Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

При спешна нужда от пари, повечето хора разчитат на кредит. Какво обаче се случва, ако нямаш трудов договор или пък имаш лоша кредитна история? Какви са опциите ти за пари на заем в тези случаи? С времето потребителските нужди се променят. И макар банките да се адаптират към новите изисквания на потребителите и да имаш шанс за одобрение за потребителски кредит без постоянен трудов договор, по-бърз и лесен вариант може да се окаже тегленето на заеми от небанкови финансови институции.

За да отговорят на очакванията и търсенията на потребителите, вече много компании предлагат опции. На пазара има кредити без изискване на трудов договор, кредити на вноски без поръчител, заеми срещу лична карта и други. Ограничение на небанковите кредити е сумата, която можеш да изтеглиш. Най-често тези суми са до 6000 лева.  Ако имаш нужда обаче да ти бъде отпуснат кредит 1500 лева за покриване на изненадващ разход, кредитна карта без доказване на трудов договор или бързите кредити онлайн могат да се окажат подходящ вариант за теб.

Мога ли да кандидатствам за кредит без трудов договор с лошо ЦКР?

Макар повечето небанкови финансови институции да дават шанс за одобрение дори с влошена кредитна история, в комбинация без трудов договор вероятността за отказ е голяма. За успешно кандидатстване и възможност за одобрение трябва да отговаряш на поне едно от условията – добра кредитна история или постоянен трудов договор.

Как да кандидатствам за кредит без трудов договор?

Пари на заем без трудов договор най-често отпускат небанковите финансови институции. Това е голямо улеснение, което ти спестява време от чакането по опашки. Вариантите са различни – можеш да избереш кредитна карта с възможност за кандидатстване без трудов договор или бърз кредит без трудов договор. Пример за кредитна карта, която можеш да заявиш само срещу валиден документ за самоличност е Бяла Карта. Кандидатстването е бързо – изцяло онлайн или по телефон, а при одобрение можеш да разполагаш с одобрения по картата кредитен лимит всеки месец. Това на практика е вече одобрен кредит в джоба ти.

Другият вариант са т.нар. бързи кредити online без трудов договор. В повечето компании можеш да кандидатстваш за кредит срещу лична карта без трудов договор.

Който и от вариантите да избереш, след подаването на заявка за повечето online кредити, компанията ще трябва да направи кредитна оценка, ще иска информация къде работиш, дали си на свободна практика, дали получаваш някакви допълнителни доходи – от пенсия, наем, обезщетение за майчинство или за безработица, или друго. Тази информация е важна, за да гарантира, че имаш възможност да погасяваш отпуснатия заем.

Как се връщат кредити без трудов договор?

Независимо какъв вариант за финансиране без трудов договор избереш, важно е да погасяваш задълженията си редовно и коректно. По каква схема ще връщаш парите зависи от избора ти на финансова институция и/или продукт. Можеш да плащаш на вноски, да трябва да погасиш цялата сума в определен срок или друго. Увери се, че всичко е коректно разяснено и описано в твоя договор за кредит.

Предлагани кредити от "Бяла Карта"

Вместо да се чудиш откъде да изтеглиш кредит, вземи кредитна карта без трудов договор и можеш да разполагаш с пари винаги, когато ти потрябват. Да, за да кандидатстваш за Бяла Карта е необходимо само да имаш някакви регулярни доходи – може да си на непостоянен договор, да получаваш наем, пенсия, обезщетение за майчинство или друго.

Когато използваш и погасяваш своята кредитна карта редовно, винаги ще имаш възможност да я ползваш като кредит до заплата. Бяла Карта е удобен инструмент, с който може да имаш – за всеки случай. Когато ти потрябва - ще е на разположение. 

Защо Бяла Карта?

Защото е бързо, лесно и удобно! Кандидатствай през сайта ни или ни се обади на телефон 0700 20 140. Ще минеш през процес на одобрение само веднъж, а след това можеш да ползваш Бяла Карта като заем до заплата всеки месец. Това ще ти спести тегленето на нови онлайн кредити всеки месец.

Доверявайки се на нас, можеш да се възползваш от следните неща :

  • Бяла Карта няма годишна такса за обслужване на картата.
  • С Бяла Карта можеш да теглиш пари от банкомати без такса в България и Европейския съюз.
  • Кандидатстваш веднъж, а имаш пари винаги, когато ти потрябват.

Кредит без трудов договор
Купчини монети и количка за пазаруване

Бърз кредит без трудов договор – как?

Прочети повече Бутон с дясна стрелка

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб