Кандидатствай Вход
Кои са начините да изкараш бързи доходи?

Кои са начините да изкараш бързи доходи?

Как можеш да имаш бързи пари, за да покриеш изненадващи разходи? Един от най-сигурните начини е да притежаваш кредитна карта Бяла Карта - с нея разполагаш с пари до заплата всеки месец. Без значение на кое число изплащат заплатата ти, не е нужно да чакаш заветната дата, за да разполагаш свободно с пари. Благодарение на кредитна карта Бяла Карта, можеш да разполагаш с до 5000 лв. месечно кредитен лимит и да се разплащаш навсякъде, където пожелаеш. С кредитна карта Бяла Карта имаш шанс за одобрение, дори при влошена кредитна история. А едно от предимствата на пластиката е, че можеш да кандидатстваш за нея дистанционно - или по телефон, или онлайн. При одобрение ние я изпращаме до посочен от теб адрес, напълно безплатно. Така, получаването на кредитна карта, не ти коства никакви разходи. А при правилно използване на подобен платежен инструмент, можеш да изградиш добра кредитна история. Добрата кредитна история пък ще ти помогне в бъдеще, за да гарантираш доброто си финансово бъдеще.

Освен кредитната карта Бяла Карта обаче, може да хвърлиш поглед и на най-популярните начини за изкарване на бързи пари онлайн:

Онлайн платени анкети

Все по-популярен начин хората да печелят пари онлайн е да попълват онлайн анкети в свободното си време. Изследователските компании винаги набират нови членове по целия свят, за да отговарят на анкети и да тестват нови продукти/услуги.

За няколко минути попълване на формуляр можеш да изкараш няколко лева, които се изплащат в брой или във ваучери.

Да ти плащат, за да търсиш неща в интернет

Искаш ли да печелиш пари за това, което вече правиш онлайн? Това трябва да е един от най-лесните методи за печелене на пари онлайн без никакви усилия или промяна в поведението ти.

Иновативната идея на Qmee.com те възнаграждава за търсене в Google, Bing, Yahoo, Amazon и eBay. Просто инсталираш проста добавка към браузъра си и когато извършваш търсене, може да има няколко спонсорирани резултата, заедно с нормалното ти търсене.

Всеки резултат от Qmee има прикачена парична награда - ако се интересуваш от нея, просто кликни върху нея и вземи наградата си.

Инвестиране във фондовата борса

Въпреки че това не е непременно лесен и бърз начин да печелиш пари, инвестирането във фондовите пазари може да бъде доходоносно, ако се научиш да го правиш правилно и безопасно. По същия начин може да претърпиш значителни загуби, ако не го вземеш на сериозно.

Хубавото е, че можеш да направиш всичко сам, с помощта на онлайн пазарни платформи за търговия.

Стартирай свой собствен уебсайт

Интересуваш ли се от генериране на пасивен доход? Може би просто имаш нужда от уебсайт. Това е начинът да печелиш пари, докато спиш.

Стартирането на уебсайт с Bluehost отнема по-малко от 20 минути, струва почти нищо и може да бъде направено, дори от дете. Нужно е само малко комуникиране в социалните медии, за да привлечеш първите си посетители, и има много начини да осигуриш приходи от твоя сайт.

Доставчик на храна

Имаш ли велосипед или кола? Ако имаш и смартфон, то със сигурност можеш да кандидатстваш за доставчик на храна.  Това е всичко, от което се нуждаеш, за да спечелиш допълнителни пари, като доставящ храна с личен транспорт. По този начин може да използваш свободното си време, било то и няколко часа, за да си изкарваш бързи пари допълнително от заплатата ти.

Афилиейт маркетинг

Ако имаш добро присъствие в социалните медии или може би дори имаш блог или уебсайт, можеш да започнеш да привличаш бързи пари много лесно. Това може да стане, като популяризираш всякакви компании, продукти, услуги и оферти онлайн - давайки им “място” за позициониране на марката си в твоя блог или профил.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш