Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

Какво представляват бързите онлайн кредити?

Бързите онлайн кредити са малък по размер финансов продукт, които можеш да използваш, за да посрещнеш неочакван разход или да допълниш бюджета си. Обикновено в размер на от 100 до няколко хиляди лева.  При избор на online кредити трябва внимателно да се запознаеш с цената и начините на плащане.

За сметка на голямото удобство, да вземеш бързи кредити онлайн с месечни вноски,  при тях е необходимо да кандидатстваш всеки път, когато имаш нужда от допълнителни средства. Но има алтернатива – това е кредитна карта Бяла Карта. Тя не отстъпва на интернет кредитите– можеш да заявиш безплатно през сайта ни, а веднъж одобрен, можеш да използваш лимита си винаги, когато ти потрябва. Тя наподобява бърз кредит, с отпускан кредитен лимит от 100 до 5000 лева, чието одобрение зависи от оценката на кредитоспособността ти.

Как се кандидатства за бърз заем?

Кандидатстването за бързите онлайн кредити е удобно и сигурно. За да заявиш кредит online ще ти бъде необходим валиден документ за самоличност, а според избраната институция за бързи кредити, може да се наложи да предоставиш и доказателство за сключен трудов договор, обезпечение или друго.

Има ли предимства заявяването на бърз кредит онлайн?

Сред основните предимства на онлайн кредитирането е спестеното време – заявките се попълват бързо, а парите се получават след дистанционното одобрение.

Ако искаш да спестиш още време, довери се на Бяла Карта. За Бяла Карта кандидатстваш веднъж. Ако бъдеш одобрен, получаваш картата си безплатно до посочен от теб адрес и можеш да имаш пари винаги, когато ти потрябват, до размера на отпуснатия ти кредитен лимит.

Кандидатствай бързо и удобно през сайта ни или на телефон 0700 20 140 (без увеличение на телефонната услуга).

Как се връщат онлайн заеми?

Има бързи кредити онлайн с месечни вноски, както и такива, при които трябва да върнеш цялата изтеглена сума в определен срок.

Ако избереш Бяла Карта е необходимо да връщаш  използваната сума от кредитния си лимит в рамките на периода на падеж, съобразно условията на договора. Когато не си ползвал пари от предоставения ти кредитен лимит, не дължиш никакви такси или лихви.  Звучи добре, нали. Ти решаваш колко пари да ползваш.

Предлагани бързи кредити online от "Бяла Карта"

Бяла Карта е твоят верен помощник, на когото можеш да разчиташ винаги. Вместо да се луташ в морето от предлагани бързи онлайн кредити, от Бяла Карта можеш да получиш одобрение, след извършване на оценка на кредитоспособността ти, за определен кредитен лимит, който да използваш, когато имаш нужда – където и да си.

Защо Бяла Карта?

Бяла Карта е международна кредитна карта Mastercard, с кредитен лимит до 5000 лева.  Кандидатствай през сайта ни или ни се обади на телефон 0700 20 140. Ще минеш през процес на одобрение само веднъж, а после можеш да ползваш Бяла Карта като бърз кредит до заплата – винаги, когато ти потрябва.

С Бяла Карта можеш да се възползваш от следните преимущества:

  • Бяла Карта няма годишна или месечна такса за обслужване на картата.
  • Няма такса при теглене на пари от ATM в България и целия Европейски съюз. Можеш да разчиташ на бърз кредит, когато ти потрябва.
  • Забравяш за излишните документи. За Бяла Карта можеш да кандидатстваш за заем без трудов договор само срещу лична карта. Необходимо е да имаш някакви доходи, с които да обслужваш задълженията си.
  • Имаш влошена кредитна история? Не е проблем. Имаш шанс за одобрение за Бяла Карта дори при влошено кредитно минало.

Бързи кредити онлайн
Купчини монети и количка за пазаруване

Бърз онлайн кредит или кредитна карта?

Прочети повече Бутон с дясна стрелка

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб