Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

Кредит до заплата ни е нужен в онези дни, когато непредвидените разходи са взели връх над размера на месечното ни възнаграждение. Няма значение дали става дума за изненадващ ремонт, или си попаднал на неочаквано добро предложение за дълго мечтана стока - Бяла Карта е точно това, което ти е нужно. 

За разлика от разнообразните бързи кредити до заплата, за Бяла Карта кандидатстваш само веднъж. Така, след като преминеш през оценка за кредитоспособност, ще можеш да разполагаш с одобрен кредит до заплата всеки месец. 

Какво представляват кредитите до заплата?

Кредитите до заплата са малки по размер финансови продукти, които могат да ти помогнат да допълниш месечния си бюджет. Когато избираш кредит до заплата, е хубаво да обърнеш внимание на неговата цена и начина на плащане. За сметка на удобството да плащаш на равни месечни вноски, при бързите кредити до заплата трябва да кандидатстваш всеки път, когато ти потрябва подобна сума. Има и друг начин - Бяла Карта. Тя представлява заем до заплата в размер на между 100 и 5000 лева. С нея разполагаш с пари винаги, когато ти потрябват. Когато не си я ползвал, не ти струва нищо, защото няма годишна или месечна такса. Така, можеш да си спокоен, че бързо и лесно разполагаш с одобрен кредит до заплата всеки месец.

Как да кандидатствам за кредит до заплата?

Можете да кандидатствате за кредит до заплата от Бяла Карта изцяло онлайн. Достатъчно е да посетиш сайта на Бяла Карта и да натиснеш бутона "Кандидатствай" в горния десен ъгъл. Също така може да ни се обадиш на телефон 0700 20 140 (без увеличение на телефонната услуга). И в двата случая, след като заявиш желанието си да получиш пари на заем до заплата от Бяла Карта, наши служители ще се свържат с теб за попълване на детайлна заявка. След оценка на кредитоспособността ти, ще получиш и становище. 

Предлагани кредити от "Бяла Карта"

Бяла Карта е твоят верен помощник, на когото можеш да разчиташ винаги. Вместо да се луташ в морето от предлагани бързи кредити до заплата, от Бяла Карта можеш да получиш одобрение за онлайн кредит на определена сума, която можеш да ползваш винаги и за всяка нужда. Трябва ти мини заем? Покупка на стока? Пари в брой? Всяка нужда можеш да покриеш с Бяла Карта. Ползвай и погасявай своята кредитна карта редовно и така винаги ще можеш да разчиташ на кредит до заплата от Бяла Карта. Той ще стои в джоба ти, без да ти струва абсолютно нищо. Когато ти потрябва - ще е на разположение.

Защо Бяла Карта?

Защото е бързо, лесно и удобно! Кандидатствай през сайта ни или ни се обади на телефон 0700 20 140. Ще минеш през процес на одобрение само веднъж, а после можеш да ползваш Бяла Карта като бърз кредит до заплата всеки месец.

Едни от ключовите ни предимства са : 

  • Когато не си я ползвал, не дължиш никакви лихви или такси. Бяла Карта няма годишна или месечна такса.
  • Бяла Карта няма такса за теглене от банкомат в България и Европейския съюз. Можеш да теглиш пари на заем до заплата, когато ти потрябват.
  • При Бяла Карта можеш да кандидатстваш за заем без трудов договор - достатъчно е да имаш някакви лични доходи, с които да обслужваш задълженията си.
  • Дори влошеното кредитно минало не е проблем. Не си сам, много хора търсят кредит до заплата с лоша кредитна история. Бяла Карта ти дава доверие, сигурност и възможност да коригираш кредитното си минало.

 

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб