Кандидатствай Вход
Как твоята кредитна карта може да направи празниците още по-хубави за теб?

Как твоята кредитна карта може да направи празниците още по-хубави за теб?

Наближават коледно - новогодишните празници, а това е период от годината, който всеки човек чака с нетърпение. 

Това е период, позволяващ на всеки един от нас да си отпочине за малко от натовареното и стресиращо работно ежедневие, да обърне внимание на най-близките си хора и да се наслади на най-различни лакомства, изненадващи подаръци и забавни празнични игри. 

За да си гарантираш максимално приятното прекарване на светлите дни, ти препоръчваме да се възползваш от възможностите и предимствата, предоставяни от твоята кредитна карта.

Ето как твоята кредитна карта може да направи празниците още по-хубави за теб

Финансиране на празнични пътувания 

Пътуването до екзотична и непозната за теб дестинация е един различен начин да прекараш празниците.

Начин, който ще ти донесе нови емоции и преживявания и ще ти позволи да смениш напрягащата ежедневна обстановка и да се отдадеш на пълен релакс на някое красиво място у нас или в чужбина.

За да гарантираш финансовата си сигурност и да не ти се налага да мислиш за друго, освен за празниците ти е нужна подходяща международна кредитна карта. 

Бяла Карта безспорно ще бъде верният избор за теб в тази посока. 

Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и служи за разплащане на всякакви места и търговски обекти. 

Подготовка на дома 

Ако пък си решил да прекараш традиционна Коледа у дома, отново кредитната карта ще ти бъде доста полезна като финансов инструмент. 

Тя е способна да ти предостави необходимите средства, за да внесеш в дома си високи дози коледно настроение, както и да го подготвиш за посрещане на роднини, приятели и други скъпи гости. 

С помощта на твоята кредитна (или кредитни карти), ще закупиш без никакъв проблем хранителните продукти, декорациите и обзавеждането, което ти трябва. 

Все пак Коледа е най-важният и хубав празник, и всичко по отношение на средата и атмосферата, в които ти и близките ти хора ще го прекарате, трябва да бъде перфектно, нали?

Закупуване на подаръци 

Сред най-забавните традиции на Коледа е размяната на подаръци. В случай, че искаш да изненадаш любимите хора със специални и отговарящи на вкусовете им подаръци, използвай възможностите на твоята кредитна карта.

Тази карта може не само да ти осигури финансиране за извършването на съответните покупки, но и също така да ти гарантира, че тези покупки ще бъдат реализирани при възможно най-изгодни за теб условия.

Кредитните карти Бяла Карта например се използват и като клубни кредитни карти, с които притежателите им се разплащат и получават постоянни отстъпки и достъп в широка мрежа от търговски обекти.

Сред тях са магазини за дрехи, бижута, детски играчки и други места, откъдето имаш възможност да подбереш най-подходящия коледен подарък за любим човек.

Организиране на празнични излизания  

Коледните вечери и новогодишните празненства в добре подбрани ресторанти и заведения несъмнено правят празничния период още по-хубав и запомнящ се. 

Те дават възможност на теб и близките ти хора да се почувствате наистина специални и да прекарате време заедно в стилна и изискана обстановка. 

Допълнително преимущество е, че при излизане навън ще забравиш за всички домакински задължения и приготовления, с които би ти се налагало да се занимаваш при посрещане на гости у дома. 

Като притежател на кредитна карта Бяла Карта можеш да се възползваш от специални промоции и отстъпки при запазване на места в някои от най-реномираните ресторанти и заведения за хранене у нас, предлагащи на своите посетители вкусни специалитети, приятна обстановка и големи количества добро настроение.

Посещение на специални събития 

И накрая, коледно - новогодишните празници са перфектният период за посещение на поредица от специални събития. По това време от годината се организират множество концерти, театрални постановки и различни други събития от културно естество.

Кредитните компании все повече се ориентират към сключване на споразумения с организаторите на подобни събития.

В този ред на мисли, с твоята кредитна карта би могъл да получиш предимство при правене на резервации за събития с ограничен брой места или пък запазване на места във ВИП зоните.  

Кредитна карта Бяла Карта е твоята кредитна карта, която се съобразява само и единствено с твоите нужди, навици и желания. 

Тази гъвкава и достъпна кредитна карта е подходяща за всеки, който иска да има възможност за бързо, лесно и сигурно разплащане в страната и в чужбина, но и ти дава свобода да имаш достъп до пари винаги, когато имаш нужда. 

Заложи на кредитна карта Бяла Карта и направи ежедневието си значително по-приятно, а празниците и моментите с любимите хора – по-специални отвсякога.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш