Кандидатствай Вход
Тенденциите при кредитните карти през 2017 г.

Тенденциите при кредитните карти през 2017 г.

През 2016-та година кредитните карти за пореден път доказаха, че са най-предпочитаното разплащателно средство от милиони картодържатели по света. Удобният и изгоден финансов инструмент е предпочитан и най-вече заради допълнителните придобивки, които осигурява на потребителите си. Програми за лоялност, промоции и редица други плюсове са притегателни за всеки любител на лесното и бързо пазаруване. А, ако и ти искаш да се възползваш от иновативна кредитна карта, с която можеш да пестиш пари, при това докато пазаруваш, то Бяла Карта е точно за теб. През изминалата година кредитна Бяла Карта се утвърди като една от най-достъпните кредитни карти в България и привлече хиляди картодържатели. Прозрачните условия, улеснените процедури, липсата на десетки изисквани документи и договори са само част от плюсовете на Бяла Карта, които изграждат лоялни потребители в цялата страна. Дори за потребители с по-рисков профил, кредитната карта вече съвсем не е невъзможен лукс, а просто ежедневна необходимост, която е напълно достъпна, благодарение на Бяла Карта.

Не само в България, но и по целия свят все повече потребители, било то с лоша кредитна история или не, продължават да ползват удобството на кредитните карти. А с развиването на технологиите, пазаруването става все по-бързо, лесно и възможно за всеки човек, без оглед на финансовите му възможности.

Представяме ви предстоящите тенденции при кредитните карти за 2017 г. и върху какво ще се фокусира този бранш, за да удовлетвори все повече хора по света:

  • Фокус върху базисните придобивки

Вместо отстъпки за далечни пътувания, хотели, самолетни билети и други по-луксозни придобивки, компаниите, предлагащи кредитни карти ще заложат на основните предимства на това разплащателно средство.

В Америка подобно базово предимство е връщането на изхарчената сума в кеш. Потребителите са изключително доволни от този плюс на кредитната си карта.

Според световните експерти, през 2017 г. кредитните карти ще са насочени главно към потребители от средната и ниска класа. Или с други думи – може да се очаква много институции да започнат да предлагат кредитни карти на потребители без големи финансови възможности. А, самият бранш да се насочи към удовлетворяване на потребностите на картодържатели с не толкова добра кредитна история.

От това следва да заключим, че кредитна Бяла Карта изпреварва тенденциите и вече е развила своята политика, изцяло насочена към кредитополучатели с рисков профил.

В нашата страна най-желаните предимства на кредитните карти определено са отстъпките от партньори. Както споменахме, за предпочитане са промоционалните цени в определени обекти на търговски марки, а не толкова намалението на самолетни билети и хотелски услуги. Ежедневните продукти и услуги, са тези на които държат повечето кредитополучатели. В това отношение Бяла Карта ти предоставя богато разнообразие от страхотни отстъпки, без да се налага да събираш дадени точки, за да се възползваш от тях. Можеш да се запознаеш с всички партньори на Бяла Карта на сайта ни, за да знаеш къде ще ти е най-изгодно да пазаруваш. За разлика от програмите за лоялност на банките, Аксес Файнанс ти дава възможност да ползваш постоянни отстъпки и да купуваш стоки и услуги на ниски цени и то не само в партньорската ни мрежа, но и в Белият магазин. Това е онлайн магазин за всички притежатели на Бяла Карта, които могат да се сдобият с чудесни промоционални стоки на ниски цени, само като платят с картата.

Сега вече знаеш, че Бяла Карта отново поставя фокус върху клиентите си, предлагайки основно базисни придобивки, от които всеки има нужда.

  • Високи лихвени проценти

Една тенденция, която не е сигурно, че ще засегне и нашата страна, но все пак е добре да си запознат, че банковите кредитни карти може би има вероятност да повишат лихвените си проценти. Имай предвид, че повечето банки определят лихвения процент, в зависимост от индивидуалната ти кредитна история, т.е. ако имаш минали закъснения по кредити или не отговаряш на даден критерий на банката, най-вероятно лихвеният ти процент ще бъде по-висок от този на другите картодържатели. Така че те съветваме да помислиш добре, ако планираш да кандидатстваш за банков кредит.

За разлика от банковите институции обаче, Аксес Файнанс има прозрачни условия и много по-улеснена процедура за одобрение, което ти гарантира по-малко разходи по кредитната карта, както и спестено време за кандидатстване. Не забравяй, че можеш да заявиш Бяла Карта на телефон 0700 20 140 или онлайн.

Един от изводите, които можем да направим е, че ако имаш лоша кредитна история, то сега е най-добрият момент да се сдобиеш с кредитна Бяла Карта и да подобриш кредитния си рейтинг.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш