Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Какви са кредитните лимити по Бяла Карта?

Кредитните лимити по Бяла Карта се определят на база твоите месечни доходи и извършената оценка на кредитоспособността ти. В Бяла Карта имаме автоматизирана и ясно структурирана скоринг система за одобрение на кредитните лимити.

Когато кандидатстваш за Бяла Карта, ние се стараем да опростим максимално усилията ти и да сведем информацията, която ни е нужна до минимум. Това обаче не означава, че пестим усилията си при оценката на твоята кредитоспособност. Целта ни не е да отпуснем сума, която не пасва на твоя профил. Отнасяме се отговорно към нуждите ти и не желаем да рискуваме да влизаш в ситуацията на "вечния" длъжник. Затова ще одобрим сумата, която наистина би те устройвала.

Определянето на кредитните лимити по Бяла Карта е строго индивидуално и е съобразено с възможностите на всеки един клиент.

Не се притеснявай, стига да обслужваш коректно своята Бяла Карта, кредитният ти лимит може да бъде увеличаван периодично. 
След като изминат 2 месеца, в които притежаваш и обслужваш редовно Бяла Карта, ние ще извършим оценка на кредитоспособността ти с цел проверка на възможността отпуснатия кредитен лимит да бъде увеличен. В случай, че не си съгласен с увеличението на кредитния ти лимит, или искаш увеличение, но по-малко от автоматично одобреното, може да ни се обадиш на 0700 20 140 или да ни пишеш на help@bialakarta.bg.

Максималният кредитен лимит по Бяла Карта е 5 000 (пет хиляди) лева. Всеки коректен клиент има възможност в някакъв момент от живота на своя договор да достигне тази сума, като поетапно е увеличавал своите лимити по Бяла Карта.

Ако при някоя от периодичните оценки се забележи влошаване на кредитоспособността, може да намалим размера на кредитния ти лимит до 100 лв. В този случай, имаш право да поискаш прекратяване на Договора, без да дължиш обезщетение или неустойка, стига да заплатиш всички налични задължения по твоята Бяла Карта.

При всяка автоматична промяна на кредитния ти лимит ще бъдеш уведомен по някои от начините, описани в Договора ти.

Като дефиниция, “Кредитен лимит на карта” е определената от Кредитодателя „Аксес Файнанс“ АД максимална сума, до размера на която могат да бъдат извършвани платежни операции с определена Карта, която ще съответства на предоставения ти Кредит. 


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна