Кандидатствай Вход
Защо някои кредитни карти са по-добри от други?

Защо някои кредитни карти са по-добри от други?

Да се сдобиеш с кредитна карта може би ти се струва лесно понякога. Но да се сдобиеш с правилната кредитна карта, всъщност може да се окаже доста трудоемка мисия. 

Защо е така? Защото не всички пластики имат еднакви предимства и дават еднакви възможности на кредитополучателите си.

Защо някои кредитни карти са по-добри от други и как да избереш правилната за себе си?  Някои кредитни карти са създадени за хора, които живеят основно на едно място, други пластики са предназначени за потребители, които пътуват със самолет поне веднъж месечно.

Някои пластики са с фокус върху онлайн пазаруването, а други - с фокус върху бонусите и допълнителните предимства на разплащателното средство.  Други кредитни карти предлагат гратисен период, а някои са подходящи за използване като заем до заплата. Всеки потребител обаче е индивидуален и има индивидуални потребности, начин на живот и претенции. 

За да постигнеш финансова независимост на теб, ти трябва определена кредитна карта, която може би не е толкова потребна на твоя приятел.  Това е така, заради различията не само в стила на живот и финансовите възможности, но и заради различната кредитна история. Много потребители смятат дори, че кредитните карти не са толкова важни за финансовата им стабилност.

Това рядко е истина, при положение, че именно кредитната пластика ти помага да изградиш кредитната си история, понякога от самата нула, и да придобиеш добър кредитен рейтинг. 

Кредитната карта е и средството, благодарение на което можеш да подобриш вече влошения си кредитен рейтинг. Да – малко хора знаят това, но именно този тип пластики са способни да върнат доверието на кредиторите в теб. 

Как обаче да се добереш до кредитна карта, ако вече имаш лоша кредитна история? 

Това на някои хора им се струва може би невъзможно. Истината е съвсем друга. Има кредитни карти, като Бяла Карта, която е създадена специално да бъде масово разплащателно средство и да отговаря на специфичните нужди на българските кредитополучатели. 

Защото именно Бяла Карта е пластиката, която дава шанс за одобрение, дори и ако имаш влошена кредитна история. 

За разлика от стандартните кредитни карти, Бяла Карта ти дава нови възможности, като имаш шанс за одобрение не само с лоша кредитна история, но и с липсваща такава. 

Това е така, защото кредитна Бяла Карта е небанково разплащателно средство с иновативна концепция и модерни принципи.

Бяла Карта е финансов продукт на небанковата институция Аксес Файнанс, което означава, че шансът ти за одобрение е доста по-висок, отколкото при стандартните банкови пластики. Бяла Карта не изисква дълга кредитна история от теб, нито куп документи, които да представяш. 

За да кандидатстваш за Бяла Карта дори не е нужно да отидеш в банков клон и да чакаш на опашки – всички тези неприятни за потребителите детайли, липсват в концепцията на кредитна карта Бяла Карта. 

Ние ти предлагаме облекчени изисквания, лесно кандидатстване – по телефон или онлайн, и напълно безплатно получаване. Всички тези улеснения и бърз достъп до удобната пластика, превръщат Бяла Карта в един от подходящите за теб кредитни инструменти.

Независимо от твоя социален и финансов статус, Бяла Карта има голям шанс да стане неразделна част от ежедневието ти. Освен че можеш да я заявиш лесно и бързо, ти можеш и да се сдобиеш с нея на практика, без дори да излизаш от дома си. 

Един от най-големите плюсове на Бяла Карта е факта, че не дължиш нищо за нея, преди да започнеш да я използваш. 

С други думи – тя може да стои и с месеци в портфейла ти, без да ти коства каквито и да е разходи. Така ще можеш да разполагаш с парични средства навсякъде и по всяко време, без излишни разходи и банкови такси.

Защо Бяла Карта може да бъде точното средство за теб?

Бяла Карта е подходящо средство за теб, защото се отличава по много критерии от традиционните пластики на пазара. Но с какво точно?

Бяла Карта не ти начислява банкови такси и с нея избягваш банкови процедури и изисквания. Тази кредитна карта няма годишна такса за обслужване на картата, няма такса при плащане онлайн и на ПОС. 

За разлика от други кредитни карти на пазара, Бяла Карта притежава и още едно отличително предимство – с нея можеш да теглиш пари в брой от банкомат в страната, без да заплащаш допълнителни такси за това.

Това означава, че можеш да  използваш кредитната си карта, както намериш за добре.  

Бяла Карта е с кредитен лимит до 3000 лева. Бяла Карта ти дава не малко плюсове, които ти носят допълнителна стойност. 

Един пример за това са намаленията, които имаш в партньорската мрежа на Бяла Карта. С нея можеш да пазаруваш на специални ниски цени във всеки един партньор в страната ни.  Други отстъпки, които картата ти носи са тези в специализирания Бял Магазин – онлайн магазин, създаден единствено за притежателите на Бяла Карта. 

Там ще намериш редица страхотни оферти на ниски и изгодни цени, от които можеш да се възползваш по всяко време. 

Независимо кой продукт ще избереш, направи проучването си внимателно. При избор на кредитна карта, съобрази условията със своя начин на живот. 

С кредитна карта, която отговаря на нуждите ти, която изплащаш и коректно - имаш възможност да изградиш своя кредитен рейтинг и да създадеш по-стабилно финансово бъдеще.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш