Кандидатствай Вход
Защо Бяла Карта е най-достъпната кредитна карта в България?

Защо Бяла Карта е най-достъпната кредитна карта в България?

Ако още не си напълно запознат с кредитна Бяла Карта, то е време да разбереш малко повече за международната кредитна карта, която притежават повече от 65 000 българи.

Защо Бяла Карта е достъпната кредитна карта в България?

Бяла Карта е международна кредитна карта – тя е пригодена да се ползва не само в България, но и във всички други държави. 

Това, което я прави удобна е, че може да се разплащаш с нея навсякъде по света. Кредитните карти са най-разпространени и широко използвани във всички държави, от това следва и че те се приемат в различни обекти. 

Например, ако си в чужбина и искаш да резервираш хотел, то с международна Бяла Карта, знаеш, че няма да имаш проблеми с плащането. 

Това е само част от плюсовете на Бяла Карта, която се издава небанкова финансираща институция – Аксес Файнанс и е напълно безплатна, ако не я използваш. 

Точно това е и едно от любимите качества на Бяла Карта, заради които клиентите ни предпочитат пред останалите продукти на пазара. 

Бяла Карта е абсолютно безплатна за теб, ако не плащаш с нея, защото нямаш такси за поддръжка или други допълнителни разходи. С друг думи – можеш да заявиш, когато си поискаш твоята Бяла Карта, без да се притесняваш, че веднага трябва да я използваш и да плащаш такси за обслужване

Напротив, кредитна карта Бяла Карта е създадена, за да бъде масово разплащателно средство, за това ти дава възможност да разполагаш с пари, без да плащаш нещо допълнително за това. 

Месечната ти лихва се начислява само върху използваната от теб сума, а в персоналния си акаунт мениджър можеш да провериш точно каква е вноската ти и всичките трансакции. Така знаеш, че издаване, преиздаване и обслужване на твоята Бяла Карта е абсолютно безплатно.

Защо кредитна карта Бяла Карта е толкова достъпна за всеки, който иска да разполага с пари в точния момент и на точното място?

Бяла Карта е достъпна, защото е един от малкото продукти на пазара, които не изискват наличието на трудов договор, за да се сдобиеш с кредитната карта. 

За разлика от банките, които изискват да работиш на трудов договор, за да си одобрен за кредит, ние от Аксес Файнанс нямаме подобно правило. Защо? 

Защото ние не сме банкова институция и кредитна Бяла Карта има различна цел от останалите кредитни карти.  

Целта е да бъде достъпна карта, дори и за българи, които работят свободна професия, включително и в занаятчийската сфера. 

Точно затова, когато заявиш своята Бяла Карта на телефон: 0700 20 140 или онлайн, то никой няма да изисква от теб да представиш трудов договор. Това е може би едно от първостепенните качества на кредитна Бяла Карта, което я прави толкова достъпна.

Другото предимство, което печели нашите лоялни клиенти е липсата на изисквана документация, както при банките. 

Ако кандидатстваш за банкова кредитна карта, то със сигурност ще трябва да предоставиш не само копие на трудов договор, но и много други документи. 

При Бяла Карта няма нужда да ни предоставяш излишни документи, за да бъдеш одобрен.

Един факт, с който задължително трябва да си запознат при кандидатстването за кредитна Бяла Карта е, че липсата на кредитна история съвсем не е определящ фактор за одобрение. 

Ако никога досега не си ползвал кредит или кредитна карта не означава, че няма да бъдеш одобрен за Бяла Карта, тъй като ние те оценяваме по множество фактори, а не само спрямо историята на плащанията ти. 

Дори в някои случаи, липсата на кредитна история е положителен фактор, който е в твоя полза за получаване на Бяла Карта. 

Това качество на Бяла Карта липсва при банковите кредитни карти и за тях е далеч по-трудно да бъдеш одобрен, ако нямаш кредитна история. 

Много е вероятно, при кандидатстване за кредитна карта от банка, тя да ти бъде отказана, именно заради факта, че никога не си ползвал кредит досега. Това е поредното доказателство за достъпността на Бяла Карта.

Освен че не ти е нужна задължителна кредитна история, Аксес Файнанс не изисква и да имаш много добър кредитен рейтинг. 

В случай, че имаш закъснения по минали кредити или кредитни карти, то това не означава, че не можеш да се сдобиеш с Бяла Карта. В повечето случаи ние ще ти дадем шанс да подобриш своя кредитен рейтинг и да изградиш една добра кредитна история, точно с помощта на Бяла Карта. 

Вероятно е, разбира се, да бъдеш одобрен за по-малък кредитен лимит, но все пак ще получиш кредитната си Бяла Карта. 

Така ще имаш възможността да се докажеш като съвестен и разумен картодържател, използвайки Бяла Карта за различни плащания. 

В случай, че след това плащаш своите месечни вноски в срок, то ние ще оценим това и с времето ще имаш възможност за по-висок кредитен лимит. 

Това е начин да подобриш кредитния си рейтинг и да можеш да кандидатстваш за други кредити или кредитни карти.

Кредитна Бяла Карта е с кредитен лимит до 5000 лв., без такса за издаване и обслужване на картата. 

Освен това Бяла Карта е без такси при теглене на пари в брой от банкомат в България, при плащане на ПОС. Това означава, че можеш да се разплащаш, както намериш за добре.

С този гъвкав финансов инструмент можеш да имаш пари винаги, когато имаш нужда. 

Можеш да кандидатстваш по телефон или онлайн, а ако бъдеш одобрен, ще доставим картата напълно безплатно до посочен от теб адрес. Вземи Бяла Карта и се убеди във всички нейни предимства.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш