Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

Какво са бързите заеми?


Бързите заеми са вид небанкови финансови кредити, които се регулират  от закона за потребителския кредит. Бързите заеми или още познати като кредити до минути са популярни сред потребителите, търсещи по-малки по размер суми на заем в размер от 50 до 6000 лева.

Някои кредитори предлагат бързи заеми без поръчител, дават възможност за кандидатстване с влошена кредитна история и удобството да заявиш без да се налага да имаш сключен трудов договор. Небанковите финансови институции, предлагат освен краткосрочни кредити, така и варианти за кредит на вноски без поръчител.

За бърз кредит онлайн можеш да кандидатстваш бързо и да получиш одобрение в рамките на деня, или да получиш кредит до минути.

Предимства

Почти всички бързи кредити онлайн дават удобство на потребителите, които имат нужда от пари на момента. Бързите заеми могат да осигурят пари за плащане на ремонт на автомобил, за неочаквани медицински разходи, спешна нужда от минизаем или друго. Потребителите могат да използват кредит online според нуждите си.

Бързите кредити online са предпочитан от потребителите, тъй като онлайн кредитирането е направено изключително удобно и лесно.

Макар да имат своите предимства, преди да кандидатстваш за online кредит, имай предвид, че  бързите заеми онлайн е възможно да имат допълнителни такси. Проучи условията, защото така ще можеш да избереш най-добрия вариант за нуждите си.

Как се връща?

Бързите заеми могат да бъдат изплащани, както кредит на вноски или да се използват като кредит до заплата. Срокът на изплащане и възможностите за изплащане на онлайн заема зависят от определения от финансовата институция падежен период и вида на продукта, избрани от потребителя.

Предлагани бързи заеми от "Бяла Карта"

Бяла Карта е твоят верен помощник, на когото можеш да разчиташ. Вместо да се луташ в морето от предлагани бързи заеми или кредити online, с Бяла Карта можеш да получиш одобрение за желаната сума, в максимален размер до 5000 лева, която можеш да ползваш винаги и за всяка нужда.

Налага ли ти се да ползваш пари на заем до заплата всеки месец и теглиш бързи онлайн кредити редовно? В подобна ситуация, можеш да разчиташ на Бяла Карта. Ползвай и погасявай и можеш да имаш на кредит до заплата от Бяла Карта.

Когато Бяла Карта е в джоба ти, не е необходимо да кандидатстваш за интернет кредит всеки месец. Бяла Карта е без годишна такса за обслужване на картата, което означава, че в месеците, в които не използваш картата не дължиш нищо.

Можем ли да кандидатстваме за бърз заем от Бяла Карта?

Бяла Карта е кредитна карта, предлаган от "Аксес Файнанс" АД. и може да бъде подходяща алтернатива на онлайн кредитите. Кандидатстването е лесно и удобно.

Достатъчно е да посетиш сайта на Бяла Карта и попълниш заявка за кандидатстване. След оценка на кредитоспособността, ще получиш обратна връзка.

Защо Бяла Карта?

Защото е бързо, лесно и удобно да разполагаш с бърз заем винаги, когато ти потрябва! Кандидатствай през сайта ни или ни се обади на телефон 0700 20 140.

Ще минеш през процес на одобрение само веднъж, а после  ползваш Бяла Карта като кредит до заплата или кредит за спешна нужда, когато ти потрябва. Кредитна карта Бяла Карта е алтернативата на бърз кредит, която търсиш. 

С Бяла Карта можеш да се възползват от следните преимущества :

  • С нея нямаш годишна такса за обслужване на картата.
  • Теглиш пари от банкомати в България и страните от Европейския съюз – без такса.
  • Можеш да кандидатстваш без трудов договор - достатъчно е да имаш някакви лични доходи, с които да обслужваш задълженията си.
  • Не се тревожиш, когато ти потрябват пари, когато имаш лошо ЦКР, Бяла Карта ти дава шанс за одобрение дори при влошена кредитна история.

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб