Кандидатствай Вход
Играй за награди, които могат да развият таланта на детето ти!

Играй за награди, които могат да развият таланта на детето ти!

Валидна до: 12.03.2023
632

Не знаеш какво е неговото – подари му всякакво!

Открий таланта на своето дете. Участвай в томбола за един от 60 комплекта по спорт, изкуство, наука или музика и за една от 4 големи награди – уикенд пътуване с професионалисти от спортната, художествената, научната или музикалната индустрия.

Пазарувай в МЕТРО за 50 лева или повече, плати безконтактно с твоята Бяла Карта Mastercard или Бяла Карта GOLD Mastercard и регистрирай POS бележката от покупката, за да участваш в томбола за един от 60 комплекта.
При натрупани 200 лева с ДДС от регистрирани POS бележки участваш и в томболата за големите награди.

Промоционалната кампания се провежда в периода: от 19.09.2022г. до 12.03.2023г., в три вълни:

Първа вълна от 19.09.2022г. до 13.11.2022г.;
Втора вълна от 21.11.2022г. до 31.12.2022г.;
Трета вълна от 16.01.2023г. до 13.03.2023г.

Пазарувай в МЕТРО за поне 50 лв. -> Плати безконтактно с Бяла Карта Mastercard или Бяла Карта GOLD Mastercard -> Регистрирай POS бележката от покупката си на www.promo.metro.bg/login -> Запази регистрираните POS бележки от твоята покупка!

Всяка регистрирана покупка за 50 лева, отговаряща на условията, е участие за малка награда, а при всяко натрупване на 200 лева от регистрирани POS бележки записваш участие и за голяма награда.

І. ОРГАНИЗАТОР

Промоционална кампания „METRO и MASTERCARD Таланти - НЕ ЗНАЕШ КОЕ Е НЕГОВОТО? – ПОДАРИ МУ ВСЯКАКВО („Промоционалната кампания“) се организира и провежда от „МЕТРО Кеш енд Кери България” ЕООД, ЕИК 121644736, със седалище и адрес на управление гр. София, бул. Цариградско шосе 7-11 км, накратко „Организатор“.

Настоящите Официални правила са публикувани на сайта www.promo.metro.bg, откъдето са достъпни през целия период на Промоционалната кампания по начин, който позволява тяхното съхраняване и възпроизвеждане.

ІІ. ПЕРИОД И ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОМОЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ

Промоционалната кампания се провежда в периода: от 19.09.2022 г. до 12.03.2023г. в три вълни:

Първа вълна от 19.09.2022г. до 13.11.2022г.

Втора вълна от 21.11.2022г. до 31.12.2022г.

Трета вълна от 16.01.2022г. до 13.03.2022г.

Промоционалната кампания се организира и провежда на територията на Република България във всички магазини „МЕТРО“ (с изключение на Клиентите по доставка) („Участващи обекти“).

ІІІ. МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ

За участие в Промоционалната кампания и включване в теглене на награди даден Клиент трябва да:

1.Направи покупка на стойност минимум 50 лв. с ДДС в някой от Участващите обекти;

2. Заплати своята сметка безконтактно с карта Mastercard – кредитна или дебитна, издадена от банка или финансова институция, находяща се на територията на Република България, с дата на издаване преди старта на промоционалната кампания 19.09.2022 г.;

3. Регистрира и качи четима снимка на POS бележката от трансакцията на www.promo.metro.bg, попълвайки всички задължителни полета с валидни данни:

  • o име и фамилия;
  • o сума и дата на покупката;
  • o имейл;
  • o телефон за връзка;
  • o номер на клиентска МЕТРО карта, с която е извършена покупката;
  • o голяма награда, за която би участвал, при натрупване на общо регистрирани POS бележки за минимум 200 лв. с ДДС.

4. Изрично да приеме настоящите Официални правила и да потвърди, че се е запознал с Уведомлението относно обработване на личните данни.

Всяка регистрирана уникална POS бележка, изпълняваща условията за минимална сума, се счита за едно участие за спечелване на “малка награда”.

Всеки натрупани 200 лв. с ДДС от регистрирани POS бележки се считат за едно участие за спечелване на „голяма награда“.

Нямат право да участват в Промоционалната кампания управителите и служителите на Организатора и всички свързани с него дъщерни дружества или други лица, обвързани професионално с организацията на Промоционалната кампания, както и членове на техните семейства.

При спечелване, Участникът трябва да представи печелившата POS бележка, която доказва валидна регистрация за участие в Промоционалната кампания спрямо настоящите общи условия.

ІV. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ И ИЗЛЪЧВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ

В Първата вълна на промоционалната кампания се раздават общо 60 (шестдесет) малки награди, разделени в три тегления и 4 (четири) големи награди теглени в края на кампанията.

Тегления за Първа вълна:

1-во теглене на 10.10.2022г.

Малки награди:

20 комплекта по спорт, изкуство, наука и музика.

2-ро теглене на 31.10.2022г.

Малки награди:

20 комплекта по спорт, изкуство, наука и музика.

3-то теглене на 14.11.2022г.

Малки награди:

20 комплекта по спорт, изкуство, наука и музика.

Теглене големи награди 14.11.2022г.:

1 тенис уикенд със Сесил Каратанчева

1 музикален уикенд с Voice Academy

1 робоуикенд с Академия Роботика

1 артуикенд с Nasimo

Всеки участник има право да получи само една малка награда за периода на всяка вълна.

1. УВЕДОМЯВАНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

Печелившите ще бъдат информирани за спечелването на награда чрез данните за контакт, предоставени при регистрацията им, на www.promo.metro.bg , в срок до 7 дни след изтеглянето им.

В случай че Организаторът не може да осъществи контакт с печелившитев срок от 7дни след първи опит за свързване, печелившите не потвърдят съгласието си до 7 дни след първото свързване или не изпратят документи до 7 дни след първо поискване Организаторът си запазва правото да предостави наградата на резервен Участник, като бъде следван редът на изтеглянето им.

Печелившите участници ще бъдат обявени на сайта на Организатора www.promo.metro.bg след установяване на контакт с тях и проверка на валидността на участията им.

VІ. ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАГРАДАТА И ПЕЧЕЛИВШИТЕ

Наградата не може да бъде заменяна за пари в брой или друга награда.

Участниците трябва да съхраняват регистрираните POS бележки. При изтегляне на победителите, от тях може да се изиска предоставяне на оригинални печеливши POS бележки, отговарящи на общите условия на Играта, за сверяване на регистрираните данни. Победителите трябва да ги предоставят в срок от 7 дни след поискване.

ПРАВИЛА НА НАГРАДНАТА ИГРА И ТЯХНОТО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Официалните правила на Промоционалната кампания са достъпни на www.promo.metro.bg. Допълнителна информация относно Промоционалната кампания може да бъде получена на телефон 0700 100 71 (цена на минута според тарифния план на абоната) всеки работен ден от 08:00 до 19:00 часа.

Списъкът с Печелившите и резервните участници ще се съхранява в централния офис на Организатора на адрес гр. София 1784, бул. Цариградско шосе 7-11 км.

С извършването на регистрация съгласно раздел III от тези Официални правила всеки Участник се счита уведомен за настоящите Официални правила и се съгласява с тях.

Виж пълните условия на промоцията на: www.promo.metro.bg