Кандидатствай Вход
Как и защо да увеличиш кредитния си лимит за Бяла Карта?

Как и защо да увеличиш кредитния си лимит за Бяла Карта?

Вече имаш Бяла Карта, но кредитния лимит не ти е достатъчен? Искаш да го увеличиш, но не знаеш дали ще бъде възможно? Не се притеснявай, в тази статия ти разказваме как да пригодиш своята кредитна карта според финансовите си нужди и да увеличиш своя кредитен лимит за Бяла Карта.

Знаеш ли, че кредитният ти лимит с кредитна карта Бяла Карта е до 5000 лв?

Нека първо отговорим на въпросите какво всъщност представлява кредитният лимит и как можеш да го увеличиш.

Кредитният лимит по Бяла Карта се определя на база твоя месечен доход - например размерът на заплатата, която вземаш, дали е регулярна, дали имаш други приходи освен нея и т.н. Колкото е по-висок доходът ти и по-сигурен, то логично е ти да си по-сигурен кредитополучател и да е по-лесно да получиш одобрение за даден кредитен лимит. 

Разбира се, на база месечния ти доход и предвид други фактори, се прави оценка на твоята кредитоспособност, или с други думи - до каква степен си надежден кредитополучател и дали има голяма вероятност да не успееш да плащаш вноските си на време.

Както знаеш, кредитна карта Бяла Карта е небанков продукт, затова и системата за оценяване на информация е малко по-различна и опростена. Опростили сме максимално информацията, която е нужна, но все пак целта е да се отпусне сума, която е подходяща за твоя профил. 

Тоест, такава, с която ще можеш да разполагаш месечно и да управляваш, без затруднения. Крайната цел винаги е да съумяваш да боравиш правилно и разумно с кредитните си инструменти, за да градиш добра кредитна история. Точно тя ще ти помогне и да постигнеш финансова стабилност в бъдеще и да имаш шанс за по-големи заеми за мащабни проекти.

Затова и определянето на кредитния лимит за Бяла Карта е строго индивидуално за всеки потребител е зависи от персоналните фактори при всеки един кредитополучател. Определянето на кредитен лимит за Бяла Карта – не прави изключение.

На база твоите доходи и не само, ще получиш кредитен лимит за сума, която е подходяща именно за теб и твоя ритъм на живот. Това е важна първа стъпка към правилното използване на една кредитна карта и разумното боравене със средствата по Бяла Карта.

Как да увелича кредитния лимит за Бяла Карта?

Трябва да знаеш, че кредитният лимит на Бяла Карта има възможност за увеличаване.

Процедурата по увеличаване на кредитния лимит е лесна, колкото и самото кандидатстване за кредитна карта Бяла Карта. Няма да е нужно да чакаш на опашки, да ходиш до офиси и други отнемащи време занимания. 

Увеличаването на кредитния ти лимит отново може да стане онлайн или по телефона.  Има само едно единствено просто условие, за да кандидатстваш за увеличаване на кредитния си лимит: да си бил редовен с изплащането на задълженията си по кредитната карта Бяла Карта. 

Ако това условие е спазено, то на всяко тримесечие, ще може да поискаш увеличение на кредитния си лимит. С други думи - ще си доказал, че умееш да използваш своята кредитна карта разумно и да управляваш средствата си балансирано. 

Разбира се, това евентуално увеличение на кредитния лимит, може да продължи, докато не достигнеш максималния лимит, с който можеш да разполагаш по кредитна карта Бяла Карта, който е 5000 лв.

Как да използваш Бяла Карта и да управляваш кредитния лимит?

Най-изгодно е да ползваш кредитна карта Бяла Карта, като погасяваш усвоената сума по картата плюс лихвата, спрямо срока в договора си. Тоест да не закъсняваш с плащането на месечните вноски. Именно така ще можеш оптимално да ползваш кредитното си средство и да се възползваш от предимствата на кредитна карта Бяла Карта.

Ако си използвал за месеца целия си кредитен лимит, например 1000 лв., то можеш да избереш да възстановиш цялата сума плюс натрупаната лихва или да платиш някаква част от нея. Не забравяй, че погасяването на цялата използвана за периода сума е най-оптималният вариант за теб.

Бяла Карта е кредитна карта, която се стреми да отговори на нуждите на потребителите. Ето защо, в случай, че не си удовлетворен от отпуснатия ти кредитен лимит за Бяла Карта, постарай се да бъдеш изряден кредитополучател и след 3 месеца, свържи се с нас и заяви увеличение.

Размерът на кредитния лимит ти дава свободата да използваш картата си за още повече нужди в ежедневието ти.  Това ти дава по-голямо спокойствие и сигурност, че можеш да посрещнеш различните и неочаквани разходи.

1 Коментар



Верка преди 9 месеца | 0

Искам ако може увеличение на лимита


Кредитна карта, с която имаш, когато искаш