Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

Допълнителните разходи се появяват, когато най-малко очакваш. Спукана гума вечерта, медицинска нужда, неочаквана сметка преди заплата или друго. Причините да имаш нужда от бързи пари тук и сега може да са много.

Обикновено – не особено приятните ситуации носят със себе си спешност и разход, който изобщо не е планиран в бюджета ти. В ситуациите, в които имаш нужда от бърз заем, решението на затруднението са бързите онлайн кредити и денонощните заеми. Да, хубаво би било да имаш нужда от пари на заем и да ги получиш сега и веднага.

Има и друго решение – вече одобрения кредит в джоба ти. Това на практика представлява Бяла Карта. С кредитна карта Бяла Карта можеш да имаш пари до заплата винаги, когато ти потрябват. 

Какво представлява услугата денонощни заеми?

Денонощните заеми най-често биват предлагани от компаниите за бързи кредити. Причината  да се наричат така е възможността да бъде взет заем онлайн. Можеш да пуснеш заявката си за кредит денонощно и при одобрение, да получиш парите по сметката си до няколко дни.

Всички компании с онлайн платформа за кандидатстване се води, че дават  бърз кредит 24/7. Това обаче означава, че можеш да пуснеш заявката си за бърз кредит онлайн денонощно, но заявката ще бъде разгледана в работното време на съответната компания.

Как се връща?

В зависимост от избраната институция за онлайн кредитиране, връщането на заема е различно. Някои компании предлагат възможност за погасяване онлайн, по банков път или друго. На какъвто и вариант за бързи онлайн кредити да се спреш, запознай се с възможностите за връщане, които компаниите предлагат.

Кога и как може да кандидатстваме за подобна услуга?

Така наречените денонощни заеми се предлагат от почти всички кредитни институции, предлагащи онлайн заеми. Ако имаш нужда от пари в десет вечерта, можеш да потърсиш бърз кредит само с лична карта и ще пуснеш заявката си до минути. Становище и пари обаче ще получиш в работното време на компаниите.

Предлагани кредити от "Бяла Карта"

Бяла Карта е твоят верен помощник, на когото можеш да разчиташ винаги. Вместо да се луташ в морето от предлагани денонощни заеми или стари и нови онлайн кредити с лошо ЦКР, вземи Бяла Карта. Трябва ти малък кредит? Заем до заплата? Всяка нужда можеш да посрещнеш с Бяла Карта.

За кредитна карта Бяла Карта кандидатстваш само веднъж, a при одобрение имаш кредит до заплата всеки месец. Когато Бяла Карта е вече в джоба ти, имаш кредит на мига – винаги, когато пожелаеш,  до размера на кредитния лимит, за който си одобрен.

Не се притеснявай, ако имаш нужда от денонощен заем или бърз кредит с лошо ЦКР. Бяла Карта е подходящ вариант и за хора, които търсят пари на заем с лошо ЦКР.

Защо Бяла Карта?

Защото е бързо, лесно и удобно! Кандидатствай през сайта ни или ни се обади на телефон 0700 20 140. Ще минеш през процес на одобрение само веднъж, а после можеш да ползваш Бяла Карта като бърз кредит до заплата всеки месец.

Бяла Карта ти предлага следните плюсове :

  • Бяла Карта няма годишна или месечна такса за обслужване на картата.
  • Бяла Карта няма такса за теглене от банкомат в България и Европейския съюз. Теглиш денонощен заем, когато ти потрябва.
  • При Бяла Карта можеш да кандидатстваш за заем само срещу лична карта - дори без трудов договор - достатъчно е да имаш някакви лични доходи, с които да обслужваш задълженията си.
  • Имаш лошо ЦКР? Не се притеснявай. Дори влошеното кредитно минало не е проблем. Не си сам, много хора търсят бърз кредит до заплата с лошо ЦКР. Имаш шанс за одобрение от Бяла Карта.

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб