Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Какво да направя, ако документът за самоличност, който съм посочил при кандидатстване, не е актуален?

Когато кандидатстваш за Бяла Карта или Бяла Карта GOLD, трябва да ни предоставиш валиден документ за самоличност. Всички знаем обаче, че документите имат определен срок на валидност. Какво да направиш, ако си сменил документа, който си предоставил при кандидатстване, поради някоя от следните причини: изтичане на срока на валидност, изгубване, кражба, смяна на имена, смяна на адрес, други?

Ако си сменил документа си за самоличност, който си ни предоставил при кандидатстване за Бяла Карта или Бяла Карта GOLD, трябва да се свържеш с нас, за да актуализираш своя документ и в нашата база данни.

Можеш да се свържеш с нас по e-mail: help@bialakarta.bg или на телефон 0700 20 140 (без допълнително таксуване). Има възможност да ни изпратиш своя нов документ за самоличност по някой от следните начини:

1) на e-mail 

2) през личния си клиентски профил

Като отговорна финансова институция, нашият екип води справка за срока на валидност на документите, предоставени ни от нашите клиенти. Когато наближи срокът, в който документ за самоличност предстои да изтече, ние ще се свържем с конкретния клиент по телефона, чрез съобщение във вайбър, на e-mail или чрез SMS. В това съобщение, ние каним клиента да ни предостави подновения си документ.

Законодателството, приложимо и за нашата дейност, по-конкретно Закона за мерките срещу изпирането на пари, както и законодателството по защита на личните данни, въвеждат изисквания да поддържаме база от актуални данни и от валидни документи за своите клиенти. Периодично се изисква от нас потвърждение, че сме предприели нужните стъпки да подновим неактуалните лични карти. Ако не полагаме усилия да поддържаме актуална базата си с документи на клиенти, рискуваме да бъдем поканени от регулатора да блокираме кредитните карти на потребителите с изтекла лична карта.

Разбира се, в живота ни се случват редица събития, които водят до нужда от подмяна на документите за самоличност.

Поддържането на актуални и сигурни данни и документи ще ти гарантират безпроблемното ползване на твоята Бяла Карта или Бяла Карта GOLD.

 Благодарим ти за отговорното отношение и коректното обслужване на твоята кредитна карта!


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна