Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

Микро кредитите - какво представляват?

Микро кредитите представляват малки по размер финансови продукти, които могат да ти помогнат да допълниш месечния си бюджет. Когато избираш микро кредит, е хубаво да обърнеш внимание на неговата цена и начина на плащане.  За сметка на удобството да плащаш на равни месечни вноски, при бързите микро кредити трябва да кандидатстваш всеки път, когато ти потрябва подобна сума. Има и друг начин - Бяла Карта. Тя представлява микро кредит онлайн в размер на между 100 и 5000 лева. Нещо повече, Бяла Карта можеш да използваш и за рефинансиране на микро кредит или микро кредити от други финансови дружества. Можеш да обединиш задълженията си в рамките на кредитния си лимит.  С Бяла Карта разполагаш с пари винаги, когато ти потрябват. Когато не си я ползвал, не ти струва нищо, защото няма годишна или месечна такса. Така, можеш да си спокоен, че разполагаш с одобрен микро кредит до заплата всеки месец.

Как да кандидатствам за микро кредит?

Можеш да кандидатстваш за Бяла Карта микро кредит онлайн. Достатъчно е да посетиш сайта на Бяла Карта и да натиснеш бутона "Кандидатствай" в горния десен ъгъл. Можеш и да ни се обадиш на телефон 0700 20 140 (без увеличение на телефонната услуга). След оценка на кредитоспособността ти, ще получиш и становище.

Как се връща микро кредит?

При Бяла Карта, можеш да ползваш само толкова пари на заем, колкото са ти нужни. Използваната сума от кредитния ти лимит трябва да върнеш до датата на падеж. Разбира се, можеш да плащаш само минималната дължима сума, съгласно Договора ти. Когато не си ползвал пари от картата, не дължиш никакви такси или лихви. Ти решаваш кога и колко пари да ползваш.

Предлагани кредити от "Бяла Карта"

Бяла Карта е твоят верен помощник, на когото можеш да разчиташ винаги. Вместо да се луташ в морето от предлагани микро кредити до заплата, от Бяла Карта можеш да получиш одобрение за определена сума, която можеш да ползваш винаги и за всяка нужда. Трябва ти мини заем? Покупка на стока? Пари в брой? Всяка нужда можеш да покриеш с Бяла Карта. Ползвай и погасявай своята кредитна карта редовно и така винаги ще можеш да разчиташ на кредит до заплата от Бяла Карта. Той ще стои в джоба ти, без да ти струва абсолютно нищо. Когато ти потрябва - ще е на разположение.

Защо Бяла Карта?

Защото е бързо, лесно и удобно! Кандидатствай през сайта ни или ни се обади на телефон 0700 20 140. Ще минеш през процес на одобрение само веднъж, а после можеш да ползваш Бяла Карта като бърз кредит до заплата всеки месец.

Едни от предимствата, от които можеш да се възползваш, когато се довериш на нас са следните : 

  • Когато не си я ползвал, не дължиш никакви лихви или такси. Бяла Карта няма годишна или месечна такса.
  • Бяла Карта няма такса за теглене от банкомат в България и Европейския съюз. Можеш да теглиш пари на заем до заплата, когато ти потрябват.
  • При Бяла Карта можеш да кандидатстваш за заем без трудов договор - достатъчно е да имаш някакви лични доходи, с които да обслужваш задълженията си.
  • Дори влошеното кредитно минало не е проблем. Не си сам, много хора търсят кредит до заплата с лоша кредитна история. Бяла Карта ти дава доверие, сигурност и възможност да коригираш кредитното си минало.

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб