Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Какво са промоционални инструменти?

Уиджет е промоционален инструмент, съдържащ динамична информация, извличана от сайта на Бяла Карта, както и идентифицираща и проследяваща информация за активност, когато потребител кликне върху него.

Продуктовият уиджет (product widget) съдържа динамична информация, която е извлечена от сайта на рекламодателя. Това например може да бъде информация за продукт (цена, описание) или пък за услуга (условия, срок). Чрез динамичната връзка със сайта на рекламодателя, продуктовият уиджет гарантира осъвременена информация за продукта в рекламния инструмент на афилиата.

Освен product widget има и други форми на рекламни инструменти, които предоставяме на нашите афилиати, за да могат да извършват ангажиментите си съгласно нашата афилиейт програма и да генерират допълнителни доходи под формата на комисионни.

Това са специфични рекламни инструменти, чрез които афилиат рекламира продукти и/или услуги на Бяла Карта. Те обикновено се създават от рекламодателя и са на разположение в платформата за всички афилиати, кандидатствали за съответната кампания.

Промоционалните инструменти, предоставяни от Бяла Карта са: банери (всякакви размери), текстови линкове, текстови реклами и вече споменатия уиджет на продукти.

Относно разновидностите на банерите, които могат да бъдат използвани - това могат да бъдат статични изображения или флаш файлове, които носят търговско послание. Бяла Карта ползва в платформата си всички размери банери, които са необходими за рекламиране от афилиата.

Последната форма на афилиейт инструмент - текстовият линк съдържа кода, с който афилиатът промотира Бяла Карта.

Всички инструменти за афилиейт маркетинг, които предоставяме на нашите бизнес партньори са снабдени с проследяващ код - бисквитка. Благодарение на нея, афилиатът може да гарантира за доведените през неговия сайт потребители. Чрез бисквитката ние можем да проследим сесиите на доведения потребител и да отчетем дали той е извършил полезно за нас действие - регистрация за кандидатстване  за кредитна карта или одобрение за Бяла Карта.

На база на броя на тези полезни действия, които афилиатът може да следи в своя профил в афилиейт програмата ни, ще получи комисионна.


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна