Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Мога ли да ползвам застраховка по кредита си и колко ще ми струва?

Бяла Карта ти дава възможност да гарантираш сигурността си при непредвидени обстоятелства и кризисни моменти, които могат да се отразят неблагоприятно върху редовното обслужване на твоята кредитната карта.

Какви са възможностите за застраховане:

Финансова протекция + – с нея можеш да покриеш вноските си в случай болничен и/или домашен престой, трайна нетрудоспособност над 50%, при фрактури и изгаряния, а в случай на загуба на живот при злополука освен вноските по застрахованата карта, близките ти могат да получат финансова помощ в размер на 1000 лева.

Защитена карта – с нея може да си осигуриш защита при финансови загуби в резултат на грабеж на изтеглените средства (до 800 лв.), откраднати документи и ключове (до 400 лв.) или кражба или тотална повреда на закупената стока с картата (до 1000 лева), както и при онлайн и фишинг измама (до 400 лева).

Изчерпателна информация относно застраховката може да прочетеш на тази страница.

Застрахователна премия?

Застрахователната премия е месечна и се начислява като задължение по картата, както следва:

По пакет “Финансова протекция +” -  1.5% от общото задължение на Застрахования към последно число на предходния календарен месец, но не по-малко от 5 лева, в случай че по застрахованата карта задължението е поне 10 лева.

По пакет “Защитена карта”: при месечно плащане: само за 3лв. месечно, като при активирането ѝ има подарък един безплатен месец. Можеш да получиш два безплатни месеца, ако избереш да предплатиш еднократно за една година. 

За какъв срок се сключва застраховката?

Застраховката се сключва за срок неопределен срок. Ще бъде активна в рамките на договора за заем и при плащане на премията. В случай, че решиш да я прекратиш, можеш да го направиш с обаждане на „Аксес Файнанс“ АД на телефон 0700 20 140 (без допълнително таксуване) или като се свържеш със Застрахователя.


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна