Кандидатствай Вход
Защо да си изкараш международна кредитна карта?

Защо да си изкараш международна кредитна карта?

 • Бяла Карта
 • 27.06.2019
 • Кредитни карти
 • Коментари: 0
 • 968

Международната кредитна карта е тип кредитна карта, която можеш да използваш по време на пътувания в чужбина. Тя е достъпна за извършване на покупки и разплащания в различни страни по света. Най-често на международните кредитни карти залагат активните съвременни потребители, чиито живот и ежедневие са свързани с редица пътувания по професионални и лични поводи. В следващите редове ще разгледаме всичко, което трябва да знаеш за международните кредитни карти. От една страна, ще бъдат изведени основните възможности, които предоставят пътуванията в чужбина, а от друга – ползите и преимуществата, гарантирани от надеждната международна кредитна карта в рамките на тези пътувания

Какви възможности ти носят пътуванията в чужбина?

В днешния глобализиран свят  свободата и способността да пътуваш свободно накъдето пожелаеш стават все по-важни. Истината е, че пътуванията носят редица възможности както в професионален, така и в личен план. Ето с какво са свързани тези възможности:

 • кариерно развитие -  вероятно вече добре знаеш колко е важно владеенето на чужди езици за кариерното развитие и израстване на един човек. Това е така, защото бизнесите от различните държави са все по-свързани помежду си. Дори и да не работиш в голяма международна корпорация, е твърде вероятно да ти се налага да комуникираш с чуждестранни клиенти и партньори. Е, с изкачването по кариерната стълбица със сигурност комуникацията ти с тези клиенти и партньори ще стане по-интензивна и значима за фирмата. Следователно, е напълно възможно тя вече да не се осъществява само и единствено по телефон и скайп, а да ти се налага и да предприемаш бизнес пътувания и срещи в чужбина.
 • знания и умения за общуване с различни култури – пътуванията в чужбина със сигурност ще ти дадат възможност да научиш повече, както и да усвоиш умения за общуване с хора от различни култури. Подобни умения са доста ценни както в работата, така и в личния живот. Когато си способен да проявяваш толерантност, да демонстрираш уважение и приятелско отношение към всеки един събеседник, пред теб ще се отварят още и още нови врати.
 • опознаване на света – няма нищо по-хубаво от това да виждаш нови места и дестинации, както и да опознаваш света около себе си. На нашата планета има толкова чудни и уникални места, които си заслужава да бъдат посетени и разгледани отблизо. Помни, че животът е само един и трябва да се постараеш да го изживееш по най-добрия възможен начин.
 • отдих и бягство от ежедневието – понякога човек просто има нужда да смени обстановката и да избяга за малко от изпълненото със стрес и напрежение ежедневие. Пътуването е отличен начин да направиш това. То ти помага да се освободиш от негативните мисли, да релаксираш пълноценно и да се наслаждаваш на малките неща в живота.

Кои са основните преимущества на международната кредитна карта при такива пътувания?  

Няма друг финансов инструмент, който може да ти служи толкова добре по време на пътувания в чужбина колкото международната кредитна карта. Виж основните ползи и преимущества, които тя ще ти предостави:

 • Финансова сигурност и спокойствие – това безспорно е най-важното преимущество, когато говорим за международна кредитна карта. Тя ти дава постоянен достъп до свежи средства, независимо в коя точка от света се намираш и в каква ситуация си попаднал. Подобна финансова сигурност и спокойствие са решаващи, за да можеш да се насладиш пълноценно на пътуването и да реализираш всички цели, които си си поставил с неговото предприемане.
 • Защита на личните средства – когато правиш разплащания в чужбина, най-сигурната за теб опция е да използваш именно кредитната карта. За разлика от дебитната такава, тя не е директно свързана с твой банков акаунт и съответно не носи рискове от финансови измами и източване на средства.
 • Удобство и комфорт -  надеждната международна кредитна карта ще ти предостави максимални дози удобство и комфорт при правене на покупки и разплащания. Благодарение на нея не е нужно да носиш пари със себе си навсякъде, нито пък да проверяваш непрекъснато дали имаш достатъчно в себе си, за да платиш дадена сметка. Просто изваждаш своята кредитна карта и транзакцията става за броени секунди.   

Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света. С нея имаш възможност да се разплащаш на най-разнообразни места – от хотели и летища до магазини и агенции за наемане на коли. Кандидатствай за твоята кредитна карта Бяла Карта и направи бъдещите си пътувания в чужбина една идея по-лесни, сигурни и приятни! 

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш