволи без никакъв проблем да извършваш покупки и разплащания, независимо къде точно се намираш. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света. Тя ще направи твоето пътуване значително по-спокойно и сигурно, и ще ти позволи да се отпуснеш и да забравиш за обичайните финансови притеснения и проблеми.

Редица потребители използват кредитните карти като основно средство за пазаруване. Трябва да се обърне внимание на няколко важни неща по отношение на този аспект. Едното от тях е бързото и удобно пазаруване, както и снабдяването с необходимите средства за извършване на покупките по всяко време. А другото се отнася до получаването на привилегии и бонуси от притежателя на съответната кредитна карта при пазаруване. Смело можем да кажем, че кредитна карта Бяла Карта отговаря напълно и на двата критерия. Освен, че ще направи процеса по пазаруване много по-лесен и комфортен за теб, тя ще влезе в ролята на клубна кредитна карта, даваща ти право на постоянни намаления и промоционални оферти в широка мрежа от търговски обекти.

И накрая, препоръчваме ти да не се влияеш чак толкова от гръмките заглавия в рекламите за кредитни карти, които вероятно виждаш често в онлайн пространството. Няма значение какъв атрактивен надпис или изображение е създала съответната компания, важно са само и единствено функциите и преимуществата, които ти предоставя кредитната карта. Така че заложи на нещата, за които говорихме дотук, и задай на кредитната компания точни и конкретни въпроси, отговорите на които ще ти помогнат да разбереш дали издаваната от нея карта съответства на нуждите и изискванията ти.

Поради широкия спектър от функции и услуги, които предлага, кредитна карта Бяла Карта се е утвърдила като желаната и предпочитана от потребителите кредитна карта. С нея можеш да получаваш специални отстъпки и намаления при пазаруване в множество търговски обекти, както и да се разплащаш във всяка точка по света. Бяла Карта е твоята кредитна карта, която се наглася спрямо нуждите ти, каквото пожелаеш, където и да си.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш