Кандидатствай Вход
Пролетното облекло на твоето малко съкровище – какво трябва да предвидиш?

Пролетното облекло на твоето малко съкровище – какво трябва да предвидиш?

  • Бяла Карта
  • 22.04.2019
  • Твоите пари
  • Коментари: 0
  • 842

С идването на пролетта идва време за всеки един родител да помисли как трябва да изглежда сезонното облекло на малкия му наследник. Това се отнася в особено голяма степен за родителите, чиито наследници са в бебешка или ранна детска възраст. Възраст, в която организмът все още не е укрепнал достатъчно и е податлив на атмосферни фактори, вируси и други неблагоприятни външни условия. Последното означава, че в основата на избора на облекло за пролетта трябва да залегне не само външния вид на малкото съкровище, но и неговото здраве и сигурност. По-надолу в текста ще изведем полезни съвети за това как да съчетаеш двата споменати аспекта по най-добрия начин.

Подготви се за атмосферни изненади – пролетта е сезон, в който често са налице резки и внезапни промени в атмосферните условия. Напълно възможно е след топъл и слънчев ден да последва дъждовен и дори доста мразовит такъв. Именно затова, ти и малкото ти съкровище трябва да сте подготвени за всякакви изненади по отношение на атмосферните условия. За да бъде постигната така определената цел, трябва да гарантираш разнообразието от дрехи в детския гардероб. Нужно е налице да са както леки и комфортни дрехи в пролетни цветове, така и по-топли такива, които да влязат в употреба при разваляне на времето навън.  

Заложи на преимуществата на памука – памукът е отличен материал за бебешки и детски дрехи, предназначени за пролетния сезон. От една страна, той е изключително мек и нежен, и гарантира необходимите количества свобода и комфорт. От друга, памукът спомага и за затоплянето на тялото в случай на ниски температури навън. И не на последно място, памукът е естествена материя, която постига възможно най-добрия контакт с човешката кожа, без да създава риск от възникване на раздразнение или алергични реакции.

Обърни внимание на ръцете и краката – много е важно да не се допуска простудяване на ръцете или краката, защото от тях усещането за студ се разпространява по цялото тяло. Така че трябва да се обърне специално внимание на крайниците на малчугана. Топлите чорапки за крачетата например почти винаги е нужно да са налице през пролетта. Също така, не забравяй да закупиш поне един чифт обувки, които предпазват от намокряне при дъждовно време. Що се отнася до ръцете, вземането на топли ръкавици, които могат да се използват при нужда, е доста мъдро решение.

Спри се на свежите и ярки цветове – пролетта е сезон, през който буквално всичко навън разцъфтява и може да се види пълният блясък на природата, както и да се чуят красивите звуци, издавани от пойните птички. Погрижи се външният вид на твоето малко съкровище да е в унисон с тази атмосфера. За целта трябва да се спреш на свежите и ярки цветове като жълто, зелено, оранжево и т.н. При момиченцата могат да се направят и най-различни креативни комбинации, например пъстри обувки и рокля на цветя.

Добави шапка и шал – шапката и шалът са отлични аксесоари, когато става въпрос за пролетното облекло на малкото съкровище. Те не само ще му помогнат да изглежда по-стилно и елегантно пред своите връстници, но и ще предпазят съотвено главата и шията му при ниски температури. На пазара е налице богата гама от детски шапки и шалове, които могат да се комбинират с всякакви цветове и дизайни на дрехите.

Яке с качулка – всеки един малчуган трябва да притежава яке с качулка, подходящо за дъждовните дни, които не са никак малко през пролетта. От значение е съответното яке да бъде направено от непромокаема материя. Само така ще бъде гарантирана пълната защита на малкото съкровище при сблъскване с внезапен и неочакван порой. И накрая, якето с качулка трябва да осигурява необходимата топлина, която ще предпази детето от настинки и простуди.

Твоята кредитна карта Бяла Карта ще се превърне в най-добрият ти помощник, когато става въпрос за закупуване на детско облекло за пролетта. Тази гъвкава и достъпна кредитна карта ще ти предостави желаните финансови средства точно когато имаш най-голяма нужда от тях. В допълнение, Бяла Карта може да бъде използвана и като клубна кредитна карта, гарантираща постоянни промоции и отстъпки в широка мрежа от търговски обекти (вкл. такива за детски дрехи). Заложи на кредитна карта Бяла Карта и снабди малкото съкровище с надеждно пролетно облекло по последна мода!   

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш