Кандидатствай Вход
Един чудесен пролетен уикенд в България

Един чудесен пролетен уикенд в България

Март е месецът предвестник на пролетта, който носи първите топли слънчеви лъчи, повишава настроението и ни подсказва, че е време да стегнем багажа към някоя близка дестинация и да се насладим на краските на пролетта.

Между изморения петък и новия понеделник разполагаме с лимитирано свободно време, което се изнизва неусетно бързо. Затова Бяла Карта е тук, за да ти даде няколко чудесни идеи как да релаксираш през настъпващите пролетни дни без да губиш време в дълъг път и досадна организация.

Дестинацията е Разложката котловина! Знаеш ли, че там където се срещат Рила, Пирин и Родопи се случват страхотни  неща? Адреналин, различни забавления и релакс – оптималната формула за страхотен уикенд за всеки вкус. Изживяванията, които това място може да предостави, не са никак малко.

Ето и чудесното предложение, което Бяла Карта е подготвила за теб. А именно как да съчетаеш движение и почивка в една локация. И как един спортен клуб ти дава поне 100 възможности за прекрасен уикенд, върховно забавление и заряд за последващата седмица на пълни обороти.

Зареждай маршрут Разложка долина в GPS-а на автомобила си и потегляй към едно изключително запомнящо се приключение. Защото Разложката долина е концентрирала в едно красотата на величествената българска природа и възможностите за безброй активности.

Сега, когато навън се запролетява, а реките стават буйни е най-подходящия момент. Списъкът ни с предложения за активности е дълъг:

  • Голф
  • Колоездене
  • АТВ
  • Рафтинг
  • Риболов
  • Конна езда
  • Полет с парашут
  • Полети с тандемни планер
  • СПА
  • Масажи
  • Басейн
  • Фитнес
  • Библиотека
  • Фестивали – от джаз до оперни и съвременна музика
  • Минерални извори и басейни в с. Баня
  • Музеи и галерии в Банско и околността
  • Разходки до Белица и парк Танцуващи мечки, Мелник и Рупите, Рилския или Роженския манастир, Ковачевица

Програмата е изключително богата и не можем да се сетим за нещо, което липсва.

Апарт хотел „Балканско Бижу“ например може да ти предложи изключителен релакс и уюта на 4-звезден хотел в прегръдките на трите планини - една невероятна локация. Предимството освен развлеченията, СПА центъра и въздействащата природа наоколо, е че можеш да се възползваш от 25% отстъпка от цените за настаняване при плащане с Бяла Карта.

Ентусиастите от Ах Спорт са се погрижили да вдигнеш адреналина. Компанията е специализирала в екстремните спортни начинания и предлага цялата гама аутдор активности, за които можеш да се сетиш. Те са наши партньори, и това ти дава възможност да се възползваш от 10% отстъпка с Бяла Карта за активности, предлагани от клуба. Това повишава градуса на преживяването – екстремна емоция на страхотна цена!

Гамата от приключения с Ах Спорт е голяма – полет с балон над приказните планини, бънджи скок, рапел или скално катерене. Инструкторите са линцензирани и с дългогодишен опит, по време на преживяванията се осигуряват нужните екипировка и оборудване за безопасност. 

С Ах Спорт можеш да стигнеш и по-далеч, защото локациите, които покриват далеч не свършват с Разложката долина.

Тандемният скок с парашут може да бъде от 3500, 4000 или 4500 метра височина. Няма подобен адреналин! А миговете ще бъдат запазени с видеокамера.

Парапланерът дава пък усещане за фриволно летене и реене в небесата като птица, и не изисква предварителна подготовка и особена нагласа. Тук адреналинът не е по-малко, но движението във въздуха е плавно, което кара желаещите да се престрашат по-лесно.

За по-смелите, професионалистите от Ах Спорт са подготвили и акробатични фигури във варианта Акро полет, а ако искаш просто да се наслаждиш на гледките отгоре – за теб е Панорамният полет.

Клуб Ах Спорт има на разположение 10 маркови АТВ машини, с които предлагат едно страхотно офроуд приключение. И най-вече – две писти с обща площ от 10 декара, така че да развихриш драйв уменията си на воля.

Рафтингът е преживяване за средно екстремни натури. Може да планираш спускане с Ах Спорт от 14-ти април до 1-ви октомври по река Струма. 

Разходка с коне – от зимата до лятото да препускаш из непознати планински пътеки, разбира се с водач, е запомнящо се за цял живот приключение.

Затова приятели, грабвайте пролетното си настроение и Бяла Карта и потегляй на път към Разложката котловина, където ще изживееш страхотни, запомнящи се емоции.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш