Кандидатствай Вход
Как да приведеш гардероба си в хармония с настъпващата есен?

Как да приведеш гардероба си в хармония с настъпващата есен?

Краят на лятото и настъпването на есенния сезон несъмнено ще довeдат до някои важни промени в нашето ежедневие. Тези промени са свързани най-вече с атмосферните условия навън и постепенното захлаждане и слизане на температурите надолу. Едно от първите неща, които трябва да направим, за да се адаптираме към въпросните промени, е да приведем гардероба си в хармония с тях. В следващите редове ще ти дадем полезни съвети за това как да обновиш гардероба си, така че през есента да се чувстваш едновременно комфортно и стилно в ежедневното си облекло.

Запази част от летните си дрехи – не бързай да прибираш всички дрехи, които си носил през изминаващото лято. Все пак и през есенния сезон ще има редица слънчеви дни, през които да си припомниш горещите емоции и адреналин, и да се облечеш точно в летен стил. Облеклото ти в подобни дни може да включва роклята на цветя, която те е представяла по най-добрия начин на определени приеми и партита през летните месеци, или пък късите гащи и тениската с морски акценти, внасяли повече настроение и позитивизъм в ежедневието ти. Съветът ни към теб е да запазиш няколко такива дрехи в гардероба си, защото не знаеш дали скоро няма да имаш възможност да ги използваш отново.

Инвестирай в стилно и комфортно яке – дори и един есенен ден на пръв поглед да изглежда топъл и слънчев, времето неусетно може да се промени. Това всъщност е едно от очарованията (и същевременно рисковете) на есента като сезон. Дори да се обличаш в типични за лятото къси и леки дрехи, ти препоръчваме винаги да носиш със себе си връхна дреха. Якето е чудесна дреха, която може да се превърне в идеалното допълнение към цялостното ти облекло и външен вид, и същевременно да те предпази от простуди и настинки. Трябва само да избереш точния модел яке, отговарящ на стила и предпочитанията ти, което ще се впише идеално в атмосферата на местата, които обикновено посещаваш в своето ежедневие.

Заложи на земните цветове – земните цветове и шарки, като например зелено, жълто или кафяво, са особено подходящи за дрехите в есенния ти гардероб. Те ще се съчетаят по най-добрия начин с нюансите и атмосферата навън през есента. Все още запазилата се на места лятна зеленина, комбинирана с жълто – кафявите падащи листа, образува една наистина невероятна природна картина. Природна картина, с която и самият ти буквално ще можеш да се слееш с помощта на подходящото облекло. Дрехите в земни цветове ще ти позволят да придобиеш естествено и стилно излъчване, както и да станеш част от важните модни тенденции за този сезон.

Сложи ботуши – ботушите са един от модните аксесоари, заради които дамите могат да са много радостни от идването на есента. Летният период е твърде горещ за използването им, но през есента ще имаш възможност отново да започнеш да ги носиш. В днешно време на пазара се предлага толкова богата и разнообразна гама от дамски ботуши, че няма да е никакъв проблем за теб да избереш най-подходящия тип и дизайн за твоите нужди и предпочитания. Дамските ботуши през последните години се превърнаха в един своеобразен признак за стил и класа, поради което все повече модерни работещи жени залагат на тях в ежедневието си.

Вкарай отново джинсите в употреба – джинсите са сред най-комфортните и стилни дрехи както за мъжете, така и за по-нежната половина от човечеството. А най-хубавото е, че могат да се носят навсякъде – в офиса (ако няма някакъв строг дрескод), при излизания с приятели и познати, и дори вкъщи. Джинсите са универсална дреха, която кара човек да се чувства комфортно в своето ежедневие и същевременно да бъде уверен в безупречния си външен вид.

Не оставяй правилата да те водят. Редица хора в днешно време се влияят прекалено много от мнението на околните, както и от „правилата“ за добро обличане, с които са засипвани от различните медийни канали (телевизия, преса, интернет и т.н.). Да, важно е да бъдеш на „ти“ с модата и да изглеждаш безупречно в очите на близките и познатите си, но не забравяй и за своя комфорт. Ако дадена дреха ти е удобна и приятна за носене в ежедневието, но не отговаря на общите правила,  просто загърби въпросните правила и заложи на собствената си преценка и разбиране за удобство.

Кредитна карта Бяла Карта е най-подходящият финансов инструмент, който можеш да ползваш когато обновяваш на гардероба си. Тази кредитна карта от една страна ще ти гарантира по-бързи, лесни и сигурни покупки и разплащания, а от друга – ще ти предостави намаления и промоционални оферти в широка мрежа от търговски обекти. Използвай възможностите, които ти предлага кредитна карта Бяла Карта, и се сдобий със стилни и комфортни дрехи за предстоящата есен.    

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш