Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Как е най-изгодно да ползвам Бяла Карта?

Ако често си задаваш въпроса "Как е най-изгодно да ползвам Бяла Карта?", тук ще намериш своя отговор. Трябва да следваш няколко правила.

Първо - по отношение на усвояването на лимита на картата и вноските по нея. Нашият приятелски съвет е да погасяваш усвоената сума по картата съобразно посочените в Договора срокове, заедно с начислената върху нея договорна лихва, за да ти е максимално изгодно. Като всяка кредитна карта, и Бяла Карта предполага да внесеш цялата ползвана сума до датата на падеж. Така ще платиш само натрупаните лихви - по 0.14%* на ден.

Ако например имаш  Бяла Карта с кредитен лимит от 200 лева и си го използвал на 100%, можеш да избереш дали да възстановиш напълно ползваната сума, заедно с натрупаната дневна лихва, или да платиш някаква част от нея - поне Минималната дължима сума. Първият вариант е оптималният за теб, за да е най-изгодно ползването на Бяла Карта.

Следи периодично и в секцията с промоции на Бяла Карта. Редовно обявяваме различни акции, при които, ако ползваш Бяла Карта като платежно средство в определени ситуации, можеш да спечелиш награди. Общите условия на всяка нова акция са винаги описани, така че в страницата ще откриеш всичко, което те интересува, за да се възползваш.

*Важи за Договори, сключени от 04.10.2023г. За клиенти, сключили договор преди тази дата, размерът на дневната лихва е посочен в индивидуалните договори, сключени с потребителите.

 


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна