Кандидатствай Вход
5 начина да се насладиш на времето сред природата

5 начина да се насладиш на времето сред природата

  • Бяла Карта
  • 10.07.2019
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 1028

Повече време навън, по-дълги дни, приятни вечери – плюсовете на лятото са много.  Но всички те произтичат от възможността да прекарваме повече време сред природата. Чистият въздух, зеленината и спокойствието определено ще ти помогнат да редуцираш стреса и напрежението, продиктувани от работното ежедневие. Разходките сред природата са подходяща дейност за цялото семейство и ти дават възможност да се насладиш на хубави моменти заедно с най-близките си хора. Бягството от жегата е още един допълнителен плюс на времето, прекарано сред природата…  

Не е достатъчно обаче просто да си навън. Важно е какво ще правиш там. А ние имаме няколко добри идеи, разбира се.

1. Вкусен пикник – безспорно първото нещо, с което много хора свързват пълноценно прекараното сред природата време е един хубав пикник. Освен вкусно похапване, това е приятно приключение за цялото семейство. Освен, ч ее вкусно, че си навън, че е забавно, пикникът е сравнително евтино забавление. Всичко, което се изисква от теб е да купиш хранителни продукти, както и подходяща кошница за носенето им. Използвай възможностите, предоставяни ти от кредитна Бяла Карта, и ще направиш въпросните покупки по-бързи, лесни и изгодни от всякога.

2. Къмпинг през уикенда – след пикника, това е още една хубава опция за прекарване на мечтаните моменти с цялото семейство сред природата. За любителите на нощуването навън, къмпингуването е начин да се откъснат от града и шумотевиците. Ако избереш зона за къмпинг в близост до голям водоем, можеш да се пробваш и в риболова. На къмпинг можеш да създадеш нови познанства, или да си прекараш незабравимо с голямата си компания. Ако не ти е особено приятно да прекарваш нощта в палатка и да спиш в спален чувал, в днешно време са налице редица къмпинги с бунгала или каравани, които комбинират близостта до природата с опцията в края на деня да се настаниш на меко и удобно легло, гарантиращо спокойния ти сън.

3. Трениране сред природата –фитнес залата не е необходимост, особено в летния сезон. Много хора се възползват от природата, за да направят сутрешния си крос или пък редовната си крос0фит тренировка. По този начин ефектът от за твоето здраве и тонус ще е двоен. Не само, че ще развиеш мускулите и ставите си, но и ще се освободиш в пълна степен от натрупания стрес и ще позволиш на дробовете си да вдишат максимално количество чист въздух.

4. Изкуство на открито – задоволяването на потребностите от култура и изкуство също може да се комбинира перфектно с разходките сред природата. Имаме щастието да живеем във време, в което се организират толкова много алтернативни културни събития на необичайни места на открито. Съчетанието между чист въздух, свежа зеленина и качествена културна програма несъмнено ще удовлетвори всички твои сетива и ще направи деня ти една идея по-хубав и интересен.

5. Фотография сред природата – обичаш да виждаш света през фото-обектива? Тогава природата е прекрасно място да практикуваш своето хобиЗапечатай изгрева, залеза, гледките, пейзажите.  Улови в движение красива птица или пеперуда. Покани приятели за портретна фотография

Надяваме се нашите идеи за страхотно прекарване навън да са ти допаднали, а ако се нуждаеш от кредитен инструмент, за да финансираш някоя от тях, твоята кредитна карта Бяла Карта е насреща да ти помогне. С тази кредитна карта в джоба винаги ще получаваш достъп до свежи средства, с които да се разплащаш, да правиш изгодни покупки и да си подаряваш уникални преживявания. Избери кредитна Бяла Карта и вземай с пълни шепи от удоволствията, които ти предлага животът.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш