Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

Заем без трудов договор от Бяла Карта

Голяма част от домакинствата имат точно определен бюджет и всеки изненадващ разход може да ги изкара от релси. Поради тази причина, много хора са финансово уязвими и имат нужда от допълнителни средства в тези моменти.

Възможностите са да се вземат пари от приятел или теглене на кредит. Какво обаче се случва, ако имаш нужда от кредит 1000 лв ., а нямаш трудов договор? Има решение - това за заемите без трудов договор или пък кредитна карта без трудов договор.

Кой вариант да избереш - зависи от теб. Предимството на кредитната карта е, че кандидатстваш само веднъж. Така, след като преминеш през оценка за кредитоспособност и евентуално одобрение ще можеш да разполагаш с заем според нуждите си всеки месец. 

Какво е заем без изискване за предоставяне на трудов договор?

Размерът на кредит без наличието на трудов договор обикновено е в размер от 100 до няколко хиляди лева. Финансовите институции предлагат този тип продукти, за да ти помогнат да допълниш месечния си бюджет. Когато избираш кредит без постоянен трудов договор, добре е да проучиш каква е неговата цена и дали начините на плащане те устройват.

Истината е, че вземането на кредит от банка без трудов договор е трудна задача. Когато си на временен трудов договор или граждански договор или разчиташ на други доходи, твоето решение при спешна нужда от пари биха могли да бъдат т.нар. бързи заеми.

Небанковите финансови институции са по-склонни да отпуснат кредит без изискване за трудов договор или кредит само срещу лична карта.

Как може да кандидатстваме за заем без изискване за наличие на сключен трудов договор?

Кандидатстването за кредит без трудов договор е лесен и бърз процес. Ако избереш кредитна карта Бяла Карта, ще необходимо да попълниш заявка на сайта ни или да се свържеш с нас на телефон 0700 44 140. За да кандидатстваш за заем без трудов договор от Бяла Карта, все пак трябва да имаш някакви доходи – от пенсия, наем или майчинство например, както и валидна лична карта. Да, толкова е лесно.

Ако искаш да кандидатстваш за бърз кредит онлайн без трудов договор от Бяла Карта, не е нужно да подготвяш купища документи. Процесът по отпускане на кредит е еднократен. Плащай и връщай редовно и ще можеш да разполагаш с отпуснатия кредитен лимит, когато имаш нужда.

Как се връща бърз кредит без изискване за сключен трудов договор?

Независимо от това дали теглиш заем без трудов договор или имаш такъв, вноските по кредита се плащат според описаните в договора срокове. Обикновено, липсата на трудов договор означава и по-висок риск от ненавременно изплащане на приходите. Ето защо, преди да кандидатстваш за пари на заем без трудов договор, трябва добре да прецениш финансовите си възможности.

Ако приходите ти са плаващи, но искаш да разполагаш с пари на заем и вече одобрен кредит в джоба си, избери Бяла Карта. Това е възможността ти да вземеш кредитна карта без трудов договор. С нея сам можеш да определиш каква сума от отпуснатия ти кредитен лимит да използваш, спрямо доходите и разходите ти за съответния месец.

Така не натоварваш бюджета си с фиксирана вноска за кредита си, а разчиташ на собствените си умения за управление на парите ти. Знаеш колко ще можеш да върнеш и не теглиш повече от картата си. В същото време, разполагаш с допълнителни пари, ако имаш спешна нужда.

Можеш ли да вземеш кредит без изискване за сключен трудов договор от "Бяла Карта"?

Бяла Карта е твоят верен помощник, на когото можеш да разчиташ винаги, когато имаш нужда. Вместо да се луташ в морето от предлагани заеми без трудов договор и всеки път да търсиш и да очакваш одобрение, довери се на Бяла Карта. С нея минаваш през процеса на веднъж, а след това имаш пари до заплата – винаги, когато ти потрябват, , в рамките на одобрения кредитен лимит.

Посрещай изненадващите разходи до заплата без стрес и притеснение. Най-хубавото е, че Бяла Карта няма годишна такса за обслужване на картата. Това е голямо предимство, тъй като ще имаш винаги одобрен заем в джоба си, който няма да ти струва абсолютно нищо, когато не го използваш.

Защо Бяла Карта?

Бяла Карта ти дава шанс за одобрение дори, когато нямаш трудов договор. Достатъчно е да можеш да докажеш поне някакъв минимален доход за изплащането на кредита, за който кандидатстваш. Това може да е пенсия, пари от наем, майчинство и друго. При одобрение можеш да разполагаш с кредит без изискване на трудов договор всеки месец.

Бяла Карта ти предлага следните плюсове :

  • Когато не си я ползвал, не ти струва нищо. Бяла Карта няма годишна или месечна такса за поддръжка.
  • Бяла Карта няма такса за теглене от банкомат в България и Европейския съюз. Можеш да теглиш пари на заем до заплата, когато ти потрябват.

Ако ти трябват средства, за да покриеш неочакван разход или ти трябват пари, Бяла Карта е винаги до теб. С тази гъвкава и достъпна кредитна карта можеш да имаш каквото пожелаеш, където и да си. 

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб