Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Какви са изискванията към афилиата?

Разбира се, че за да участваш в нашата афилиейт програма, има изисквания към афилиата, които трябва да покриеш.

Афилиатът е физическо или юридическо лице, което рекламира и промотира онлайн продуктите или услугите на рекламодателя. В замяна той получава комисионна от търговеца за реализирано действие от страна на потребителя. Афилиатът рекламира в сайта или блога си, в имейл кампании или като реклама в  търсачките продуктите на рекламодателя. Рекламните послания са под формата на текстови реклами, текстови линкове, банери или други инструменти за рекламиране.  Когато потребител завърши конкретно действие, като например попълни формуляр (lead) или заяви продукт (sale), то рекламодателят изплаща комисионна на афилиата.

За да се присъединиш към Афилиейт програмата ни, са необходими само две неща:

① Да имаш собствен сайт, блог или профил в социалните мрежи;

② Да имаш подписан договор за участие в Афилиейт програмата на Бяла Карта.

Идеалният Афилиат трябва да има добре позициониран сайт с банер пространството на сайта му да е видимо за потребителя. На етапа на регистрирането ти като афилиат, ще поискаме статистики за посещаемостта на твоя сайт, за да преценим дали отговаряш на нашите изисквания към афилиата.

Как да се регистрираш?

Присъединяването към афилиейт програмата на Бяла Карта отнема само няколко минути.  Необходимо е да се регистрираш като попълниш: e-mail адреса си, телефон за връзка, url адрес на уеб сайт, блог или поддържаните от теб профили в социалните мрежи.

Афилиатът приема да се увери, че всички материали, публикувани в неговите Интернет сайтове или използвани по друг начин във връзка с афилиейт програмата не са незаконни, не нарушават интелектуалната собственост или личните права на трети лица. Също задължение на афилиата е да провери дали публикуваните материали не съдържат или нямат връзка към какъвто и да материал, който е вреден, заплашителен, клеветнически, нецензурен, с изразено сексуално съдържание, тормозещ, насърчаващ насилие, насърчаващ дискриминацията (независимо дали е основана на пол, религия, раса, етническа принадлежност, гражданство, увреждане или възраст), насърчаващ незаконни дейности, съдържащ нецензурни думи или по друг начин казано - какъвто и да е материал, за който „Аксес Файнанс“ АД, те информира, че счита за неподходящ.

В случай, че от отговаряш на посочените изисквания към афилиата, в кратки срокове ние ще създадем твоя профил в програмата и ще започнем да си партнираме.


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна