Кандидатствай Вход
Как твоята кредитна карта може да направи празниците още по-хубави за теб?

Как твоята кредитна карта може да направи празниците още по-хубави за теб?

  • Бяла Карта
  • 27.11.2019
  • Кредитни карти
  • Коментари: 0
  • 859

Наближават коледно-новогодишните празници – период от годината, който почти всеки човек чака с нетърпение. Период, позволяващ ни да си починем за малко от натовареното и стресиращо работно ежедневие, да обърнем внимание на най-близките си хора и да се насладим на най-различни лакомства, изненадващи подаръци и забавни празнични игри. За да си гарантираш максимално приятното прекарване на светлите дни, ти препоръчваме да се възползваш от възможностите и преимуществата, предоставяни ти от твоята кредитна карта. Ето за какви възможности и преимущества става въпрос:

Финансиране на празнични пътувания – пътуването до екзотична и непозната за теб дестинация е един различен начин да прекараш празниците. Начин, който ще ти донесе нови емоции и преживявания, и ще ти позволи да смениш напрягащата ежедневна обстановка и да се отдадеш на пълен релакс. За да си гарантираш финансовата сигурност и спокойствие по време на съответното празнично пътуване, ти е нужна подходяща международна кредитна карта. Кредитна карта Бяла Карта безспорно ще бъде верният избор за теб в тази посока. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и служи за разплащане на всякакви места и търговски обекти. 

Подготовка на дома – ако пък си решил да прекараш традиционна Коледа у дома, отново кредитната карта ще ти бъде доста полезна като финансов инструмент. Тя е способна да ти предостави необходимите средства, за да внесеш в дома си високи дози коледно настроение, както и да го подготвиш за посрещане на роднини, приятели и други скъпи гости. С помощта на твоята кредитна карта ще закупиш без никакъв проблем хранителните продукти, декорациите и обзавеждането, което ти трябва. Все пак Коледа е най-важният и хубав празник, и всичко по отношение на средата и атмосферата, в които ти и близките ти хора ще го прекарате, трябва да бъде перфектно, нали?

Закупуване на подаръци – сред най-забавните традиции на Коледа е размяната на подаръци. В случай, че искаш да изненадаш любимите хора със специални и отговарящи на вкусовете им подаръци, използвай възможностите на твоята кредитна карта. Кредитната карта може не само да ти осигури финансиране за извършването на съответните покупки, но и също така да ти гарантира, че тези покупки ще бъдат реализирани при възможно най-изгодни за теб условия. Кредитна карта Бяла Карта например се използва и като клубна кредитна карта, с която притежателите й се разплащат и получават постоянни отстъпки в широка мрежа от търговски обекти. Сред тях са магазини за дрехи, бижута, детски играчки и други места, откъдето имаш възможност да подбереш най-подходящия коледен подарък за всеки един член на семейството си.

Организиране на празнични излизания – коледните вечери и новогодишните празненства в добре подбрани ресторанти и заведения несъмнено правят празничния период още по-хубав и запомнящ се. Те дават възможност на теб и близките ти хора да се почувствате наистина специални и да прекарате време заедно в стилна и изискана обстановка. Допълнително преимущество е, че при излизане навън ще забравиш за всички домакински задължения и приготовления, с които би ти се налагало да се занимаваш при посрещане на гости у дома. Като притежател на кредитна карта Бяла Карта можеш да се възползваш от специални промоции и отстъпки при запазване на места в някои от най-реномираните ресторанти и заведения за хранене у нас, предлагащи на своите посетители вкусни специалитети, приятна обстановка и големи количества добро настроение.

Посещение на специални събития – и накрая, коледно – новогодишните празници са перфектният период за посещение на поредица от специални събития. По това време от годината се организират множество концерти, театрални постановки и различни други събития от културно естество. Кредитните компании все повече се ориентират към сключване на споразумения с организаторите на подобни събития. Така че с помощта на твоята кредитна карта би могъл да получиш предимство при правене на резервации за събития с ограничен брой места или пък запазване на места във ВИП зоните.

Кредитна карта Бяла Карта е твоята кредитна карта, която се съобразява само и единствено с твоите нужди, навици и желания. Тази гъвкава и достъпна кредитна карта ти предоставя редица предимства – от възможност за бързо, лесно и сигурно разплащане през достъп до средства от всяка точка на света, до отстъпки и промоции в най-различни търговски, развлекателни и други обекти. Заложи на кредитна карта Бяла Карта и направи ежедневието си значително по-приятно, а празниците и моментите с любимите хора – по-специални отвсякога! 

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш