Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

Какво представлява услугата пари на заем с лошо ЦКР?

Всеки може да изпадне в ситуация, в която да изпитва затруднение да изплаща задълженията си към банкови и небанкови институции. Ето защо, на пазара все повече кредитори предлагат възможност за пари на заем с лошо ЦКР. Този вид кредити по-често биват отпускани от фирми за бързи кредити.

Банките искат да минимизират риска си и по-често избягват да предлагат възможности за заеми за хора с лоша кредитна история. Ето защо, този тип компании са предпочитани, когато става въпрос за потребителски кредит до 3000 лв.

Ако някога си изпадал в затруднение, но имаш нужда от спешна нужда от пари, но си с влошена кредитна история, със сигурност си задаваш въпроса „Как да изтегля кредит като съм с лошо ЦКР?“. Е,  има варианти за теб. На пазара има много стари и нови онлайн кредити с лошо ЦКР, от които да избираш.

Важно е да имаш предвид, че при кандидатстване за бърз кредит, в случай че си с лошо ЦКР, трябва да се запознаеш с условията добре. Разбери какъв е годишният процент на разходите, лихвата по кредита има ли такси за кандидатстване и т.н.

Как може да кандидатстваш за пари на заем онлайн?

Вероятно се чудиш се дали ще получиш одобрение с лоша кредитна история.

Лошото ЦКР не е причина да не кандидатстваш за бърз кредит. Ако например имаш нужда от кредит до 500 лева, можеш да подадеш заявка за заем изцяло онлайн. Лошата кредитна история обаче е фактор, който ще накара компаниите да имат още изисквания към теб. Може да изискват трудов договор, обезпечение или друго.

Възможно ли е да теглиш кредити без трудов договор с лошо ЦКР?

Лошата кредитна история е сигнал за кредитиращите институции, че в миналото не си погасявал кредитите си редовно. В голяма част от случаите дори небанковите финансови институции ще изискват трудов договор или доказателство, че имаш необходимите приходи, за да изплащаш задълженията си.

Какво да правиш, ако ти трябват пари на заем с лошо ЦКР?

Избери правилния продукт за себе си. Бързите кредити с лошо ЦКР ще ти дадат възможност да покриеш изненадващи разходи.

Ако обаче избереш кредитна карта Бяла Карта например и получиш одобрение, ако редовно и стриктно изплащаш задълженията си, ще можеш да подобриш кредитната си история и да имаш по-лесен достъп до пари на заем в бъдеще.

Как се връща?

Погасяването на бързите кредити е на вноски, а срокът зависи от типа финансов продукт, който е избран. Ако вземеш кредитна карта Бяла Карта, използваш толкова пари на заем, колкото са ти необходими. До датата на падеж ще трябва да върнеш използваната сумa от кредитния ти лимит, или поне Минималната дължима сума. Когато не си ползвал пари от картата, не дължиш никакви такси или лихви. Ти решаваш кога и колко пари да ползваш .

Предлагани кредити от "Бяла Карта"

Бяла Карта е твоят верен помощник, на когото можеш да разчиташ винаги. Спри да търсиш възможности за заем с лошо ЦКР, от Бяла Карта имаш шанс да получиш одобрение дори с влошена кредитна история. Бяла Карта е заем от 100 до 5000 лева, за който кандидатстваш само веднъж, изцяло онлайн и по телефона. Размерът на сумата, която ще получиш се определя след оценка на кредитоспособността ти.

В случай, че имаш влошена кредитна история, може да започнеш с по-нисък лимит, но с времето да ти бъде увеличен. Искаш да вземеш стоки на изплащане с лошо ЦКР? Имаш нужда от пари до заплата? Бяла Карта може да бъде твоето решение. Ползвай и погасявай своята кредитна карта редовно и така винаги ще можеш да разчиташ на бърз и лесен кредит от Бяла Карта.

Защо Бяла Карта?

Кандидатствай през сайта ни или ни се обади на телефон 0700 20 140. 

Най-хубавото е, че Бяла Карта ти дава шанс за одобрение дори при влошена кредитна история. Бяла Карта ти дава доверие, сигурност и възможност да коригираш кредитното си минало. Бяла Карта ти дава сигурност и комфорт да я използваш, както прецениш - като пари на заем или кредит до заплата.

Част от предимствата на Бяла Карта са:

  • Няма годишна такса за обслужване на картата. Това означава, че в месеците, в които не използваш – не дължиш никакви лихви и такси.
  • Бяла Карта е БЕЗ ТАКСА за теглене на пари от банкомати в България и страните от ЕС. 

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб