Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

Какво представляват бързите кредити? 

Бързите кредити са вид небанков финансов заем, регулирани от закона за потребителските кредити на БНБ. Този вид заеми са популярни сред потребителите, които търсят суми в размер от 50 до 1000 лева. Най-често, стандартния срок на погасяване на онлайн заемите е между 30 и 90 дни от датата на усвояването му.  Бързите кредити се използват от потребители, които имат спешна нужда от пари за неотложни нужди. Такива са покриване на изненадващ разход, закупуване до стоки, поправка на автомобил или просто като минизаем до заплата. Потребителите могат да използват online кредити според нуждите си. 

На пазара има разнообразие от бързи заеми, които може да бъдат помощник при нужда от пари. Различните нужди и възможности на потребителите, карат част от компаниите да създадат някои подвидове на бързите онлайн кредити като бърз кредит без трудов договор, заем за хора с лошо ЦКР, по-голям кредит на вноски без поръчител. Други финансови компании пък предлагат алтернатива на бързите кредити – като кредитна карта Бяла Карта. 

Нови онлайн кредити с лошо ЦКР и без трудов договор може да се появяват редовно на пазара, но е важно да кандидатстваш и да даваш данните си само на сигурни и признати компании. 

Как да кандидатствам за бърз кредит?

За да кандидатстваш можеш да заявиш заем онлайн, от телефон или през консултант в офис. Всяка онлайн кредит заявка става бързо и в рамките на няколко минути. Това може би е едно от най-големите предимства на този вид заеми. Други плюсове на бързите кредити онлайн са, че одобрението е в рамките на деня, както и фактът, че можеш да изтеглиш бърз кредит без поръчител. Независимо кой от вариантите избере потребителя - офлайн или онлайн кредитиране, документите за кандидатстване са идентични – като най-често става и само с валидна лична карта. Както при всяко финансово решение, кандидатстването за бърз заем трябва да бъде внимателно премислено. Макар кандидатстването за бързи кредити online да е лесно, не бързай да подаваш заявката си, преди да се запознаеш с всички условия на кредитиращата институция. Запознай се с лихвите и таксите, които те имат. Винаги се доверявай на известни компании.

Как се връща бърз кредит? 

Начинът на връщане на бързия заем е различно според вида му. Ако говорим за бърз кредит – заем в по-малък размер, връщането по-често е в рамките на от 30 дни до 90 дни. Има и бързи кредити на вноски, които са в размер от 1000 до 6000 лева. Там плащането е разсрочено на месечни вноски.

Вариантите за погасяване на интернет кредита зависят от компанията :

  • по банков път 
  • през каса 
  • плащане в брой в офисите 
  • чрез пощенски запис и т.н. 

Не забравяйте, че е изключително важно, когато теглиш онлайн кредити да се запознаеш с начините на плащане.

Предлагани кредити от Бяла Карта

Бяла Карта е твоят верен помощник, на когото можеш да разчиташ винаги. Вместо да се луташ в морето от предлагани онлайн заеми, с Бяла Карта можеш да получиш одобрение за определена сума, която можеш да ползваш винаги и за всяка нужда. Трябва ти мини заем? Покупка на стока? Пари в брой? За подобни разходи винаги може да се разчита на Бяла Карта. Ползвай и погасявай своята кредитна карта редовно и така винаги ще можеш да разчиташ на кредит до заплата от Бяла Карта. Когато Бяла Карта е в джоба ти, не е необходимо да кандидатстваш за интернет кредит всеки месец. Бяла Карта е без годишна такса за обслужване на картата, което означава, че в месеците, в които не използваш картата – тя няма да ти струва абсолютно нищо.

Защо Бяла Карта?

Бяла Карта е международна кредитна карта Mastercard, за която кандидатстваш изцяло дистанционно - онлайн през сайта ни или на телефон 0700 20 140. Необходимо е да минеш през процеса само веднъж, а при одобрение, можеш да използваш своята Бяла Карта като бърз кредит до заплата винаги, когато ти потрябва.

Едни от ключовите ни предимства са : 

  • Когато не си я ползвал, не дължиш никакви лихви или такси. Бяла Карта няма годишна такса за обслужване на картата.
  • Бяла Карта няма такса за теглене от банкомат в България и Европейския съюз. Можеш да теглиш пари до заплата, когато ти потрябват.
  • При Бяла Карта можеш да кандидатстваш лесно без трудов договор - достатъчно е да имаш някакви лични доходи, с които да обслужваш задълженията си.
  • Дори влошеното кредитно минало не е проблем. Не си сам, много хора търсят кредит до заплата с влошено ЦКР. Бяла Карта ти дава доверие и сигурност. Ако пък си лоялен кредитополучател, имаш възможност да изградиш по-добра кредитна история. 

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб