Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Микро кредит

Микро кредитите - какво представляват?

Микро кредитите представляват малки по размер финансови продукти, които могат да ти помогнат да допълниш месечния си бюджет. Когато избираш микро кредит, е хубаво да обърнеш внимание на неговата цена и начина на плащане.  За сметка на удобството да плащаш на равни месечни вноски, при бързите микро кредити трябва да кандидатстваш всеки път, когато ти потрябва подобна сума. Има и друг начин - Бяла Карта. Тя представлява микро кредит онлайн в размер на между 100 и 3000 лева. Нещо повече, Бяла Карта можеш да използваш и за рефинансиране на микро кредит или микро кредити от други финансови дружества. Можеш да обединиш задълженията си в рамките на кредитния си лимит.  С Бяла Карта разполагаш с пари винаги, когато ти потрябват. Когато не си я ползвал, не ти струва нищо, защото няма годишна или месечна такса. Така, можеш да си спокоен, че разполагаш с одобрен микро кредит до заплата всеки месец.

Как да кандидатствам за микро кредит?

Можеш да кандидатстваш за Бяла Карта микро кредит онлайн. Достатъчно е да посетиш сайта на Бяла Карта и да натиснеш бутона "Кандидатствай" в горния десен ъгъл. Можеш и да ни се обадиш на телефон 0700 20 140 (без увеличение на телефонната услуга). И в двата случая, след като заявиш желанието си да получиш микро кредит от Бяла Карта, наши служители ще се свържат с теб за попълване на детайлна заявка. След оценка на кредитоспособността ти, ще получиш и становище.

Как се връща микро кредит?

При Бяла Карта, можеш да ползваш само толкова пари на заем, колкото са ти нужни. Използваната сума от кредитния ти лимит трябва да върнеш в рамките на периода на падеж. Той е между 1во и 5то число на всеки календарен месец. Когато не си ползвал пари от картата, не дължиш никакви такси или лихви. Ти решаваш кога и колко пари да ползваш.

Предлагани кредити от "Бяла Карта"

Бяла Карта е твоят верен помощник, на когото можеш да разчиташ винаги. Вместо да се луташ в морето от предлагани микро кредити до заплата, от Бяла Карта можеш да получиш одобрение за определена сума, която можеш да ползваш винаги и за всяка нужда. Трябва ти мини заем? Покупка на стока? Пари в брой? Всяка нужда можеш да покриеш с Бяла Карта. Ползвай и погасявай своята кредитна карта редовно и така винаги ще можеш да разчиташ на кредит до заплата от Бяла Карта. Той ще стои в джоба ти, без да ти струва абсолютно нищо. Когато ти потрябва - ще е на разположение.

Защо Бяла Карта?

Защото е бързо, лесно и удобно! Кандидатствай през сайта ни или ни се обади на телефон 0700 20 140. Ще минеш през процес на одобрение само веднъж, а после можеш да ползваш Бяла Карта като бърз кредит до заплата всеки месец.

Едни от предимствата, от които можеш да се възползваш, когато се довериш на нас са следните : 

  • Когато не си я ползвал, не дължиш никакви лихви или такси. Бяла Карта няма годишна или месечна такса.
  • Бяла Карта няма такса за теглене от банкомат в България и Европейския съюз. Можеш да теглиш пари на заем до заплата, когато ти потрябват.
  • При Бяла Карта можеш да кандидатстваш за заем без трудов договор - достатъчно е да имаш някакви лични доходи, с които да обслужваш задълженията си.
  • Дори влошеното кредитно минало не е проблем. Не си сам, много хора търсят кредит до заплата с лоша кредитна история. Бяла Карта ти дава доверие, сигурност и възможност да коригираш кредитното си минало.

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube