Кандидатствай Вход
Евтини идеи за романтични срещи, които няма да ти костват състояние

Евтини идеи за романтични срещи, които няма да ти костват състояние

  • Бяла Карта
  • 13.02.2019
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 1350

В тази статия ще откриеш страхотни и практични идеи за романтични срещи с твоята половинка, които могат да паснат дори и на най-ограничения бюджет. Вместо да се отчайваш, че в даден период не можеш да си позволиш  скъп ресторант, помисли над следния въпрос:

Кои са безплатните или почти безплатни идеи за романтична среща?

Ако нямаш никакъв бюджет за среща с половинката си, тези идеи за срещи са добър начин да спестиш пари, но и да си изкараш добре:

1. Изложби в местната галерия

Много галерии имат безплатен достъп и експозиции, които могат да направят перфектната романтична вечер. Потърси какви галерии има в твоя район и провери онлайн кога какви изложби ще има. Ще впечатлиш половинката си със сигурност, ако демонстрираш афинитет към изкуството.

2. Настолните игри създават страхотни спомени

Изпитана и истинска класика - това са вечерите, прекарани в игра на любимите ни настолни игри. Затова, поразрови се из старите си вещи и намери онези игри или карти, с които винаги всеки може да се забавлява.

3. Отидете до плажа или езерото

Ако имаш плаж или езеро в близост, то със сигурност трябва да се възползваш от това! Тези места носят романтика по свое му и са идеални за разходка дори и в хладните зимни дни..

4. Пешеходните маршрути в планината винаги са незабравимо изживяване

Ако има планински масив в околността, то перфектната среща може да се окаже сред природата. Особено, ако половинката ти обича да прекарва време сред чистия въздух и песента на птичките. Проучи различните пешеходни маршрути в областта и избери подходящ. Това няма да ти струва никакви пари, но междувременно ще бъде повод да се полюбуваш на красива природа и да прекараш часове в сладки приказки с любимия човек, без тълпи наоколо и без градски шум.

5. Наблюдавайте красива панорамна гледка

Ако има място около твоя град, от което се открива гледка към цялата околност и залеза - това определено е място, което трябва да посетиш с половинката си. Отново няма да ти коства средства, но ще остави красиви спомени. Съобрази такава среща с прогнозата за времето.

6. Отидете на някоя безплатна изложба в музей

Културата и изкуството са перфектната рецепта за запомняща се романтична среща. А когато става въпрос за култура, всеки се сеща за любими музеи. Разбира се, посещението на музеи не винаги са безплатни, но всъщност има и такива дни.

За щастие има музеи, които имат периодично безплатни изложби, а това може да се превърне във впечатляваща среща, без да ти струва нищо. За целта, проучи музеите в града си, за да знаеш кога има събития, които са с безплатен вход или пък намалени цени.

7. Отидете в IKEA, за да пазарувате

Вярваш или не, подобна “среща” може да мине повече от отлично. ИКЕА действително може да  бъде прекрасно място за разхождане с приятели и за пазаруване. И разбира се, не трябва да се пропускат вкусотиите в магазина, които задължително да опитате след дългото пазаруване.

8.  Пикник в парка

Възползвай се от наближаващата пролет и още с идването на хубавото време опаковай най-необходимите неща за един хубав пикник. Срещите сред природата наистина могат да преминат фантастично, особено, когато времето го позволява и сте се запасили с много и вкусна храна.

Какви други идеи може да пробваш, ако имаш ограничен бюджет, за да зарадваш половинката си?

Отидете на боулинг

Най-вероятно в твоя град има поне едно място за игра на боулинг. Затова проучи предварително цените и заведи половинката си на забавна и нестандартна среща.

Отидете на безплатни прожекции в киното

Една класическа идея за среща, при това доста романтична, разбира се, е киното. А в днешно време със сигурност ще намериш ако не безплатни прожекции, то поне намалени билети за някои филми.

А ако е топло времето и в града има лятно кино - то тогава наистина срещата може да бъде повече от идеална.

Без значение коя идея за романтична среща ще избереш, не забравяй, че настроението и позитивното мислене са задължителна съставка, за да си прекараш времето си добре.

Ако ти трябват спешно пари, за да се справиш с каквато и да е неочаквана ситуация, кредитна карта Бяла Карта е насреща. Тя е алтернативната кредитна карта, която можеш да получиш безплатно до посочен от теб адрес. А за да кандидатстваш за нея, дори не е нужно да излизаш от вкъщи.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш